Seikkailemassa Lohjalla

Justiin kun kerkesin mainostaa Katalle (joka iloisesti lähti ketyksi tunnin yöunilla, siitä kiitos hänelle) että me joka kerta kisamatkalla ainakin kerran ajetaan harhaan niin näinhän siinä kävi tälläkin kertaa. Ajettiin ainakin 30 kilsan ylimääräinen lenkki kun navi sekosi uusista teistä ja mä en ehtinyt reagoimaan Katan: "eikö meidän olis pitäny tonne mennä?"-lauseeseen :D No pikku paniikki meinas iskeä kun ei meinattu löytää ramppia siltä hiton tieltä mihinkään kun aina vaan oli tunneleita, hienoja sinänsä...Nousin sitten seuraavasta mahdollisesta ja kurvailtiin semmosta pikataivalta kauniissa maisemissa kuudenkympin rajotuksella ainakin kaheksaakymppiä. Ilmopaikka oli ehditty purkaa mutta päästiin sentään kehään kuitenkin. Huh.

Ehdin kuitenkin rauhoittumaan siinä ennen omaa vuoroa kun tunti meni vielä shelttien katselmuksessa. Paikalle ei oltu ilmoitettu kuin 4 schapea, 1 oli pois niistäkin joka sattui olemaan uros, 2 muuta oli narttua. Eli Jeccu oli ainoa poika paikalla. Kata oli siinä että: no nyt on kyllä hyvä mahis saada serti, mä tuumasin että kuule ei me mitään SA:ta saada kuitenkaan kun kuuluu kumminkin lause: pitää saada lisää massaa.

Kehään mentiin siis ekana jälleen kerran, kirmailtiin eestaas ja Jeccu esiintyi tosi nätisti. Se on kyllä nyt onneksi oppinut olemaan siellä kehässä :) Muutkin schapeihmiset oli sitä mieltä että hyvin kulki. En kuullut sivukorvalla yhtään että mitä tuomari siinä puhui ja yllätys oli suuri kun tuli ERI sekä SA ja vielä serti kun ei ollut niitä muita ukkeleita. Lähdin kehästä silleen että: "Me saatiin SA!!" Yks on onnellisempi siitä ku sertistä, pöljä mä. En oo oikein vielä sisäistänyt tätä näyttelyhommaa. Kata sanoi että meette sitten kohta uudestaan ROP-kehään kun paras narttu on valittu, mulla taas paniikki ja kysyin vaan että kerkiinkö vetämään röökin :D Vähän niitä muita nauratti. Mentiin siis uudelleen kehään, Taikan kanssa joka on vaikka kuinka monta sertiä ja cacibia saanut koira ja mun yllätykseksi taas Jeccu olikin ROP! Ryp-kehässä Jeccu ei enää jaksanut kovin hyvin esiintyä, mentiin nenä maassa suurin osa matkaa ja kiitos-näkemiinhän sieltä tietenkin tuli. Hyviä neuvoja antoivat Camilla ja Raija miten sinne isoon kehään mennään ja käyttäydytään, ihan ei menny nappiin mutta korvan taa neuvot laitettiin, kiitos heille! Mukava vaikka vähän sateinenkin päivä, kiva oli uusien schapeihmisten kanssa (siis mulle uusien) jutella. Aina ovat kyllä yhtä ystävällisiä ja neuvoja saa aina kun on vähän tämmönen hölmö :D
Nyt pidetään pieni tauko näytelmistä, kaksi sertiä kerran jo on niin odotellaan sitä kahden vuoden ikää ennen seuraavia koitoksia.

Arvostelu meinasi unohtua! Eli näin Maija Sylgren Jeccua arvosteli:

"1,5 v. Tässä kehitysvaiheessa vielä hieman raajakas nuori uros jolla lupaava pään malli. Hyvät korvat. Oikea purenta. Riittävä kaula. Hyvin kehittynyt rintakehä. Hieman jyrkkä lantio. Olkavarsi voisi olla viistompi, hyvin kulmautunut takaa. Liikkuu takaa hieman ahtaasti, muuten hyvin. Hyvä hännän käyttö. Reipas käytös. Oikea karvan laatu."

Jeccu ja Taika riehuu ennen kehää :)

reeniä kehän reunalla

kehässä

ROP huiskuttelee Kata-kuvaajalle häntää ja VSP

ei tästä nyt oikeen mitään meinannut tulla :) Olis voinut ton handlerin jättää kokonaan sivuun kuvasta...Jeccukin seisoo ku keinuhevonen :)


Kommentit