Harrastukset holdilla

16. maaliskuuta tuli tieto, että kaikki harrastustilat suljetaan 13.4. asti hallituksen ohjeistuksen mukaisesti. No nyt sitä on jatkettu 30.4. asti. Eka tieto tuli 12.3. että kaikki tapahtumat joissa 500 henkeä perutaan, joten kaikki agilitykisat, koiranäyttelyt yms peruttiin toukokuun loppuun. No ajateltiin että sittenpä treenataan koira hyvään kisakuntoon sillä välin kun saa taas kisata. Se ajatus kesti pari päivää, jonka jälkeen tuli tieto että hallitkin pitää sulkea, eikä yksinkään saa treenata. No eihän siinä, ollaan ulkoiltu metsässä melkein päivittäin, joten käsissä saattaa kohta olla hemmetin hyväkuntoinen koira, jonka perässä ohjaaja ei todellakaan tule pysymään :D Kun oma kunto ei kyllä nouse, jostain ihmeen syystä...

Briska bc:stä Juupeli sai loistavan juoksukaverin ja sparraajan :D


Onhan ne nyt ihan hurrrjan söpöjä <3


Ja kuraisia....nämä kuvat Heidi Katajainen.





Tietty me käydään lenkillä myös meidän oman lauman kanssa, johon kuuluu myös Sannan Vimmu ja Tuisku :) Siinäpä ne kontaktit.
Omat rakkaat <3 Vasemmalta, Jippo, Jeccu, Juju ja Cassu
Tyttelit  Tuisku, Vimmu, Juju ja Jippo
Juju on myös erikoistunut raahaamaan kaikenmaailman keppejä. Mitä pidempiä sen parempia. Ja jos ne nyt sattuu olemaan vielä maassa kiinni, niin ei haittaa! :D Tätä harrastusta yritän kyllä rajoittaa, kun en halua että se juoksee keppi suussa jotain päin.


Eli stanislav-moodiin täytyy päästä ehdottomasti! Ehdittiin treenailla puomin jälkeisiä juttuja, kun niihin en varmasti tule aikanaan ehtimään. Ja kepitkin (aksasellaiset) alkoivat olemaan aika hienossa tilassa, päätettiin jo että kisataan 15.3. mutta sepä ei sitten tosiaan onnistunut.

Tuolla videolla puomin jälkeen wrappia, rima peräti 45 ja ai miten hieno tuo toinen toisto. Tein tietty useamman, mutta esimerkkinä. Käyttää tosi nätisti kroppaansa, ja melkein kiertyy tuon siivekkeen ympärille :)


10.3. Tässä tein ensin keppejä niin, että namimaatti oli esteen takana. Toki se nyt sen tiesi että on siellä. Saan vedättääkin oikein kunnolla toisella toistolla! Sitten siitä maatista luopumista, pujoteltiin toiseen suuntaan ja palkkasin pallolla. Hitto! Sehän meni hienosti! Eikä paineistu, vaikka korjaan kun aloittaa yhden toiston väärin.


Sitten kävin itekseen treenaamassa vielä tämmöistä ennen taukoa, edellisen illan treeneistä uusintana. Kepit on seinää kohti, eikä namimaattia edessä. Että huraa! Oikein stanislav-moment taas. Mahtava Juju <3 Toinen toisto puomilta, siinä on lyhyempi lähestyminen kepeille, mutta just noita pitää treenata, että se älyää jarruttaa siihen ekaan väliin ja jatkaa oikein. Ja sekin onnistui. Tähän ei voi nyt sitten laittaa kuin että to be continued….


Sittenhän me ehdittiin käydä myös epiksissä 8.3. Kisat oli Keravalla KAT-tilassa, ihan kiva paikka, pienehkö halli. Päästiin taas treenamaan sitä olemista ennen rataa. Eka radalla hienot kontaktit, kaikki oikein ja hyvät juoksarit. Rennompi tosin voisi vielä niissä olla, mutta hei, ollaan kisauran alussa vasta. Ekalla toistolla kepeillä käy kuten ekoissa kisoissa, menee ekan välin mutta sitten alkaa epäröimään. Yritetään uudelleen, menee muutaman välin mutta ei onnistu. En tee asiasta numeroa, vaan jatketaan sitten eteenpäin. Niin joo, oltiin pikkumakseissa ja rimat 40. Se oli hyvä, päästiin sitäkin treenaamaan muualla.

Toka rata melkein ekan toisto, paitsi! Aloittaa kepit itsevarmasti, pujottelee melkein loppuun, mutta sitten varmaan se palkan puuttuminen edestä taas saa sen lopettamaan. Kehun sitä ihan hirveästi yrityksestä, ja jatketaan loppuun. Väitän että jos oltaisiin saatu mennä kolmaskin kerta, ne olisi onnistuneet. Tuossa en viitsinyt enää samaan toistoon kokeilla uudelleen, vaan kehua sitä että olitpa supertyttö. Juju on sen verran pehmeä, että en olisi halunnut sitä jättää siihen epävarmuuden tilaan jos ne olisi epäonnistuneet, ja mahdollisesti tehdä jatkoon ongelmia. Tosiaan, näitten jälkeen oli niitä tosi hyviä keppitreenejä joten kisoja odotellessa! Saa nähdä päästäänkö tänä kesänä tai edes syksynä aloittamaan. Kunhan päästäisiin treeneihin sentään jossain kohtaa....joten to be continued tähänkin.


Kommentit