Juju epiksissä!

Eli P-haulla alkoi epissarja, niitä olisi ollut jo kahdet tässäkin kuussa. Ekoihin päästiin, tavoitteena harjoitella kaikkia uusia asioita, joita nyt tulikin sitten melkoinen lista. Ja ihan mielenkiintoista oli itsekin nähdä, miten tähän kaikkeen suhtaudutaan, kun eipä olla ennen edes ulkona tehty rataa.
Ja ihan parasta, saatiin heti valokuvia Jujusta aksaamassa! Kiitos upeista kuvista Emma Tuominen.




Uusia asioita:

- Ulkona aksaaminen.
- Ratahenkilöt, tuomarit, muut radalla ehkä mahdollisesti keskittymistä hajottavat asiat.
- Oman vuoron odottaminen.
- Muita kiihkeitä koiria odottamassa vuoroaan.
- Lähdössä pysyminen.
- Vieras kenttä/treenipaikka.

Tavoitteena oli ettei Juju varasta lähdöstä, ja siinäpä sille kerralle tavoitteet. Eihän me tuommosta pitkää rataa todellakaan koskaan missään treeneissä tehdä, palkkaa tulee aina viiden esteen jälkeen viimeistään. Poislukien ne "päättäjäiset". Noh, kuten minut tuntevat tietää, ei vaan pysty ja vauhdin hurma ja sellasta kaikkee. (Kun siis mua ohjeistettiin palkkaamaan radalla, ja sanoin jo silloin että en mä pysty :D ) Niin tehtiin me aika siisti rata, mitä nyt kaksi hyppyä jäi välistä. Itse asiassa se oli yksi ja sama hyppy, mutta mentiin kahteen kertaan ja tuossa tuli juuri ilmi se, että seuraa jalkoja kiihdytyksessä.

Lähtöön jää hienosti, ei vilkuile ympärilleen ihmeissään tms. Keskittyy loistavasti, radalla ei häiritse mikään ulkoinen asia. Eikä väliä vaikka ollaan ulkokentällä. Tosin kävi se kyllä Virpiä (tuomaria) kattomassa, luuli varmaan Lotaksi. Hänet pitää aina moikata treeneihin mennessä, ja kun se palkka tulee monesti just sieltä.


Mikä tässä nyt käy hyvin selväksi on se, että mä olen myöhässä koko ajan....ja jos en oo myöhässä, niin yliohjaan tuossa putken ohi. Mutta hitsi miten hienosti Juju irtoaa loppusuoralla vikalle hypylle! Ihan super <3 Eli Juju oli ihan loistava, ohjaaja ei taas niinkään. Eikä ollenkaan yllättävää. Tosi hyvä treeni, ja eipä tuon keskittymistä mikään hajota. Toimintakykyäkin löytyy oudossa tilanteessa. Enää se ei reagoi treeneissä muihin koiriin haukkumalla, tuolla kylläkin kun on kiihkeää ja se joku toinenkin koira haukkuu intoaan. Haukkukoon, kun ei se aggrea kuitenkaan ole.
Vielä *video* Tästä tulee hyvä!

Kommentit