Engla looooves Hessu

Eli Engla aloitti juoksunsa 10.5. pe-iltana. Onneksi Reija oli niin fiksu, että laittoi mulle viestiä vasta la-aamuna, koska en muuten olisi nukkunut ollenkaan sinä yönä :D Kun sille nyt oli varattuna proge, niin päätin käyttää kerrankin, kun se ei kotona asu niin ei pojatkaan ole niitä parhaita päiviä ilmoittelemassa. Eka testi siis 17.5. pe, ja se tehtiin Tuusulassa Askelessa, koska Engla asuu siinä lähellä Sipoossa. Hyvä ja nopea palvelu, kolme varttia testistä tulos tuli. Ja sen nyt tiesikin, että ei se vielä ole, mutta se että miten lähellä kiinnosti. Proge 0.68 ja se estradioli mitä he myös käyttävät, oli 87. Engla siis kotiin ja minä myös.

Maanantaina 20. päivä uusi proge, ja se oli 4.39 ja estradioli 33 (tämä laskee kun proge nousee.) Eli taas kotiin, ja päätettiin että tiistaina yritetään ekan kerran. Vanhemmat ja viisaammat tiesivät kertoa, että kun proge lähtee nousuun, niin se nousee suurinpiirtein 1.5 päivässä. Eli sitten tiistaina olisi noin 5.9 se arvo. 5-10 toivottavaa, sitten kun nousee liiaksi niin kohdunkaula sulkeutuu eikä astutus enää tuota tulosta. Tässä vaiheessa mentiin molemmat Lahteen, ja Jeccu hoitoon. (yllättäen) Ei ollut aikomus mitään hupsista vaan-pentuja teettää, ja Jeccu kun on sellainen Houdini että ovetkin pitää lukita rukarilla ettei se saa niitä auki, niin enpäs sitäkään riskiä halunnut ottaa. Cassu nyt sai sitten elellä pari päivää omassa makkarissaan. (No ei se nyt siellä koko aikaa ollut, mutta niinä aikoina kun Enkku oli paikalla niin silloin. Voitte jättää elsun tekemättä :D )

Tiistaina siis tomerasti suunnattiin Kangasalaa ja herraseuraa kohti. Helle oli niinä päivinä ollut ihan hirmuinen, +26 paukkui silloinkin kun mentiin. Hessuhan otti heti juonesta kiinni, ja hienosti herrasmiehenä kosiskeli ensin ennenkuin tanssittiin. Engla on kyllä todellinen häpeilemätön narttu, juoksenteli ympäri Hessua ja pysähtyi sitten tököttämään kuin sahapukki. Ja Hessu se yritti siinä helteessä hoitaa hommat, mutta raasu oli todella kuumissaan. Läähätti ja kuolasi Englan selänkin ihan märäksi, ja olin varma että se saa lämpöhalvauksen siinä turkissaan. Jota ei siis ihan vähän ole. Sanoin Minnalle (koska oltiin hänen pihallaan) että nyt tehdään niin, että viedään sun koirat autoon odottamaan, ja nuoripari sisälle. Kun siellä oli ihanan viileää ilmalämpöpumpun ansiosta. Annettiin Hessulle lepotauko, ja kas kummaa, lepotauon jälkeen uusi yritys ja nipsnaps niin oltiin nalkissa. Voi Hessu parka :D

Keskiviikkona sitten ajeltiin uudemman kerran kyläilemään, varmuuden vuoksi. Eli tässä kohtaa progearvot oletettavasti n. 7.5. Tiistaina oltiin päivällä kylässä, ja keskiviikkona illalla kun Minnakin oli töissä aamuvuorossa. Sovittiin että klo 19 nähdään taas. Noh, tultiin kaikki paikalle, minä ja Janette (Hessun mamma) ehdittiin ensin ja sitten tuli Minna klo 19.01. Otettiin Janeten kanssa koirat autosta, ja klo 19.05 ne olivat nalkissa :D Minnalla jäi kauppakassi auton taa pihalle, hän tuumasi että helvetti kun selkänsä kääntää niin täällä harrastetaan seksiä :D Hän ei todella ehtinyt edes kunnolla autosta ulos, kun tällä kertaa ei tarttenut harjoitella, vaan mentiin suoraan asiaan. 19.30 sitten päästiin kahville. Nopeaa toimintaa. Nalkissa olivat n. 20 min. Eikä ollut niin kuumakaan kun oli ilta, ja kiva tuulenvire siinä kauniiden omenapuiden katveessa. On tuo Hessun ilme silti aika paljonpuhuva :D Engla taas on kovin itseensä tyytyväinen.

Ei ehditty koiria edes hihnasta pois ottamaan, Enkku pyöri sellaista esittelyrinkiä Hessun ympärillä. Ja sitten se on jo parempi olla häiritsemättä, jos ne hihnat ei niitä häirinnyt niin mitäpä mekään niistä :)





Engla oli niin hankalasti rinteessä, että nojasi muhun sitten sen parikytä minsaa jonka olivat nalkissa. Pikkusen oli taas reidet hapoilla :)

Tyytyväinen nuoripari, kuva otettiin kahvittelujen jälkeen ja Hessu olisi ollut taas valmis tositoimiin. Mitään semmoisia kauniita yhteiskuvia ei nyt tällä kertaa sitten tämän paremmin saatu.


Sitten ajelin viemään Enkun kotiin, ja siitä Sipoosta itse kotiin ja klo olikin jo puoliyö. Sama rundi, Villähde-Sipoo-Lahti-Sipoo-Villähde vielä kerran tämän viikon maanantaina kun käytiin hakemassa herpesrokotus. Lahdessa siksi, että nämä on koko maasta loppu, ja tajusin onneksi varata ne etukäteen sinne. Karo mua varoitteli, hän kun on ell töissä. Musta alkaa tuntumaan, että enemmän mulle tuli kilometrejä näin kuin siinä että olisin käynyt Ruottissa :D

Ultra varattuna kesäkuun 20. päivä, eli sinne asti nyt sitten jännätään onnistuiko omenapuiden alla astutus!

Kommentit