Liikkeitä haltuun



Kovasti nyt tekisi mieli mennä oman seuran kokeeseen, joka on 19.3. Ainoa probleema on nyt se, että jos ne Jipon juoksut tulevat ajallaan, niin on hyvin suuri mahdollisuus että ollaan sitten sillä astutusreissulla just silloin. No, päätin että treenataan sillä mielellä että kokeeseen mennään, on niitä kokeita sitten muuallakin jos muutoin käy. Mun mielestä se alkaisi koevalmiilta näyttämään.

Eniten kesken olevat liikkeet tällä hetkellä; ne kaket ja ohjattu. Ohjatunhan se kyllä tekee ihan loistavasti, kun ollaan kahdestaan. Tähän tarttee enää häiriötreeniä lisää. Ja nyt 29. päivä VIHDOIN
alkaa taas Oilin kurssi, jolla yllätys-yllätys treenataan kyllä sitten sitä ohjattua urakalla :D Tiedoksi vaan hänellekin, jos tätä sattuu lukemaan.

 Näin ohjattu sujui viikko sitten. Tarkoituksella autoin siirtymällä sille puolella jota haetaan, jotta saa itsevarmuutta. Näköjään vähän liikaakin eka toistossa, hienosti lähtee kaarelle sillä näytöllä :D Nyt tuo stoppi merkille oli kaikissa toistoissa hyvä, täpäkkä. Saatiin muuten hyvät äänihäiriöt, toisella puolella hallia settereiden joku show-päivä, ihan loistavasti osui! Olen nyt treenannut tuota hakemista molemmin puolin samassa treenissä, tokassa haksahtaa kun vielä oikein heitän vasemman kapulan, ja oikea pitäisi hakea. Seuraavassa enää ei, ihan loistava! Ja vikakin ihan oikein, vaikka vinttaan kapulan. Tämä alkaa olla omasta mielestä ihan tosi hyvällä mallilla, nyt pitää vaan testata se siellä vieraassa hallissa, eri häiriössä ja liikkuroituna.

Ruutu; Sehän sujuu myös jo melko mukavasti, mitä nyt ekalla varasti jo kun kuiskasin missä ruutu ;) Tokalla sitten pidin pannasta kiinni, ettei karkaa. Ja se menee kaukana maahan kuten kakeissa! Eli pyllistää taaksepäin, mikä on muuten oikeesti hiton hyvä, jos sattuu joskus siihen etureunaan tulemaan. Niin ei ainakaan sen takia tule yli.

Luoksari; Tästä mä olen kyllä ihan älyttömän iloinen! Sehän oikeesti ajattelee nykyään sitä stoppia, eikä lähde tulemaan reikä päässä mahdollisimman kovaa. Pysähtyykin mukavasti, se kyllä yhden askelen ottaa käskyn jälkeen, reagoi siihen kyllä välittömästi. Eikä tartte enää karjua niin että menee tuomariltakin paskat housuun ;) Meinasin kuolla nauruun, kun kattelin vanhaa avon koetta videolta. Mutta tuolla vauhdilla siinä pitää kyllä joku toleranssi kait ollakin...saa nähdä kokeessa kuin käy. Tokalla toistolla lähtee niin lujaa paikoiltaan, että kynnet raapasee mattoa oikeen ruops-malliin. Tykkään!


Kaket; Nämä nyt tosiaan ei valmiit, mutta oli pakko käyttää tuo häiriö toisella kentällä hyväkseen, ja apujen kanssa ne kuitenkin tehdä. Oli niin hyvä tilanne. Ja pääsin kauas. Maa-sei, ok, sei-per kesken, tässä ei kuitenkaan ihan mahdoton, vaan siirtyy kyllä jonkun verran taapäin. Tarkoitus on siis niin, että ei liikuttaisi tässä takajalkoja, vaan istuisi taaksepäin ja siirtäisi siis etutassut taakse. Sei-maa toisto ihan paras! Ei huono maa-istu, eikä istu-seikään. Näitä on nyt hinkattu kotona kovasti, en ole pitkältä matkalta vielä kokeillut. Ihan jumppana vielä, ja parin askelen päästä. Siitä toki sujuu, mutta muuten en tiedä. Täytyy ottaa nämäkin siellä Oililla aiheeksi joku kerta.

Tehtiin vielä metskuhyppy, tyhmänä jätin tämän vikaksi kun ei tosiaan lemppariliike ole. Yritti taas ohittaa esteen ekalla, ja vauhti nyt on mitä on. Tarttee ottaa tähän semmoinen kuuri, että saa jotain sisäfileitä siitä metskusta :D

Seuruutakin jossain välissä, ja sain tähän Minnalta vinkkiä että pitäis myös sillä namilla palkata saaliinomaisesti, eikä vaan tunkea suuhun sitä nakkia. Kotona myös pikku siirtymiä tehnyt. Pitkä seuruu liikkuroituna on myös sillä treenilistalla korkealla. Peruutus on kohtuuhyvä. Toki treenit venyi turhan pitkiksi, Jeccu kun ei väsy eikä kukaan käske mua lopettamaan, niin sitä vaan iloissaan tekee, ja kauhistuu kun kattoo kelloa kauan sitä tulikaan tehtyä...taisin mä tehdä L:nkin, ja tämä sujuu kyllä. Ens kerralle teen listan treenattavista asioista, ja pysyn siinä! Siis kun yksin menen, jotten hullaannu taas.

Kommentit