Huikeeta

Nyt on niin mahtava fiilis että! Eilinen eka rata omissa kisoissa loksahti kohdalleen, ja saatiin toinen nolla kakkosissa :) Tuomarina Jari Suomalainen, oli tehnyt mukavat juostavat ja vauhdikkaat radat.
Pikkasen jännäpuristusta, ja lopussa varmistelua niin tämmöinen rata saatiin aikaiseksi:Nollarata

Ennen muuria meinaa käännös valua pelottavan pitkäksi, oli jo hakemassa hyppyä joka näkyy putken edessä....äänestä sen kuuleekin :D Kepit mentiin loivaan avokulmaan, ja yhtäkkiä iski rataantutustumisessa epävarmuus että osaako se tommosen hakea? Päätin että osaa se, eikä mee kakkosväliin. Aika moni nimittäin meni. Sitten onkin meidän seuran hieno uusi rengas, joka tuli loppuviikosta vasta, eikä ehditty sitä treenaamaan. No hyvin meni sekin :D Ympyrän jälkeen alkoi varmistelu, siitä olis ollu vaihtoehtona mennä uudelleen kepeille, jos ei ollut tarkkana. Otan sitten niinkin tarkasti, että pelästyn että tulee keinun ohi. Seuraava hyppy oli sievästi vinossa ja himmaan niin paljon, että Jippo kilttinä koirana jo ihmettelee että eikö tuonne putkeen mennäkään? Apua. Onneksi menee, jään varmistamaan ettei lähde suoraan edessä olevalle hypylle vaan kääntyy pituudelle. Loppu samalla varmistusmeiningillä ja taskussa toka nolla! Hauska oli huomata, että huolimatta noista epävarmuuksista ja mun tyhmistä koiran hidastamisista huolimatta, etenemä 4,32. Joten rahkeet riittää hyvinkin reippaaseen vauhtiin, kunhan vien Jippoa rohkeesti ;)

Radalta tuli ainoastaan kaksi nollaa, seurakaveri Minnalle se toinen ja me oltiin sekan nopeampia joten voitettiinkin vielä!! Jesh!

Aitoa iloa :D


Toka radalla olikin sitten puomikin, mutta kisapuomin toimivuutta ei päästy kokeilemaan, sattuneesta syystä ;) Myöskin putkijarru olis melko ehdoton nyt oikeesti opettaa. On se sillä kuuluisalla listalla, mutta eipä oo sinne asti päästy. Hauskaa oli tälläkin radalla, Ipanan kanssa agility on kyllä niin kivaa!!!

Hyllyrata

Alku menee hienosti, sen pystyy jättämään tuon keinunkin itekseen suorittamaan, siihen oon tosi tyytyväinen! Rengas taas oikein, ja kepeille näpsästi. Molempien ratojen kepit oli kyllä vauhdikkaat, alkaa tuossakin sillä vauhti kasvamaan varmuuden myötä. Alta kolmen sekan kepit, ei huono :D Takaosan rima tippuu, kun ohjaan hypyn kaukaa, ja lähden liikkumaan jo pois, ja valssaamaan seuraavalle hypylle. Jipolle tulee vähän hätä perään, eikä hyppää huolellisesti. Se tuommosessa kohdassa on ennenkin noita tiputtanut, ainakin viime kesän koulutuksessa, mutta kuka semmosiakaan enää muisti :D Pitää laittaa tuommoset kanssa siihen alati kasvavalle treenilistalle. Pääsin sitten tosiaan kokeilemaan tuota seuraavaa kohtaa (ilman sitä putkijarrua) rohkeesti saksalaisella,  Kuten kommentaattori-Marko videolla sanoo: Ei toiminu! Olishan siihen näin jälkikäteen ajateltuna voinut kokeilla takaaleikkausta, tuohon putkelle, sekin olis voinut vähän kääntää. Jälkiviisaus on parasta viisautta! Kääntyilee kyllä ihan sujuvasti loppuhypyt ja putkeen, siitä pelkällä komennolla ei näköjään mene puomille, vaan valkkaa putken, jolle joutuu jo vähän kääntymäänkin. Ja sille listalle tämäkin...Iloisella hyllyllä maalissa, Jipolla häntä vispaa eikä tiedä yhtään että hylly tuli, ja se on pääasia!

Kommentit