Kakkosiin, jei!

Vai nei? Viime viikonloppuna oli vuorossa kisat Ojangossa, siellä on aina niin mukavat olosuhteet kisata. Iso valoisa halli, ja hyvä alusta. Muutama kaveri huomautti ennen rataa, että ei muuten ole rengasta radalla. Hui, ja heti iski se nolla-ajattelu päähän. Vaikka on sitä rengasta nyt treenattukin, mutta ei se varma kuitenkaan vielä ole.

Pomppien sinne radalle taas mentiin, ja kun se ei suostunut ensin istumaan lähdössä, niin tiesi että intoakin on. No, niin kuin kyllä aina Jipolla. Tuo alku oli periaatteessa ihan suoraan puomille, kun laittoi sopivasti vinoon. Puomin kontaktin kyllä ottaa, vaikka Marko kommentoikin että: sika :D Mun pitää tosissaan nyt itte lopettaa tuo vieressä himmailu, koska kun jarrutan, ja Jippo reagoi niin vahvasti siihen liikkeeseen, että katsoo mua ja pomppaa sitten sivusta pois puomilta sen takia. Osuu kyllä kontaktille, mutta ei se suoritus noin pitäisi mennä. Putkesta tullessa, tuo hyppy oli semmoinen että jos ei jäänyt siihen ohjaamaan, niin aika moni koira tuli siitä ohi, kun kaartoivat putkesta vauhdilla. Kun ei siinä mikään kiirekään keinulle ollut. Bäng toimiikin taas tosi hyvin. Tuo keinu on kyllä melko varmalla estelistalla, sen suorittaa joka kerta samallalailla. Keinun jälkeen putkeen, ja sitten oikeastaan ainoa suurempaa ohjausta vaativa kohta. Kepeille sujahtaa sujuvasti, ja jatketaan. Tässä kohtaa kun ollaan menossa putkeen, ja se jo vetää koiraa, sekä ohjaajan ajatus siirtyy jo sinne, kuulen että Marko sanoo kovaa OIH! Ja mietin että mitähän siinä tapahtu? Putkesta tullessa taas semmonen hyppy mistä moni meni ohi, jos valitsi ohjauksen niin että meni A:n toiselle puolelle. Loppu sitten vaan juostiin, A sujuu niin kuin pitää. Pikkasen vastaista kättä vikalle hypylle, ei mitenkään sujuvan näköistä mutta toimi. Sitten maalissa en edes juhli, kun ajattelin että jotainhan siellä tapahtui.

 Ja tapahtuihan siellä, kun se ajatus karkasi kepeiltä jo putkeen, niin Jippo jättää vikan välin pujottelematta. Tuomari sitä ei huomannut, joten noustiin sitten hyllyllä kakkosiin. Öh. Oikeen antikliimaksi. On ärsyttänyt tuo asia koko viikon, mutta aika moni on tullut kertomaan mitä virheitä heidän kohdalla on tapahtunut, tai tutuille, sm-kisoja myöten, eikä sille mitään voi ja ihmiset on sitä mieltä, että iloitse vaan noususta. Tuntuu vaan jotenkin siltä että ihan kuin itte olis jollain tapaa huijannut tuossa. Ja mietin koko ajan mitä olis pitänyt tehdä, olisko pitänyt käydä sanomassa, kun näin videon siitä, olisko pitänyt laittaa vaikka sähköpostia tuomarille jälkeenpäin, mutta eihän hän sitä "tuomiota" enää voisi muuttaa. Voi jestas että voi joku asia raastaa ihmistä. No anyway, kakkosissa ollaan ja ekat kisat siinä luokassa tulee olemaan 30.11. Kotkassa. Saattaa olla että on tämän vuoden puolella viimeiset kisat, koska jos Jipon juoksuväli on se mikä on ollut, niin sillä alkaa juoksut joulukuun puolenvälin tienoilla. Toivoisin että ne alkaisi vasta omien kisojen jälkeen, mitkä on joulukuun lopussa mutta saas nähdä.

Kommentit