Kotikisat

Vuorossa kotikisat, tarjolla yksi agi- ja yksi hyppyrata. Tuomarina Arto Laitinen, joka olikin tehnyt kivat ykkösten radat, sujuvat ja vauhdikkaat. Vitsailtiin hänelle edellisenä päivänä toiveitakin siinä, mutta ei kuunnellut mun toivetta että rengasta ei radalle laittaisi ;) Sehän sitten molemmilta radoilta löytyikin. Se tuottaa nyt murhetta, vaikka käytiin sitä treenaamassakin, mutta ei se vaan jotenkin nyt iskostu päähän että se on se pyöreä osa mihin pitäisi tähdätä. Treenatessa meni useimmiten oikeasta kohdasta, mutta jos meni väärästä välistä, niin ei selkeästi ollut mitään eroa/väliä silläkään. No, harkkaesteistä löysin myös renkaan, tehtiin sitä muutama kerta ja jopa takaakiertona oikein. Eri rengas tietty. En tajua mikä tuossa esteessä nyt hakkaa vastaan noin pahasti. Onhan sitä tehtykin, muttei selkeästi tarpeeksi. Seuraava tehotreenin aihe. Ajattelin että pitääkö sille laittaa vaikka rimat pystyyn sivuun, ettei vaan pääse tekemään väärin, ja että hahmottuisi se ympyrä? Jotain erilaista tarvitsee kokeilla, koska tuokaan ei tuota tulosta että pääsee tekemään väärin, ja iloisena vaan heiluttaa häntää, vaikka sanois oho, tai hyi. Kauheen kovasti ei viitti sanoa, ettei pehmeänä koirana sitten ota siitä jotain traumaa vielä :D Naksullakin tuota olen yrittänyt merkata, mutta en kyllä sheippaamalla. Jos odottais että oikeasti tarjoaa siitä läpimenoa, ja antais hurjan palkan siitä? Ei kyllä pojista kumpikaan näin paljoa treeniä tähän vaatinut. Ainahan se pitää jotain pohtimista olla!


No tämän selostuksen jälkeen, varmaan jo arvasitte että ekalla radalla rengas mentiin väärästä välistä. Huvittavaa kyllä, myös radan jälkeen rengasta mentäessä, mentiin se taas joka kerran oikein. Tai ei se siinä kohtaa hirveesti huvittanut, myönnetään. Saattaahan tuossa ylipäätään olla sekin, että nopeammin pääsee kun juoksee vaan välistä, eikä yritäkään tähdätä keskelle. Jippo kun ylipäätään kuumuu tuolla kisoissa aika paljon. Minkä näkee myös tuosta lähdöstä varastamisesta, prkles. Sitäkin treenattiin, mutta joka kerran näköjään lähtee aiemmin liikenteeseen. Toisella radalla oikein hiipii perään. Tuohon täytyy seuraavissa kisoissa tosissaan kiinnittää huomiota.


Muutenhan tuo ykkösrata menee tosi sujuvasti, ja ihan mahdottoman iloinen olen noista kepukoista molemmilla radoilla, suihkii ne menemään kuin vanha tekijä, ja melko noppelaan menee <3 Hakeekin ne tosi hienosti! Yritin juostakin rennosti, enkä varmistellut, tuntui ainakin hyvältä.


Seuraava rata olikin hyppis, jolla oli myös rengas, ja sehän tietenkin suoritettiin ihan oikein tällä kertaa. Ja koko muukin rata meni oikein, joten maalissa nollalla ja mukavalla ajalla -12,99 jolla sijoituttiin toiseksi :) Eka rata muutes videolta kellotettuna pikkasen reilu 30 sekkaa, jolla olis kyllä helposti taas kärkikahinoihin päässyt. Onhan se kiva kumminkin saada palkintoja, nyt meillä on jo kolme hyppynollaa plakkarissa. Mikä ei johdu noista kontaktiesteistä, vaan kaikesta muusta. Voisikohan nämä radat olla joskus toisinpäin, ensin hyppäri ja sitten muut radat, niin ehtis tuo Ipana vähän rauhoittumaan? Ehkä se keskittyisi paremmin kun sais höyryt purettua eka radalla :D

Löysin vielä Tuuli Oksalahden ottamia kuviakin!






PS: huomatkaa Jipon uusi kisahihna, eikös oo ihanan värinen!! :D

Kommentit