Hellereenit

Meillä on ollut melkoinen treenitauko kaikilla, helteestä ja lomasta ja laiskuudesta johtuen. Lähinnä siis pojilla, Jippohan nyt on päässyt sentään jotain tekemäänkin kisojenkin muodossa. Treenin vähyyden huomasi melko selkeästi toissailtana, alkoi olemaan melkoisen levotonta porukkaa. Joten päätin että seuraavana aamuna kaikki pääsee treenimään. Sattui maanantaina olemaan vielä viimeinen lomapäiväkin joten onhan sitä ruotuun tästä ittensä laitettava!

Jecun osuus:

Ensin tehtiin Jecun kanssa, aloluokkaa läpi kun ollaan sinne rotumestiksiin menossa parin viikon päästä. Tokoiltu ollaan viimeksi toukokuun tokokokeessa. Jepjep. No mutta, hyvässä muistissa sillä nuo liikkeet oli.


Seuruu on muutes melko siistiä! Sehän on parantunut ihan hitosti siitä, mitä sitä viimeksi on kuvattu. Sitä kun ei itte tuossa mennessä niin näe. Hyvällä paikalla tulee. Vasemmalle käännöksessä autan namilla, sitä pitää vielä hioa muutenkin niin halusin auttaa vaikeimmassa asiassa. Juoksu näyttää oikeestikin ihan tosi hienolta vaikka ite sanonkin :) Hirmu pitkää seuruuta en teettänyt kuumuuden takia, kun halusin kaikki liikkeet käydä läpi kuitenkin. 

Liikkeestä maahan ok.

Tuli huomattua että Kimi on ihan mahdottoman iso häiriö sille kentän laidalla, oli kuvaamassa videota ja sitä kohti ei voinut mennä ollenkaan. Vaikkei se siis edes katso sitä, mutta ei pystynyt keskittymään tehtävään asiaan. Ja kun en ole siihen tyytyväinen, eikä ymmärrä oikein että miksi niin alkaa rapsutella itseään. Kun vaihdoin liikkeen suuntaa niin hyvinhän se liikkeestä-seiskin sitten onnistui. Hyvin pysyy paikallaan seisomassa vaikka joku tonttu vie namia naamaan jo kaukaa....

Luoksetulo hyvin Jeccumainen :)

Hyppyä ennen otin tuommoisen miniseuruun, jotta pääsen lähestymään hyppyä muka-liikkeen jälkeen. Kun sillä vähän tahtoo mennä ennakoinniksi ja hypätä sen ennen käskyä, jo lähestyessä estettä. No nyt ei, hyppäs taas tolleen hassusti että justjust yli ja kääntyy heti. Jostain kumman syystä se on tuon noin oppinut. (joku opettanut??) Muuten ok. Eiköhän me kokeeseen kehdata mennä :) Paikkis olis kiva saada treenattua pari kertaa ennen sitä.

Jippo:

Se hirveen yllättävästi teki keppejä, hypyltä umpikulmaan ja putkesta suoraan. No, liikaa vedätystä ei kestä mutta muuten taas kaikki oikein. Kyselin facessa neuvoja, niin yksi kaveri luetteli pitkän pätkän asioita mitä joitain olen itsekin hokannut, mutta ihan kaikkea en. Ja tuo on kyllä paras neuvo että joka toistolla erinäköinen "rata". Kepithän se kyllä sitten osaa puikotella, mutta se fokusoituminen sekä niitten löytäminen ylipäätään radalta.Tulihan tuossa kahta eri "rataa" sentään :)

Neuvot: joka kerta kepeille tullaan "eri radalla" eli muutama hyppy/putki/kontakti, aina eri kulmasta, kepit alussa, lopussa, keskellä "rataa". Sitten pitää panostaa siihen että ekalla kertaa menis oikeen. estefokusta lisää myös kepeille jne, hetsausta, bongausta. Paljon eri variaatiota lisää

Omat huomiot: Pitää päästä eroon tuosta parempi-puoli-jutusta, kotona kun sitä opeteltiin niin ei päässyt tuota koiran oikealla puolella olemista niin hyvin treenimään koska sillä puolella on ruusupuska :D Kun se alkoi rehottamaan niin olis pitänyt siirtää kepukoita, meillä vaan on niin pöljä piha ettei siinä ole kuin yksi tasainen kohta mihin ne mahtuu. Seliseli. Mut kumminkin. Sitten toinen juttu on se, että yksinään ei jaksa rakennella suurempia ratoja, jolloin niitä muita esteitä ei edes ole haittona siellä. Se on vaan jaksettava ja sillä sipuli.


Cassu:

Cassu oli niin täpinöissään ettei tiennyt miten päin olis ollut, enkä meinannu saada sitä lopettamaan ollenkaan helteestä huolimatta. Se kun vaan tekis ja tekis. Kyllähän se välillä juotettiin tietysti, mutta on se vaan pöljä. Alkuun sitten pikkusen pelleili, mutta sen kanssa vaan tuo tokon treenaaminen on niin hiton siistiä että ei mitään rajaa. Ruutu löytyy tasan just keskelle, kun se sinne sitten menee ja ihan näytöstyyliin että täsä se on. Tiiänhän mä.

Noudot on ihan mielettömän hienot, mikä vauhti ja into <3 Hienosti heittää takapään samalla ympäri, kun ottaa kapulan suuhun.

Kakeja en tehnyt sen enempää kuin että palkkasin eka noususta vaan. Mutta menin pitkälle, eli 15 askelen päähän.

Luoksarissa aloin miettimään, että pitäiskö mun jättösanan olla eri kuin paikkiksessa. Tulee ittellekin siinä sijaistoiminto, rapsutan korvaa :D :D Se olis kyllä fiksua, mutta saanko nyt enää vaihdettua sitä niin että tajuaa erottaa paikkiksen ja luoksarin sitten siitä. Ettei tule sitä epävarmuuden hetkeä, onko häiriötreeni vai saako tosiaan tulla. Äkkiähän se kyllä kaiken oppii mutta onko jo niin urautunut tuohon....No juu, seisominen valuu ehkä yhden askelen mutta maahan sukeltaa heti. Treeneissä tää on aina parempi kuin kokeessa. Tiiä mikä sille sen epävarmuuden tässä tekee, se yks koe missä kehänauha rapsahti??

Tunnarissa piti muistutella että sitä kapulaa pidetään suussa niin kauan kunnes mä sen otan. Eka toisto, mitä tuossa laatuvideossa ei näy, niin räkäs taas ennenkuin sain otettua. Minkähän takia tuo pikkunen kapula on niin ällö että sitä ei voi pitää, isommat kapulat on kuitenkin ihan ok. No mutta, muutaman pidon jälkeen meni koko liike hyvin. Oman se kyllä löytää aina heti. Tuo mun "liikkuri" ei millään suostu sanomaan niitä oikeita käskyjä tässä, vaikuttaakin tosi innokkaalta ;)

Cassun mielestä toko on siisteintä maailmassa!!


Kommentit