Hästängens Bomppaloikat

Osallistuttiin parin vuoden tauon jälkeen agirotuun, joka järjestettiin Janakkalassa tänä vuonna. Tietysti kun justiin ehdittiin aloittamaan kisaaminen, ja Ilonakin Ransun kanssa, niin kisaavien medijoukkueeseen jouduttiin osallistumaan. Joukkueeseen kuului Ransu, Metku, Jippo ja ankkurina lapsosten äiti Iksu. Metkuhan ei ole kisaamista vielä vissiin harjoitellut kuin yhden mölliradan verran ja meidän koirat sen yhden kisan verran, joten hyvin oli pullat uunissa ;) Iksuhan nyt on ihan pro tietty. Eipä meillä ollutkaan mitään muuta tarkoitusta kuin pitää yhdessä hauskaa kivassa tapahtumassa. Ensi vuonna sitten voi olla vähän taitavampaa meininkiä jo :D Totiseen kisaan valmistauduttiin tilaamalla kaikille joukkuepaidat, niistä tulikin ihan mahtavat!



Miten paljon sitä tavaraa voi yksi ihminen ja koira tarvita yhdeksi päiväksi? :D
 Ihan mielettömän hauska päivä oli, poislukien teltan pystytys (prkl) minkä joku oli laittanut väärin kasaan, ja sitä sitten kun yritti aukoa niin voi herranjestas. Lopulta se naapuriteltan ihmisten avustuksella onnistui. Tuommosessa tapahtumassa se teltta on kyllä ihan ehdoton! Siitä sitten lähdettiin tsekkailemaan rataa, ja vähän kattomaan shoppailumahdollisuuksia. Mä olen koko kesän yrittänyt saada uusia matalia ruutumerkkejä, ja noutokapulaa muttei oo osunut myyjiä kohdalle. Olishan ne voinut tietty tilatakin, mutta mukavampi päästä hipelöimään. Nyt mulla onkin sitten pinkit (ylläri) ruutumerkit! :)

tytöt miettii radan kiemuroita
 Rata ei näyttänyt mitenkään hirveän vaikealta, pari kohtaa oli jossa aattelin että mitenköhän käy Jipon kanssa, esim. kepeille viennissä. En kyllä aatellut että Jippo menis puomista ohi, ja pomppais putken yli :D Mutta kun piti matkia kaksos-Metkua! Tuomari tässä vaiheessa sanoi että tää taitaa olla rotuominaisuus....No se kepeille meno ei sitten onnistunutkaan, muuten rata meni ihan ok. Paitsi että Jippo oli aika poikki kesäkuun alusta alkaneesta riemurallista ympäri Suomenmaan, sekä että sen juoksuista palautuminen kestää näköjään tasan kuukauden, nyt se vasta alkaa olemaan oma itsensä. Enpä olis uskonut että valitan että haluan mun riiviö-Jipon takaisin! Se vaan kulki perässä lenkilläkin, ja oli niin nuunuu kuin olla voi. Täytyypä pitää tuo mielessä kun ilmoittelee tästedes kisoihinkin.

Tiina ja kaksoset :)

Video meidän hienosta radasta :D
Bomppaloikat

 Markolle kiitos kun kuvasi meidän joukkuekuvat, oltiin saatu kuvat jo otettua, ja hän näytti niitä että no kelpaako. No ei tietenkään kun kuvassa oli puolet talon seinää, ränni ja autoja. Eli uusiks vaan....Marko tuumas että onneks kysyin tässä vaiheessa.... Anteeks! En mä ole pikkutarkka, enhän? Mutta kun ne häiritsi mun esteettistä näkemystä ;) Tääkin on mahtava kuva, mutta häiritseehän toi, eikö häiritsekin? :D

Suuri kiitos tytöille, oli meillä kyllä mahtava päivä ja joukkue, ehdottomasti ensi vuonna uudelleen!


Kommentit