Medivarmistus

Läksin eilen ajelemaan huvikseen Ojankoon, Jippoa mittauttamaan. Iski jonkunasteinen paniikki asiasta, tarkoitus oli mittauttaa se omissa kisoissa 8.2. mutta edelleen-vesivahinko. Kotona sain itte mitattuna 42, mutta mistä näistä ikinä tietää. Laitoin sähköpostia järjestävälle seuralle, ja kysyin että saisko Jipon tuoda mitattavaksi. Lupasivat, joten huristelemaan lähdettiin.

Pääsin paikalle, ja Sanna ja Markokin siellä kisoja kattelivat joten oli kavereitakin kenen kanssa ootella mittausta. Kävin Annelta sopivassa välissä kysymässä että haluisko hän mitata Jipon, niin hän vastas että no enhän mä mitään halua, mutta mittaan mä sen silti. :D Sanoi vielä että no onko se kasvanu, vai miksi? Luuli Jippoa Cassuksi. Sitten kun selvis että eri koira, kysy että onko se kisaikäinen -on. Onko kisakirja -on. Mä olin valmiina ku Velperi sotaan, kansio kainalossa missä oli rekkarit ja kaikki, kun en muistanu pitikö sekin olla.

Hetken päästä siirryttiin mittauspaikalle, Annella on semmonen kiva mitta missä on vatupassi, näkee että onko mitta suorassa vai ei. Ekan kerran kun laitto mitan, niin sanoi että ei tää mee mitan alle. Sanna näki sivusta että se oli ollu ihan vinossa koko mitta :D No, sitten kun laitettiin mitta sekä koira suoraan niin Anne sanoikin että: Joo, täähän menee ihan selvästi alle. Mittasi useemman kerran, ja aina osu. Sanoi vielä että sehän seisoo tosi hyvin, silleen niinkuin asettelematta. Helppohan se on seisoa kun on hyvä rakenne ;) Ei tullut kysyttyä paljonko korkeudeksi sai, mutta varmaan sen 42-42,5.

Juteltiin vielä siinä lomassa, että mitä te otatte näitä medin ja maksin rajalla olevia koiria, että pitää jännittää. Jonkun shelttiä olivat justiin mitanneet kolleegiossa eikä millään menny alle medimitan, raukka. No, rakkaudesta rotuun, minkäs teet. Anne on kyllä tosi reilu tossa mittauksessa, ei hänkään maksista mediä tee, niinkuin Jipon siskon Tovan kohdalla nähtiin, mutta ei myöskään huitase mitalla sinnepäin, ja sano vaan että joo maksi on. Kun niitäkin valitettavasti löytyy kuulemma.

Nyt sitten ootellaan että päästään Metku-mediveikan kanssa kiertämään samoja kisoja, ans kattoo milloin se on!! Lisäsin jo eilen illalla taas yhden koiran Sagi:n järjestelmään ;) Ainakin tässä maaliskuussa on hulluna odotettavaa, päästään Seppo Savikon treeniin kuun alussa, ja kuun lopussa Jaakko Suoknuutille!!!!!!!!!!!!!! JIPIIII!

metsäagilityä kun halliin ei pääse ;)

Kommentit

Jaana sanoi…
Aivan huippua, että pääsitte medi-luokkaan. Se on schappetytölle ainoa oikea paikka. Onnea.
tuija sanoi…
Tuo on kyllä ihan totta, harmi että Tova on sentin-pari liian korkea :(