Schapet Hausjärvellä Keskiyön Epiksissä

Huomasin facessa mainoksen "Keskiyön epiksistä", kysyin Ilonalta ja Tiinalta että eiköhän mentäis, on heitäkin lähellä (joo, vaan tunnin ajomatka kaikilla :D) tuo paikka. Joten Hästängens-pentue lähti kolmen koiran voimin ekoihin epiksiinsä! Schape-luku vahvistui vielä Tiian Peikolla kun hänkin innostui ja sitten meidän kisaavilla, Masilla ja Cassulla. Joten vallattiin koko alue iloisella schape-energialla :) Tehtiin taas rotua positiivisessa mielessä tutuksi ihmisille. Yksi nainen kävi jopa sanomassa mulle että koko hallin ilmapiiri muuttuu kun joku niistä tulee radalle, on ihanan iloista menoa! Puhui siis noista möllikkäistämme. Kisoissa mukana oli myös Jipon paras kaveri Raipe, hienosti meni silläkin ekat epikset, hyvää treeniä on siis meillä ollut. Samassa junnuryhmässä siis treenataan.

Kauhean ylpeä olin siitä että Jippo keskittyi ihan samallailla kuin omallakin hallilla tekemään, ei lähtenyt haahuilemaan, eikä ihmetellyt hulinaa eikä mitään. Nyt tehdään tätä ja sillä selvä. On sillä kyllä hyvä pää. Tavoitteena olikin lähinnä se että saa hyvän kokemuksen vieraasta paikasta, se kyllä onnistui ja ei ne hirveen huonosti ne epikset itsessäänkään mennyt. Medimölleissä valloitettiin melkein koko palkintopalli, tokaksi tuli Metku ja Tiina, me kolmanneksi Jipon kanssa. Nauroin että nuo meidän kaksoset tekee ihan samat virheetkin radalla, niillä oli vissiin joku soppari siellä. Kattokaa nyt ite:

Jippo:

Ehkä tuota putkijarrua pitäis vielä treenata ;)) Vauhtia kyllä piisaa, jarruja ei sitten niinkään. Ja olenhan mä myöhässä, ehtii vilkaista esteiden jälkeen mua että mihin sitten? Toka radalla ei sitten enää kysele, menee vaan....ja joo, jos sillä jo nyt on tommoiset paimenkaaret niin ehkä se auttais kun ottais sieltä putkesta toisella kädellä ettei vaan lähetä vielä pidemmälle. Ehhehe.


Metku:

Kimin mielestä Ransun rata oli paljon hauskempi kuin vähän aikaa sitten striimiltä katsotut maajoukkuekarsinnat :D Ne oli kuulemma ihan tylsiä....

Ransu:

Ransusta on tulossa vissiin putkihullu ;) Tärkeintä on että kaikilla oli hauskaa eikä jäänyt paha mieli!

Kisaavien radalla oli sitten tosi hieno mahdollisuus treenata käännöksiä Cassun kanssa, oli just semmosia kohtia. Ekalla radalla pompattiin puomin kontakti (damn.) Mutta tokalla se jo otettiin kun otin natsikäskytyksen kehiin :) Ei ollut huono aikakaan, eikä etenemä. Tuli hyvä mieli kun sai ennen tämän viikonlopun omia kisoja hyvän kokonaisen radan alle. Paitsi että nyt ne helteet tuli takas että tuskin taas kulkee mihinkään. Mutta varaudutaan viilennysloimella, litroittain vettä ja pitää kastella se jo kotoa lähtiessä, kerrankin on lyhyt matka kisapaikalle :D











Kommentit