Ollaan me treenattukin

Maanantaina kentällä kaikille vähän aksaa. Yksi putki ja neljä hyppyä eri seteillä.

Cassun kanssa Saviojan koulutuksessa tullutta ihmekeksintöä, suoraan ollut hyppy piti aina lähteä takaakierrolle?? En ymmärrä mistä se silloin johtui, tuolloin ei sitä enää tehnyt. Se meni kerran sen väärin ja loput ohjauksesta huolimatta aina myös takaa. Tajusin yhden kohdan mikä on esiintynyt melkolailla kaikissa Saviojan radoissa viime aikoina ja se oli toinen kohta mitä treenattiin ;) Hahaa. Edelleen oletan ja toivon että hän tuomaroi mediradat. Toivottavasti ei ainakaan Matsson...Onhan siinä se että ne voi kumminkin olla hänen piirtämät radat vaikkei itse tuomaroiskaan. Myös ennakoivaa valssia, odotteli tokaa pätkää varten Kimillä hihnassa kun tein Jecun kanssa ja kyllähän taas lennettiin :D Hyppäs hypyt ihan helevetin pitkiksi mutta se vauhti <3 Kivahan se on että ennen ässämmiä alkaa olemaan ihan intopiukeena ja kovemmassa vauhdissa kuin koskaan. Kunhan sen itseluottamus ja mun ohjaus pysyis kasassa niin ei menis ehkä huonosti ollenkaan...

Jeccu melkolailla samoja juttuja kuin Cassu, vähän helpotettuna kumminkin, ei ihan vielä onnistunut eka pätkä kokonaisena. Ennakoiva valssi pysäyttää sen heti, ei oo vielä niin estehakuinen. Tai sitten se vaan reagoi paljon paremmin mun ohjaukseen eikä mee vaan itsepäisesti vaikka mitä tekis ;) Joten ei niin voimakasta ohjausta ja paljon myöhemmin kuin Cassulle ennakoivassa valssissa.

Jipon kanssa tehtiin Janitan pentujuttuja, ensin eteen-käskyä. (Tätä mä oon tehnyt myös takapihalla aamuruoalla muutaman kerran, pitäis tehdä useemminkin.) Sujuu jo aika jees. Sitten kolmiota, olis pitänyt kattoa kotona mitä ne kaikki jutut olikaan enneku lähti. Unohtu pari juttua tehdä. Jeculle tehty kans tota eteen-lähetystä, eihän sekään sitä oikeen aiemmin osannut. Lähtee nykyään muuten aika hätäseen sinne :D Pelkkää putkea myös.

Tiistaina myöhään illalla kentällä tokoa. Oltiin aamusta lähtien mökillä, Jipon aksatreenit jäi sitten väliin mutta ehkei se jäänyt jälkeen. Muovikapulalla leikin varjolla noutoa, kilpailuna "kuka tuo eka saa namin". Cassu on aina ekana kapulalla mutta sillä on niin huono pito että Jeccu vie sen siltä aina, ja sehän ei tiputtele eikä pureskele eikä siirtele kapulaa suussa. Ai että se osaa ton :) Luovutus onkin sitten ihan mitä sattuu, Cassulle taisin opettaa sen niin että kun oli tuomassa niin huusin vaan sivulle ja se sitten tuli. Tuo ei Jeculle toimi, se tiputtaa kapulan heti. Joku juttu olis siihen keksittävä, vinkkejä? Jippo kanssa muutaman kerran ehti saamaan kapulan, nätisti sekin kantaa muttei kyllä tosiaan tuo vaan lähtee saaliin kanssa hitoille. :D Mutta hyvin se kantaa! Plussapuolia etsiäksemme.

Jeccu myös seuraili, hienosti pitää kontaktia ja mutta on turhan kaukana. Silleen näyttelymalliin. Kerran luoksetulo.

Cassulle ruutu, meille on kentälle tullut oranssi muoviaita (näkyy Jipon aksakuvissa) niin pitihän se laittaa ruutu ihan siihen viereen. Mulla on oranssit törpöt ja punaiset nauhat, aattelin että katotaan miten käy. Ekan kerran kävelin ohi ja sanoin missä ruutu, niinkuin tein siellä möllitokossakin. Kehänauhojen ulkopuolelta siis. Lähetyspaikalle ja heti löyti, huusin vaan jes liian aikaisin, oli etureunassa oikean törpön puolella (ruudun sisällä kuitenkin siis) ja olis ite korjannut paikkaansa, alko just kattomaan että ei tää ihan oo oikee kohta ja otti askelen "ylemmäs keskemmälle" kun sitten huusin sen jesssin.  Uudelleen ilman ruudun näyttöä, nyt vaan kun kuiskasin että missä ruutu niin lähti samantien. Hyvään paikkaan kylläkin. En uskaltanut kieltää, en halua että tästä tulee tyhmää niinkuin se joskus oli. Tai oikeestaan se oli epävarmuutta mutta kumminkin. Uudestaan siis enkä kuiskaillut ja ai että tää on kyllä niin hauskaa sen mielestä nykyään! Hullun vauhtia ja paikka löytyy. Keskiviikkona oli möllitoko ja liikkuri laittoi ruudun just siihen missä se meillä oli, tosi moni koira ei löytänyt sitä!?!? Sillä oli kyllä toisinpäin eli oranssit ruutunauhat ja punaiset törpöt mut voiko se vaikuttaa noin paljon? Ehkä se sitten voi. Evl-koirakot lähti merkiltä sen aidan tolppia ihmettelemään tms. Voi-koirakot ei hahmottanut yhtään missä se on? Hm, jännä. Täytyy tehdä uusi testi joku päivä, tekis mieli laittaa se lähetys aidallepäin, mut siinä ei oo tarpeeks pitkää matkaa vaan. Onhan se kumminkin kokeiltava. Niin ja tosi tärkeä huomio itelle!! Mä teen ruutua liian pitkältä matkalta! Ihme että se menikin yli siellä möllitokossakin. Parempihan se tietty on ettei sitten käänny liian aikaisin mutmut...Ihmettelinkin siellä kokeessakin missä olin kattomassa että näyttääpä lyhyeltä tuo matka. Muahahhhaaa.

Noutoa kaikilla kapuloilla, ekaa kertaa ohjatun noudon kapulakin käytössä, taas tärkeä huomio! Se vihaa niitä laippoja! Ehkei se siis vihaa metskua vaan niitä ällölaippoja mitkä sojottaa siinä!??!?! Tää täytyy ottaa aiheeks seuraavaan koulutukseen mihin ikinä päästään. Sitten ihan vaan pitoa sivulla, tätä kun ei ole voinut sen kanssa tehdä kun ei oo suostunut ees ottamaan koko kapulaa mun kädestä. Venkoilee niin että tuntuu että niskat menee poikki. No nytpä se onnistukin, ja sain pitämään jopa metskua muutaman sekunnin nätisti, ilma että räkäsee heti. TÄTÄ TEHTÄVÄ PALJON!!!!!!

Vikaks kaket, lauta edessä, 11 askelta ja eka vaan sei-nousi nätisti, palkka. Sitten pari vaihtoa, m-i kun on ollut se ettei meinaa nousta niin nyt nousi ekalla aina. Seuraavaks kaikki vaihdot ja oli ihan sikasiistit ja siihen lopetettiin ja hurja palkka. Tosi kiva treeni-ilta!

Torstaina hallilla, Cassulle kkk- keinu, kiipee ja kepit. Keinulle vaan itsevarmuutta ja vauhtia, kiipee muistuttelua kanssa, on meinannut vähän alkaa taas hiipimään, kepeille ihan törkeitä kaukaa lähetyksiä avo-ja umpikulmiin. Ja sehän hakee <3 Rakkauspylly. Joku oli tehnyt myös radan missä oli flipperin treeni, sitä muutama kerta kanssa kun oli niin hyvä tsännsi tehdä.

Jeccu teki kanssa puomia erikseen, se vaan ravaa sen, en saa laukkamaan. Tekee kuitenkin tarkasti. Myös opeteltiin flipperi ja sehän onnistu muutaman yrityksen ja erehdyksen jälkeen. (uudestaan putkeen, ohi hyppyjen putkea kiertäen mua ihmetellen katsoen) Hieno Jeccu, se osas tehdä musta kaukana!!! Vaihtaa heti raville kun on epävarma. Rataa muutaman kerran pätkissä, hyvin meni!

Jippo bang-leikkiä keinulle, käy oikeen kunnolla täräyttämässä sen, hassu. Mulla muuten unohtu namit tänä päivänä kotiin/kauppaan, hallin lähellä kun ei oo kun Karisma enkä sinne olis ehtinyt, halliin varattu aika olis menny jo. Käytin sitten palkkana niitä kuivanappuloita mitä on jäänyt autoon, niitä mitä saa aina näytteeks joka paikasta. Hyvin kelpas kaikille :D Myös pelkkää putkea ja yhtä hyppyä. Sai juosta ja hauskaa oli.

Nyt mä lähden Porvooseen katsomaan Jecun ja Iksun lapsosia, jipii!!




Kommentit