Hästängens-pentutapaaminen


Marika järjesti kaikille pennuille tapaamisen melkein vuosipäivänä, eli 11 kuukautta tuli ikää ipanoille 2.6. Päästiin tutustumaan kennelille nimen antaneeseen seutuun, taloa ympäröivillä niityillä on aikoinaan laiduntaneet hevoset. Kaunista seutua on kyllä!  Tilaa oli pennuilla ja aikuisillakin temmeltää, siellä kun kaikki viisi tuntia riehui niin oli varmasti väsynyttä porukkaa yhdessä sun toisessa kodissa. Iksukin alkoi jo loppuaikana sanomaan topakasti niille että nyt riittää. Paikalla oli porukkaa kolmessa polvessa, mummo Lumikuono Naranjada Amada "Ada", äiti Lumikuono Conamore Ikwil "Ikwil", isä High Volts I Am A Hooligan "Jeccu", sekä kahdeksasta pennusta 7. Oli kyllä jokseenkin mahtavaa kun kymmenen koiraa paineli vapaana menemään tuossa ihanassa maisemassa. Mikä upea näky!

Isä johtaa joukkoja

oli tilaa juosta!
uimala, kura-sellainen
sitten taas juostiin, happy Hästängens family!
Jeccukin pystyi olemaan poikien kanssa, hieman jäykisteltiin kyllä, pojat Ransu ja Metku vielä ainakin sille alistui eivätkä haastaneet. Parin kuukauden päästä tilanne voi olla jo toinen...ei nuo pojatkaan ihan nössöjä ole, varsinkin Metku hetken mietti että näinköhän alistuisi. Sitten kun ruoka tuotiin niin laitoin Jecun autoon, siinä kohtaa alkoi eleet olemaan turhan uhkaavia. Jonkun ajan päästä kun oltiin syöty niin otettiin sekin takaisin joukkoon. Jäi aivan ihana Kodak-moment kuvaamatta, ihan loppupäivästä Ransu ja Jeccu seisoi vierekkäin talon oviaukossa ulos katsoen, siinä näkyi niin hyvin niiden samankaltaisuus, se massahan Ransulta tietty vielä puuttuu mikä isältäänkin junnuiässä ja näyttipä Jeccu aikuiselta siinä vieressä :D Harmitti ihan vietävästi että kamera oli jo laukussa. Metku taasen on perinyt isänsä luonteen, on samanlainen kieli poskella elämää viettävä epeli :D Siinä mä näen liikkeissä samaa kuin Jeculla. Hauskasti muuten puolet noista pennuista on perineet isän pään ja puolet äitin. Joku muistutti todella paljon Adaa, nyt en saa enää päähäni että kuka se oli. Tarkoitus oli ottaa jokaisesta yksilökuva, unohtui sitten siinä päivän mittaan ja varsinkin siinä kohtaa kun kävivät siellä kuraojassa muutamaan otteeseen. Yhteiskuvia on kyllä mutta mulla ja Ilonalla tullut jostain ihmeen syystä noita poikia enemmän kuvattua? Ehkä se johtuu siitäkin kun tietty eniten tuli juteltua Tiinan ja Ilonan kanssa.

Tiinan sylissä Metku nauttii elämästä

tässä(kin) kuvassa Ransussa on niin paljon samaa kuin Jecussa :)
veljekset kuin ilvekset
Ransu
Kaikki pennut on luonteeltaan avoimia ja ihanan energisiä ;) Naurettiin että nyt tiedetään keneltä ne on pomppimisen perineet, isältään näköjään. Marika sanoi ettei hänen koirat kyllä pompi. Varsinkin Ami on oikea superpallo! Siitä tulis kyllä mahtava agilitykoira, ei oo ihan hidaskaan. Nyt selkis sekin minkävärisiä niistä kahdesta erivärisestä tulee, jännän vaaleanharmaa on Heta, Senna (joka tällä kertaa ei ollut mukana) on myös vaaleanharmaa mutta ei ihan niin vaalea kuin Heta.

hurjavauhtinen Heta jaksoi juosta ja juosta...

Ada, nenät vastakkain Metku ja Täplä, Ransu ja edessä Tova

Aina sitä jää juteltavaa, vaikka edes muutaman sanan yrittääkin kaikkien kanssa vaihtaa. Kovin olivat ihastuneita nuokin ihmiset Jeccuun ketkä sitä ei aiemmin ollut tavannut. Onhan se semmonen, kaunis poika ja sosiaalinen energiapakkaus. Ihana päivä oli kyllä, toivottavasti tästä tulee perinne!  (Vinkkiä sinne Marikan suuntaan.) Ihanat perheet kaikilla pennuilla, se oli kiva nähdä että rakastavat kodit kaikilla. Tiedän että Sennallakin on, Katjaa ja sitä voi seurata onneksi facessa :)

Lisää kuvia, kertoo enemmän kuin tuhat sanaa:

Edessä Jeccu ja Ransu, mua vasten superpallo-Ami

populaa, vasemmalta Tova, Täplä, Iksu, Ami ja Jeccu. Ihan vasenta takimmaista en tunnista :)

Metkun mahtihäntä

ipanan kieli :D
isukki


Heta ja Metku ne yhteen soppii...leikkivät kahdestaan melkein koko päivän

ihanaa viilennystä! T:uimamaisterit Täplä ja Metku

uimamaistereiden mestari ja kuningatar Iksu :)

makkara teki Marikan isästä pillipiiparin


Ransulla oli Adalle kauheasti asiaa...mummo ei oikeen lämmennyt

Adakin haluais makkaraa, kilteimmältä voi kinuta :)

Iksu löyti ehkä jotain hyvää mun kassista?

Ami


Metku osaa todella nauttia elämästä :D

Hetan perhe

Amin ja Täplän perhe, sekä Marikan isä

koko porukka, vasemmalta Metku, Täplä, Ransu, Tova (kainalossa Iksu), Heta, Jippo ja Ami

Heihei kaikille, toivottavasti nähdään ensi vuonna!


 Erittäin suuret kiitokset Marikalle ja hänen isälleen että saatiin tulla, oli mahtavat tarjoilut, puitteet sekä keli!



Kommentit

Anonyymi sanoi…
Oli kyllä niin mahtava päivä että oksat pois. Kotiin kun pääsi niin oli vähän tyhjä olo kun oli niin paljon odottanut tapaamista ja nyt se oli ohi. No ehkä uusikin tapaaminen vielä järjestyy koko porukan voimin!
tuija sanoi…
Joo, jotenkin noista jää aina vähän semmoinen hämmentynyt olo että joko se on ohi? Kaikista tapahtumista tulee ihan samanmoinen olotila. Mä olin niin väsynyt auringosta ja aikaisesta herätyksestä että menin niine hyvineni vielä päikkäreille :D