RIMA:n kisat

No näistä ei hirveesti oo jälkipolville kertomista, mun liika yrittäminen ja halvaannuttava jännitys kostautui. Oli semmoinen pakko-onnistua-fiilis. Ei toimi mun pään kanssa. Ei oo videoita eikä ratapiirroksia, laitetaan nyt jotain itelle ylös vastaisen varalle.  Radat oli tosi kivoja, pikkasen haastetta mutta ihan tehtävissä olevia.

Eka agirata: Hylly esteellä 4 kun en osannut niistää. Cassu tuli hypyn yli vähän liian vinoon ja tilanne olis ollu pelastettavissa vielä jos en olis jäänyt nykimään paikalleni niin että tuli saman hypyn takaisinpäin. Ai että mua vieläkin ärsyttää tuo kohta. Kontaktin juoksi alas asti muttei pysähtynyt, prkl. Palautin kontaktille ja sitten vielä jatkettiin sujuvasti rata loppuun enkä edes ajatellut asiaa. No, eipä tuomari pitänyt puhuttelua alussa eikä kieltänytkään. Seuraavalle radalle sitten jo kiellettiin jatkaminen jos palauttaa kontaktille ;) Loppurata meni itse asiassa hyvin kun ajattelin jälkeenpäin asiaa, siellä oli mm. aika kiva kepeille vienti mut Cassuhan osaa <3

Hyppäri: Tulos 15, kaks kieltoa kun olin myöhässä ohjauksissa ja yks rima (!) tuli alas. Oli muuten toka kerta meidän kisauralla, eipä tuo niitä rimoja tiputtele. Luulin että sekin tuli kiellosta mutta Mari sanoi että tippui yks rima, oltiin jo tilanteesta ohi niin en voinutkaan kuulemma nähdä sitä. Millähän se sen tiputti? Hännällä? Outoa. Eka kielto hypyllä 8 kun olis mieluummin mennyt putkeen kuin takaa hypyn. Toka kielto melko vastaavassa paikassa. Sitten oli kiva mutkaputki-pussi-ja takas melko suoraan putkeen, pimeeseen kulmaan. No mä oikein ajattelin että en rynni sinne pussin viereen ollenkaan ettei paahda vaan suoraan...Hyvin ajateltu mutta olishan sitä ehkä voinu käskyttääkin vähän aiemmin-kävi tekemässä 10 metrin kaarroksen, tulihan se sinne putkeen kumminkin sitten ihan nätisti :) Siitä samasta putkesta oli aiemmin meno avokulmaan kepeille ja se vienti oli ihan älyttömän hieno. Ihan hauska rata.

Toka agirata: Ihan sama rata kuin eka mut toisinpäin. Hylly esteellä 3 kun joku oli taas sitä mieltä että Cassu valkkaa aina mieluummin kontaktiesteen eli A:n kuin putken. Ja osaa erottelun yms. Mut oma rintamasuunta kääntyi sinne putkeen kun kutsuin kahden hypyn yli. Vaikka joutui mutkan tekemään että sinne menee, jälkiviisas on hyvä olla ja olis pitänyt olla jo A:n luona kauempana vaikka muka sijoituin oikein. Sitten rata meni hyvin esteelle 14 mikä oli puomi ja loikkas ihan törkeesti sen kontaktin. Kierrokset oli niin kovat ettei vaan malttanut ottaa sitä millään. Lähdettiin pois radalta siinä sitten.

Älytöntä plussaa oli Cassun asenne ja vauhti, Lottakin sanoi siellä että hyvä meininki kun radan reunalla nähtiin. Onhan se, yks hyppii päin ja haukkuu ja minä yllytän parhaani mukaan ;) Cassu oli muutes hauska kun siinä on palkintopalli valmiina radan etuosassa niin tokalla ja kolmannella radalla hyppäs radalta suoraan istumaan ykköspallille ja oli niin leuhkaa :D Oli ainakin omasta mielestään siis voittaja ja eiks se oo tärkeintä? Sillä oli ihan mahtifiilis huolimatta mun huonosta mielentilasta eli ei vaikuttanut siihen ollenkaan, yritinhän mä tsempata itteäni sen ekan radan "romahduksen" jälkeen mut en ihan kyllä onnistunut...On se sen verran korkeassa mielentilassa ettei mun pää vaikuta onneks sen päähän noissa kisoissa. Eri asenne pitää kyllä kisoihin löytää, pakko-onnistua-fiilis ei johda mihinkään.


Kommentit