Toko on iloinen asia!

Kävin äsken treenailemassa tokoa periaatteella iloinen mieli ja kaikki onnistuu, vaikka menis väärin niin sitten iloisesti höpö höpö ja uudestaan. Jos onnistuu hyvin meidän tän hetkiseen tasoon nähden niin ei hinkata. Otin videon mukaan että näen missä kohtaa se esim. liikkeestä jäävissä seuraa, etten stressaa kokeessa siitä. Musta kun on tuntunut siltä että se on ihan väärässä paikassa. No eipä ollut ainakaan tänään. Pitäis ottaa kaikkiin treeneihin se video mukaan että heti näkee miten menee. Tein tarkotuksella sekoitetussa järjestyksessä ettei olis tylsää ja arvattavaa.

Aloitin liikkeestä jäävillä, tein ne peräkkäin että katson miten kuuntelee. Kaikki hienosti molemmissa paitsi että liikkeestä seis kun tulin viereen niin ennakoi istumisen. Se otettiin uudelleen, ok.

Luoksetuloa, tätä treenattiin vähän enemmän. Kävin palkkaamassa pysähtymisestä koska tähän ei ole kiinnitetty tarpeeksi huomiota. Ja tätä jopa pystyi treenaamaan! Kaks kertaa rupesi hidastelemaan, mutta tuli sentään ravilla eikä ottanut paria askelta ja pysähtynyt. Kumminkin höpö höpö ja uudestaan. Ihan ok, valuu kyllä mutta vähemmän kuin aiemmin. Tää alkoi olemaan jopa niin hauskaa sen mielestä että nousi kerran seisomaan jo ennenkuin käännyin ja kutsuin. Yhden kerran lähti hiipimään perään. Pitää muistaa kokeessa sanoa painokkaasti odota. Käskyinä suhina, shheiso :D ja se shot. Parhaiten toimii suhina. Täytyy jatkojalostaa se siihen shottiin.

Nouto uudella kapulalla, otti kontaktin ja odotti lupaa hakea, kalistaa palauttaessa mutta kalistakoon nyt, korjataan sitä sitten kokeen jälkeen. Toi ihan ok pa:han ja odotin vähän aikaa ennenkuin otin kapulan. Jesh!

Hyppy loisto! Ei äännellyt missään kohtaa. Myös kaket aivan loistot, ei liiku.

Seuraamista, menin viivaa pitkin että ite osaan kävellä suoraan :D Ei poikita, meidän mittapuulla täähän oli ihan upeeta seuraamista!! Pitää siis jatkaa eteisessä eestaas kävelyä. Juoksemisen unohdin. Muista ite: kävellä reippaasti, käännökset samallailla kuin ne on paikallaankin tehdessä!



Lopuksi ruutua hauskaksi liikkeeksi. Ensin muistuttelua että mikä se tää juttu olikaan, targetin kanssa. Viimeiseksi tein välissä palkaten koko liikkeen. Menee eka käskyllä istumaan kun käsken maahan, muista äänenpaino!



Kivat treenit, hyvä mieli ja ihan SuperSassu!   

Kommentit