Aksan viikkotreeni


Tämmösen treenin meille pukkas tänään, aika pahoja paikkoja, joistakin selvittiin ja yhestä kohtaa ei sitten millään. Toi suora putki ei ollut ihan noin, en tiiä oliko Allu-kaahari jo siirtänyt sitä ;) mutta oli kumminkin suoremmassa puomiin nähden ja niitten päät tuolla puomin alla oli ihan vierekkäin. Just mahtu välistä menemään.

Yritettiin selvitä radasta näin: Lähdössä keppien (kuvasta katsoen) oikealle puolelle, lähetys hypylle 2, kutsu vastasen käden kera ja pakkovalssilla yli kolmoshypystä. Eka kerralla olin liian lähellä 3-estettä, toka kerralla lähetin huonosti 2-hypylle eikä menny sinne. Kolmas yritys...Alussa ei siis mun tarttenut liikkua juuri mihinkään. Sijoituin jotakuinkin numeroitten 12 ja 10 väliseen ruutuun ja sitten onnistui! 4-putkeen pimeeseen päähän lähetys, tässä tosi tiukka ohjaus ettei olis napannut 8-hyppyä. Puomille vienti onnistu ihan loistavasti ja kahteen kertaan jopa tehtiin se. Putken suulta hakemaan ja kiipee-kiipee. Tästä kohtaa olin aika onsku :)

Hallillahan se ottaa 2 on 2 off-kontaktit aina, siihen oli helppo jättää ja lähettää takaakiertoon. Siitä sitten kävi pomppaamassa 16-hypyn väärinpäin kun ei ollut ohjausta juuri minkäänlaista. Tää oli aika ahdas paikka, vielä ahtaampi miltä se tossa näyttää mutta kolmas kerta siinäkin toden sanoo, takaakierroilla meni loistavasti kunhan ajoitus oli oikea. (Toka yrityksellä hyppäs molemmat väärinpäin-ajoitus pielessä.)

Suorasta putkesta kepeille ja ohjaus oli taas vähän sinnepäin kun mä taas oletin enkä ohjannu...Huutelin vaan kepit kepit ja Taina sano että Cassu oli vähän sen näkönen että joo joo mut kummasta suunnasta prkl! Toka yrityksellä tää onnistu, putkesta vastasella veto itseenpäin ja sitten lähetys kepeille niin johan haki tonkin avokulman ja kepitteli loppuun asti vaikka kepit oli seinästä puolen metrin päässä. JEEE! Kun se on aiemmin ollut Cassun mielestä aika ahdistavaa niin siks oon aika ilonen siitä.

Eka kierroksella meni ihan oikein 11-putkeen mut mä sähläsin enkä muistanut rataa ja lähetin väärään päähän 12-putkea. Siitä ei sitten yli päästykään, kerran kun sinne oltiin menty niin sitten mentiin aina. Lopetettiin sen hinkkaaminen kun oltiin puomiakin siinä välissä jo muutamaan kertaan tehty kun herpaannuin...Ja semmonenkin huomio että Cassu meni puomille vaikka Taina-koutsi nojasi siihen! (siis silloin sinne ei olis kuulunut mennä ja Taina vissiin luotti meihin vähän liikaa ;)) JEEE tokan kerran, mun häiriöherkkä otus ei välittäny vaikka joku oli HÄNEN radalla.

No siitä sitten loppuun jatkettiin, ekan kerran en saanu tarpeeksi etumatkaa niin jätti hyppäämättä 13-hypyn. Lähetin sitten 12-putkeen pimeeseen kulmaan ja sain etumatkaa ja pystyin lähettämään niin sivuirtosi nätisti. Siitä pöydälle, tiukasti: odota! ja etenin pituuden viereen. Loppurataa mentiin ihan vaan suoraan kun oltiin jo hinkattu niin paljon sitä putkea ettei meillä ollut enää aikaakaan. Suurinpiirtein 16-hyppy väärinpäin, 7-hyppy nappas sivuirtoamalla matkalla, rengas ja vikat kaks hyppyä. Takaaleikkauksella käänty kivasti vikalle esteelle.

Hyödylliset treenit vaikkei kovin helpot ollukaan mutta silleenhän sitä oppii! Ja suurina plussina keppien seinäänpäin pujottelu ja häiriö puomilla ja mitähän muuta, ihan tyytyväinen olen vaikkei todellakaan näissä treeneissä loistettu :) Ja siis tän kun muistaa että Cassu todellakin tekee ihan just mitä mä käsken, ohjaukset vielä (kunnon semmoiset eikä vähän sinnepäin) kun on ajoissa niin kyllä me pärjätään hienosti. Hauskaa kun voi repiä iloa tämmösistä ei-niin-hyvin menneistä treeneistä :D

Kommentit