Kakkosten ekat kisat käyty

Valkkasin meidän ekat kakkosten kisat Pyhtäälle 5.9. koska sain siinä kaksi kärpästä yhdellä iskulla. Nappasin sijoitustyttö Nellin matkaan joka asuu Pyhtäällä, sillä kun on huomenna maanantaina luustokuvat Lahdessa. Salpausselän Koirankasvattajien joukkotarkissa Päijät-Hämeen Eläinlääkäriasemalla saan sekä hyvässä että luotettavassa paikassa kuvat, ja vielä jäsenalennustakin. Noh, se jännitys sitten huomenna...."onneksi" olen yövuorossa ja aika jo kahdelta, joten en ehdi siinä aamulla jännittämään montaa tuntia. 

Sain Jujusta taas ihania aksakuvia, Jaana Siltanen kävi katsomassa kisoja ja kuvasi samalla, kiitos hänelle! Kaikki postauksen kuvat siis hänen ottamiaan.

 
Tuomarina oli Laura Mättö, ja oli kyllä tehnyt kivat kakkosten radat. Ei liian vaikeat, mutta selvästi ykkösten ratoja enempi tekemistä. Mua jännitti ihan kuin en ikinä olisi kisannutkaan, en muista milloin olisin saanut sellaisen jännittääniinettäoksettaa-fiiliksen aikaan kisoihin. Mun kohdalla se on hyvä, ohjaan tarkemmin. Jos olevinaan liian helppoa, sitä lipsuu olettamaan eikä ohjaamaan. 



Eka radalla (hyppäri) oli kohta, johon en todellakaan keksinyt edes muuta vaihtoehtoa kuin inin, ja se sopi siihen niiiin täydellisesti. Joten päätin että ei sillä mitään väliä ole vaikkei onnistuisi, ollaan treenaamassa ja vasta ekat kisat. Linjat radalla olivat tosi kivat, en keksinyt muuta ongelmaa kuin että miten ihmeessä ohjaan keppien jälkeen olevat kaksi hyppyä, kun en voi sitä vielä kepeille jättää. Joten ne pitää tsempata loppuun asti, ja sitten yrittää saada se ekan hypyn jälkeen toiselle takaakiertoon. Noup. Not gonna happen. Tässä siis hylly, hyppäsi sen hypyn suoraan. Linja olisi kyllä vienyt hypyn taakse, jos olisin jäänyt ohjaamaan takaa ja yrittänyt poispäinkääntöä (mitä ei tosiaankaan osata) oikean siivekkeen takaa, mutta päätin että yritetään sitä takaakiertoa vasemman siivekkeen puolelle. En ehtinyt. Jatkettiin maaliin niin kuin piti. Sehän meni hienosti, ja olin niin hiton onnellinen tuosta että inin toimi radalla! Se olisi riittänyt koko päivän iloksi :D



Toka ja kolmas olivat agiratoja, tällä toisellakin tein inin, ja edelleenkin se toimi, juhuu! Meinas vähän karata pituuden jälkeen turhan kauas, Jujun kanssa pitää aina muistaa että se kyllä menee jos huutelee hophop niin hyppyähän se hakee sieltä kauempaa. Sain takaisin siihen kauniiseen ininiin ja jatkettiin hyvällä sykkeellä keinulle asti jossa teki elämänsä toisen lentokeinun. Palautin, tehtiin uusiksi josta hylly. Muuten tämäkin rata nollana läpi. 





Vika radalla oltiin ihan hitsin hienosti yhdessä tekemässä, keppien jälkeen yhteen kohtaan vähän kökkö eteenpäästö, ja siitä hypylle. Tässä kohtaa sitten kävi mielessä että hitto mehän saadaan nolla! Ja kun se meni pitkälle eteen, kutsuin A:lle huolimattomasti, enkä ohjannut kunnolla (koska ei se ole mikään Jippo vielä) niin tadaa!! Ohi tuli. Se siitä nollasta. Loppu taas hienosti, eli maalissa vitosella. 

Tässä kaikki videot:




Yhteenvetona; olipa tosi kiva aloitus kakkosluokkaan, oltiin ihan kuin pro:t ja osattiin asioita. Inasen sillä vielä juoksujen jälkeinen elämä vaikuttaa, se ei ihan sillä vauhdilla mene kuin normisti. Sekä laittaa joihinkin hyppyihin sen yhden ylimääräisen askelen, vaikka voisi jo hypätä. Toki rimat 45 ja pehmeä pohja, eli varmasti oli vähän korkeahkon tuntuiset. Hyvin se ne kyllä hyppää, itseluottamusta vaan vaatii. Täytyy alkaa treeneissä laittamaan sekaan viiskymppisiä rimoja, jolloin se luotto sinne saadaan. Näinhän me tehtiin noille nelivitosillekin, ja hallissahan ne menee ihan ok. Kepit kaikilla radoilla ihan superit, puomille molemmat kontaktit osui, toki aika ylös mutta kumminkin. Olen kyllä tosi iloinen ja tyytyväinen tähän aloitukseen, nyt pitää selata kisakalenteria että milloin seuraavaksi ehditään kisaamaan. Ilmoitin nimittäin Jujun kaikkiin näyttelyihin mihin pystyin, ja ne tietty vie aksalta tilaa. Tosin veikkaan että syyskuun jälkeen ei näyttelyitä pidetä, vaikka siellä Lahti KV:ssäkin ilmo sisällä on jo keväältä. Riihimäellä me jo käytiinkin olemassa ERInomaisen kauheita, mutta teen näyttelyistä eri postauksen sitten. 




Kommentit