Kaikenmaailman K-juttuja

Mulle tuli joku rimakauhu treenitauon jälkeen keppien kanssa, enkä uskaltanut niitä alkaa kaventamaan. Sitten vaan yksi kerta päätin, että nyt katsotaan mihin oikeasti se Jujun osaaminen loppuu. Eli kepit alkuun melko kapealle kujalle, ja sitten toisto toistolta kaventamaan. Lopputulos: viidennellä kerralla joutuu miettimään, ja kuudennella joka on jo ihan suora sitten jo enemmän. Mutta mitäs hittoa, sehän siis menee suorat kepit!!


Eli multa pelkopeikko pois päästä, ja eikun alettiin rohkeasti treenaamaan niitä. Nyt olen tehnyt niin viime treenit (3? kertaa) että ensin kujilla melkein suorana, suorana ja sitten siirrytty "oikeille" kepeille. Tässä vaiheessa namimaatti piti piilottaa näkyvistä, muuten osaa kyllä hienosti mutta ei malta vikaa väliä tehdä. Se korjautui tosiaan tuolla piilotuksella. Viimeksi mentiin jo muitakin taitoja, takanaleikkausta ja vedätystä (ei kestä vielä) ja muita lähetyksiä kepeille. Ysikympin kulmakin onnistui hienosti. Se tosin ei ole tällä videolla.


Viimeksi kokeilin ensin noilla suorilla ensin, mutta se vika väli jäi vieläkin tekemättä. Parempi siirtyä aina kujille jottei tule turhan monta väärää toistoa peräkkäin. Plus että tuo sen maltti ei kyllä ole ihan paras heti alkuun....Aiemminkin se meni aina ohi suoraan maatille, tai yritti ensin mutta ei malttanut kuitenkaan. Kisavireessä tuskin onnistuu nuo kepukat, mutta otettiin tässä kyllä iso harppaus eteenpäin tällä viikolla. Jesh!!

16.12. se osasi kuitenkin jo näin vauhdikkaasti mennä kepeille, että eiköhän tämä tästä. Löysin tämän puhelimesta tuon seuraavan treenikerran jälkeen, että hyvä on muisti! Hyvä että tulee videoitua...



23.12. käytiin jouluaaton aattona treenaamassa, otin yhden kerran kujilla ihan varmuuden vuoksi. Kun onnistui, sitten suorille kepeille. Ja mitäs siinä, sanoo Juju. Kyllähän mä nää osaan! Hienosti kyllä hakee aloituksen, ensi kerralla sitten avokulmaan. Enkä tehnyt kuin nuo toistot plus se kujalla tehty. Paitsi oli ihan pakko kokeilla että osaako se radan osana, kun putkesta otetaan tosissaan vauhtia. Ei osaa :D Yritti mennä joka kolmannen välin suurinpiirtein. Ei pysty (malta) siitä vauhdista tekemään niitä vielä. Sitten tehtiin rauhassa yksi toisto että jää se oikea asia mieleen. Tuo vauhdin lisääminen, plus minun liikkumisesta tuleva häiriö, sekä kisanomainen suoritus siihen lisättynä on nyt treenin aihe sitten. Vähitellen eteenpäin.


Ja sitten se KiiKii. En kyllä käsitä miten tuo koira oppii asiat ihan järjettömän nopeasti. Väitän, että mikään muu mun koira ei näin nopeasti olisi tätä juoksaria oppinut. Sehän osuu nyt 99 prosenttia ajasta tuohon alustalle. Viimeksi mun edessäleikkaus aiheutti askelen muutoksen, ja joutui pomppaamaan. Varmaan pelästyi raukka, että mitä hemmettiä toi muuri tuossa edessä tekee :D No, tämä kanssa sille listalle.


Kisakalenteria ahkerasti selattu, ajatuksena olisi tällä hetkellä aloittaa Lohjalta 8.2. Tuomarina Arto Laitinen, hän tekee mukavia ykkösten ratoja, eikä ymmärtääkseni pidä rimoja tapissaan ykkösillä. Seuraava vaihtoehto on 15.2. Jankkilassa Sari Mikkilän radat ja 16.2. Lappeenrannassa Marko Mäkelä tai Vantaa ja Petteri Kerminen. Sitten tuleekin taas kuukausi väliä, kolmivuorotyön iloja. Siinä ajassa ehtii taas treenata tarvittavia asioita. Joita ihan varmasti näissä kisoissa tulee esille :D Toivottavasti suunnitelma onnistuu, on sitä odotettu jo niin kovasti!

Kommentit