Vauhti kasvaa

Viime viikolla päästiin tutustumaan ulkomaailmaan, tällä viikolla on satanut vettä ja ollut niin kylmä ettei olla päästy kuin kerran ulos. Kait se on ollut tällä viikolla. Päivät ihan sekaisin päässä, kun on lomalla. Pennut siis 4 ja puoliviikkoisia, ja suurinpiirtein joka päivä on joku käynyt niitä katsomassa. Vaikka nyt vasta ne alkavat olla sellaisia "katsomisen arvoisia", kun aika paljon ne vielä edelliselläkin viikolla nukkuivat. Parin viime päivän sisään on alkanut leikkiminen lisääntymään, ja hereilläoloaika pitenemään. Kiinteää ruokaa syöty lisänä viikon verran, jauheliha maistui ilman eri esittelyä, kimppuun vaan-tyylillä se tapahtui. Vettä ovat litkineet nappuloitten seasta, että sekin jo onnistuu. Nappulat esiteltiin toissapäivänä kermaviilin kera.


Ruskea pentu? Eikäkun öööö se harmaa poika.




Kyllä Juju hoitaa <3
Joogaava pentu? :D


Tässä nämä tämän vuoden matkalaukkukuvat, tällä kertaa somisteena auringonkukkia. Ne viime vuoden tulppaanit kun olivat toooodella huono idea :D Ja joo, hieman silmiä särkee tuo että "seinän" viivat ei ole suorassa laukkuun nähden, mutta kun tuo matkalaukku on kupera, ja kun pentu laitettiin päälle, se nousi toisesta päästä. Ehkä mä kestän tämän. Nartun kuvassa oleva öttiäinen kuvastaa bouviereja, se kun menee perheeseen joissa niitä on kaksi :) Pennunottajan lahja sille kun kävivät katsomassa tytteliä <3





Pentujen painot olivat tasan neliviikkoisina narttu-2418, ruskea uros 2170 ja harmaa uros 2370. Eli nuo kaksi suurinpiirtein samankokoisia, ruskea uros on kevyempi ja pikkuisempi noihin kahteen verrattuna. Varsinkin tuo narttu on kyllä semmoinen järkäle, että saas nähdä minkäkokoinen siitä aikuisena tulee :D Tosin olihan Jujukin painavin neliviikkoiseksi asti, jonka jälkeen Tuure ja Paavo meni sen ohi. Ja sitten se olikin 7-viikkoisena toisiksi kevyin Ruuvin jälkeen. Jotta mistäpä tuon vielä tietää.

Aika tasapainoista jengiä ne on noinniinkuin ulkonäöltään, olen kyllä tosi tyytyväinen myös tähän pentueeseen. Hyvät takaosat ja tosi hyvät päät. Eikä kukaan perinyt äitinsä "synnyttäjän lannetta", niinkuin ollaan aina Reijan kanssa naurettu. Enkulla kun on himppasen liian pitkä tuo lanneosa. Saatiin otettua Sannan kanssa eilen 4,5-viikkoiskuvatkin. Eikä Sannalla ees mennyt hermo muhun :D Salamasta alkoi patterit loppumaan, joten joutui pelastamaan kuvat lightroomilla, värit näissä kuvissa siksi ihan p*skat. Varsinkin tuo ruskea oli haastava saada ees jotenkin pelastettua. Noh, patterikauppaan ja silleen.





 On kyllä hauska, miten tuon harmaan pennun musta mantteli hämää, se näyttää pidemmältä kuin ruskea, muttei sitä ole. Etutassut on molemmilla pojilla kyllä turhan edessä, mutta hei, 4.5 viikkoisilta hyvät kuvat :D Harmaa oli tästä porukasta se helpoin kuvattava, länttäsi pöydälle ja se oli sitten siinä. Ryhdikäs poika. Se on ollut tästä porukasta se eka useassa asiassa, mm. pentulootasta karkaamisessa :D Semmoista täällä, kasvetaan vaan ja vahvistutaan. Reijan lasten keksimät nimet pennuille, jotka ovat nyt sitten työnimet: Narttu-Pixie, ruskea uros- Bruno, harmaa uros-Zorro. Hauskat nimet!

Kommentit

Jaana sanoi…
Ihanat kuvat jälleen. Onpa hauska nähdä pentusia tällä viikolla ihan livenäkin ja tutustua varsinkin tuohon typykkään. Kyllä on vinhaa vauhtia aika mennyt. Kohta nuo oikeasti pakkaavat laukkunsa.
tuija sanoi…
Mukavaa että tulet "taas" käymään :D Tyttö on kyllä tutustumisen arvoinen! Aika menee kyllä aina uskomattoman nopeasti, kun taaksepäin ajattelee. Ne ensimmäiset viikot tuntuvat aina menevän hitaammin.