Kisat ennen sm-iä

Ehdittiin muutamat kisat treenailla ennen sm-kisoja, ensimmäisenä P-haun kisat 8.5. Jari Suomalaisen mukavi juoksuratoja. Keppivirhe, puomin kontaktit molemmille otettiin! Meno oli jokseenkin rauhallista, mutta pitkä tauko ja pennutus vie veronsa.

Oman seuran kisat 20.5. hallissa, ihanan viileää sisällä kun oli helteistä. Kivat kotikisat, yksi hieno hylly, toinen ei niin hieno ja yksi nolla. Molemmat puomin kontaktit otettiin. Vikalla radalla onnistui semmoiset kepit ettei ole onnistunut ennen kuin treeneissä. Positiivisia asioita paljon! Videolla eka rata, hyvä hylly. Tuomarina Riikka Kankainen, uusi tuttavuus, kivoja ratoja!

Seuraavaksi Hausjärvellä 27.5. luonnonnurmella kauniissa kesäsäässä. Hiton pitkiä ratoja, yli 200 metriä kaikki, ja hitto lopussa piti vielä ylämäkeen juosta puomin viertä :D Kaksi puomin kontaktia otettu, kepeille vaikeita aloituksia ja kaikki onnistui! Jätti tosin kepit kesken tokalla radalla...Tuomarina Mika Kangas, josta kovaa vauhtia on tulossa mun lempparituomari. Tekee tosi kivoja ratoja, joissa on vaikeutta mutta myös sujuvuutta, jotenkin meidän tyyliin sopivia. Vauhti jo parempaa, muutama rima tippui ehkä epätasaisesta maastosta johtuen, kun ei olla sellaiseen totuttu? Hyllyjä kaikki, mutta pikkuvirheillä ja taas isoja positiivisia asioita.

Siinähän ne sitten olikin, hurja valmistautuminen sm-kisoihin mammaloman jälkeen. Jostain pikku syystä johtuen, omatoimitreenitkin nollassa, taidettiin kerran käydä vahvistamassa puomin kontaktia. Ja muutamat Timo Rannikon treenit myös käytiin. Ensi vuodelle vaatimukset nousivat yhden nollan verran, eli 8 nollaa saatava, tosin nykyään saa olla sitten 4 agi-ja 4 hyppäriltä. Yksi tupla. Että jossain mielessä tuo minusta kyllä helpottui, kun aiemmin sai olla vain 2 hyppäriltä. Aginollat "jostain syystä" on kuitenkin tiukemmassa.Kommentit