Paksumahat posekuvissa

Blogin päivitys on nyt kyllä jäänyt ihan luvattoman vähälle. Pennut ovat nyt siis 3,5 viikkoisia ja Tea kävi ottamassa ekat kunnon posekuvat pentusista :) (Ja onneksi lupasi tulla vastakin, joten näitä kuvia nähdään taas reilun viikon päästä lisää. Kiva laittaa itselleenkin talteen, että minkänäköistä populaa ne pentuna olivatkaan.) Tokihan ne ovat vasta nousseet huterille jaloilleen, muksahtelevat sinnetänne kun yrittävät juostakin. Varsinkaan nuo suurimmat eivät vielä ihan tanakasti pystyssä pysyneet, jalat harallaan tönöttivät kuvassa. Painoa niille on muille tullut suurinpiirtein puolitoista kiloa, pienin narttu on 1 kg 200 grammaa. Että sinänsä ei hirveätä haarukkaa näissäkään ole. Pennut kuvattiin syntymäjärjestyksessä. Ja tottakai menin sekaisin, ja yksi pentu jäi välistä, kuvasin sen sitten kaverin avustuksella jälkeenpäin. Siitä ei ole pääkuvaa, ei ole noita lisäsalamalaitteita niin ei tule tosiaankaan samaa laatua kuin Tealla :)

1. narttu, Good Golly Miss Trolly


 2. uros, Trolls Royce

 3. uros, Rock-N-Troll

 4. uros, Trolling Stone
5. narttu, Trick Or Troll

 6. narttu, Lilla Trollboll

 7. narttu, Tripp Trapp Troll

 Olen kyllä kovin iloinen tästä pentueesta, tasapainoisen oloisia pentusia. Luonteissa ei ainakaan vielä nähtävissä mitään ihan hirveän suurta eroa, kukaan ei ole ainakaan sieltä hiljaisimmasta, eikä rauhallisimmasta päästä...Yhdeltä pesin peppua kun oli pieni kakka-äksidentti, niin se vastustuskiljunta kuului varmaan ulos asti. Tulee varmaan helppo tapaus siitä...


 Ja semmoinen uutinenhan tässä onkin jäänyt kertomatta myös, että meille jää nyt kuitenkin yksi kotiin! Aivan mahtavaa! Karollehan piti mennä sijoitusnarttu, mutta aloin Ruotsin reissun jälkeen haaveilemaan että jos nyt kuitenkin saisi yhden pitää, tykkäsin Osbournesta niin paljon kun sen "luonnossa" näin. Ja tuo yhdistelmä nimenomaan aika upea. Ja Karo samaan aikaan oli ajatellut, että hän haluaisi ehkä mieluummin uroksen kuitenkin. Joten tämähän käy paremmin kuin hyvin :) Ainoa ongelma on nyt se, että kuka näistä kotiin sitten jää? No, olen jo valinnan rajoittanut kahteen narttuun, toista olen alusta alkaen pitänyt parempana, toisaalta se on vahvarakenteisempi kuin muut nartut. Yksi viisas toisen rodun kasvattaja katsoi koirat läpi ilman minkäänvärisiä silmälaseja, hän päätyi samaan kuin minä, erittäin hyvien perustelujenkin kera. No, aika näyttää. Ja onneksi on kerrankin niitä aikaa tiirailla "sillä silmällä". Ja pitää muistaa, että nyt ei haeta sitä suurinta harrastustykkiä, vaan enempi jalostusta silmällä pitäen. Siinä mielessä valinta saattaisi olla ihan eri. Nimihän on ollut selvillä jo ajat sitten, että sitä ei tartte yhtään enää miettiä. Jatkaa sarjaa Jeccu-Jippo-ja tulokas on tietysti Juju. Jos keksitte vielä jotain J:lla alkavaa synonyymiä näille, niin laittakaapa vinkkiä. Pistetään mieleen sitä seuraavaa koiraa ajatellen!

Kommentit

Hannele sanoi…
Jäynä ja Juksu puuttuu vielä ;)
Tuija Laurila sanoi…
No mutta joo! Tuo Jäynä on hyvä! Mutta se kyllä kuulostaa ihan urokselta, että pitää varmaan seuraavaksi ottaa taas poika ;)