Nimipaljastus!!

Halusin pennuille hauskat, kivat ja kansainvälisemmät nimet tällä kertaa, koska onhan se kiva että myös Annika ne ymmärtää. Ja jollain tapaa liittyen paikkaan ja/tai urokseen. Ja siis paikkahan jossa Osbourne asuu, on Trollhättan. Ja Ozzy Osbourne tulee myös väkisin mieleen, josta johtuu mieleen rock. Koska ei nyt sentään heviä, kun meidän symppikset on pehmoja ;D

Ja nämä ovat ehdokkaana nyt:

urokset

Pomppaloikan Rock´n´Troll
Pomppaloikan Trolling Stone
Pomppaloikan Troll´s Royce

nartut

Pomppaloikan Tripp Trapp Troll
Pomppaloikan Lilla Trollboll
Pomppaloikan Trick Or Troll
Pomppaloikan Good Golly Miss Trolly

Ihan järjettömän hauskat! Mun ja Marikan mielestä, jonka kanssa näitä mietiskeltiin. Marika tosin oli jostain sitä mieltä, että pitäis alkaa T:llä, ja mä tuumasin että nää on kyllä mun pennut, mä päätän :D Pari itepäistä ihmistä kun laittaa yhteen, niin....

Tässä ne paremmat ihan ekat kuvat, joista saa selän kuvioinnista selvää.

1.narttu, synt.paino 370 gr

2. uros, synt.paino 350 gr

3.uros, synt. paino 270 gr

4. uros, synt.paino 330 gr

5. narttu, synt.paino 274 gr
6. narttu, synt.paino 286 gr
7. narttu, synt. paino 330 gr
Vielä en ole päättänyt kaikista nimistä, että mikä menee kellekin. Pitää ensin vähän katsoa, kuka sopii yhteen minkäkin nimen kanssa.

Pentujen painot nousevat hienosti, muutamalla jopa 100 grammaa lisää painoa kolmessa päivässä!Ei ne viimeksi ihan noin huimaa vauhtia pitäneet. Mammalle ruoka maittaa, tänäänkin syöty jo kaksi kertaa. Eilen taisi syödä lopulta 6 kertaa, ihan mahtavaa. Ei se ole ihme että pennuille maitoa riittää. Yritän tänään myöhemmin laittaa kuvausstudion pystyyn, katsotaan onnistunko saamaan minkäänlaisia kuvia :)

Kommentit

Marika Forslund sanoi…
Ja olin kyllä sitä mieltä et vain Trollbollin eka nimi olis alkanut T:llä. Esim Tösen Trollboll.
Kivoja nimiä vaikka itse sanonkin. Kivoja ja hauskoja nimiä varmaan hauskoille "tyypeille". Mielenkiinnolla odotan mitä nekin keksivät kunhan pääsevät vähän liikkumaan.