Ihmisen paras ystävä

Trolls Royce
Trolling Stone
Rock-N-Troll
Tänään on ystävänpäivä, ja kukapa se parempi ystävä ihmiselle on kuin koira. Ei koskaan arvostele, ja on aina iloinen sinut nähdessään <3 Otin eilen siinä hengessä vähän kuvia, aika siirappisia tosin, mutta ihania :) Ensin pojat tekstin yläpuolella, ja tyttäret alapuolella.

Lilla Trollboll
Tripp Trapp Troll
Trick Or Troll
Good Golly Miss Trolly
Pikkusen luonne-erojakin alkaa näkymään, kuka tyytyväisenä lepää kädessä, kun sitä käsitellään, ja kuka pistää heti vastaan ja pyörii kuin ankerias. Mietintämyssy jo päässä, kuka sopisi mihinkin kotiin, ja mihin harrastukseen. Aktiivisia ihania koteja pentusille tiedossa <3 Onhan tässä vielä aikaa niitä valita, ja katsella sillä silmällä.

Väreistä; schapen pennuthan syntyvät aina mustavalkoisina, (tai tietysti kokomustina tai ruskeina/ruskeakirjavina, jne. mutta nuo harmaat syntyvät myös mustavalkoisina), ja vasta muutaman päivän iässä näkyy tassuissa "tuhkaa" tahi ei. Jos näkyy, niin niistä tulee harmaita. Ja jos nyt on ihan vaaleanpunaiset anturat, niin se on sitten mustavalkoinen. Niinkuin tuolla meidän Trolling Stonella, eli siitä tulee tosiaan mustavalkoinen. Olisin ollut pikkuisen ihmeissäni, jos ei yhtään mustavalkoista pentua olisi tullut, kun molemmilla vanhemmilla niin vahva pigmentti. Ja Jipon takana aika monta mustavalkoista koiraa. Trolls Royce taas oli jo syntyessään selkeästi harmaa vaaleilta osiltaan, joten siitä tulee varmasti aikalailla isänsä värinen. Sama tuo viimeinen narttu, siitä tulee Jipon värinen mustaharmaa. Lopuista jonkunsävyisiä siniharmaita, näin kuvittelisin. Paria muutakin pentua kattelin pitkään, että jäävätkö mustavalkoisiksi, niillä kun anturatkin ovat silleen hassusti pinkit, mutta mustilla reunoilla. Ehkä ne "täyttyvät" vielä mustiksi nekin.

Nyt ollaan jopa saatu nukkuakin muutamana yönä putkeen ihan neljä tuntia, ennenkuin kakrut heräävät kiljumaan. Minä kun olen muutenkin niin herkkäuninen, niin herään kyllä heti siihen ääneen. Vaikka huoneet ovatkin erillään toisistaan. Kimi nyt ei herää mihinkään :D Se on sitten aika puoli viideltä antaa ensimmäinen ruoka Jipolle, monesti se syö samalla kuin imettää. Sitten otetaan "aamarit" (vrt. päikkärit) ja hetken päästä sama rundi.

Huomenna pitäisi mennä töihin, tehdä pari vuoroa ja sitten olisi taas vapaita. Saas nähdä miten käy, kun pitää ensimmäinen koko yö valvoa vähillä unilla. Seuraavalla viikolla yksi työputki, ja sitten alkaa talviloma. Kimi on aina kotona niinä päivinä, kun minä en ole, niin onpahan joku vahtimassa koko ajan. Nämä ensimmäiset viikothan ne ovat tärkeimpiä, ja jännimpiä, että selviääkö kaikki, ja miten pennut lähtevät kehittymään. Mutta ainakin pentujen painot ovat nousseet hurjasti, päivässä nousee 50-60 grammaa. Ei se ihme että mamma vetää sapuskaa. Eilen (vai toissapäivänä?) yhdellä aterialla se vetäs kokonaisen puolen kilon lihapötkön. Niitä VOM:in pakasteita, pitääkin käydä taas Marian kaupalla ostoksilla. Mainostetaan nyt Lahden parasta eläinkauppaa, Lemmikkitarvike Riemua, hyvää palvelua ja isot valikoimat ruokia!

Pojat syntymäpaino/8 vrk:
2. uros 350/710
3. uros 270/635
4. uros 330/655
tytöt syntymäpaino/8 vrk:
1. narttu 370/661
5. narttu 274/582
6. narttu 286/590
7. narttu 320/676

Hyvää ystävänpäivää kaikille!

Kommentit