Mellastusta mahassa


Onhan se vaan iso. Yritin saada sitä mellastusta videolle, mutta ei sekään oikein tuosta karvakoiran mahasta näy. Yksi ilta sieltä punki jonkun pää siihen malliin, että ajattelin sieltä tulevan jonkun ulos, niinkuin Alienissa :D Mutta eihän sitä puhelinta just silloin käsissä ole. Vrk 55 koko 70/74. Viimeksi samana päivänä 63/71. Tänäänhän siis eletään vuorokautta 57, ekasta astutuksesta laskettuna.

Lämpöjä aloin mittaamaan tiistai-iltana. Senkin näköjään aloittanut viimeksi samana päivänä. Aikalailla samoja latuja nuo lämmöt kulkevat, illalla korkeammat kuin aamulla. Ei paljon, mutta illalla 37.9 ja aamulla 37.5. Tänään kun minä lähdin iltavuoroon töihin, Kimi kiltisti lupasi mittailla lämpöjä parin tunnin välein. Ensimmäinen tuloskin jo tuli, ei vielä hätää. (jos ei se lämpötilan lasku ole jäänyt saamatta kiinni ;) )

Lenkit ovat jokseenkin lyhyitä, ja rouva saa määrätä tahdin. Tosin huomattavissa on ollut se, että jos mennään mieluiseen suuntaan, niin jalkakin nousee ihan reippaasti. Jonain päivinä ei jakseta kilsaa pidemmälle, jonain päivinä mentäis vielä pidemmälle kuin on suunniteltu. Torstaina käytiin oikein metsässä, sai jolkotella omaan tahtiin polulla. Pojat sai päästellä vähän höyryjä, minkä varsinkin Jeccu tekikin.....on se hassu, lähtee kuin ammus, tulee takaisin kun viheltää, ja lähtee samaa vauhtia uudelleen menemään :D No, pitää ymmärtää sitä, sille tämä on ollut vaikeinta, kun ei pääse kunnolla purkamaan energiaansa. En senkään kanssa uskalla hallille mennä, ettei vaan mitään pöpöjä sieltä kotiin tuoda. Treenattu on mm. autotallissa tunnaria. Mutta kun ei siinä pääse juoksemaan!!

Eilen illalla lepäiltiin sängyllä, ja Jippo hengitteli kovin tiheään tahtiin, pikkusen alkoi mietityttämään nämä viimeiset työvuorot, tänään vielä iltavuoro ja huomenna aamu....Aika tuskainen olotila sillä alkaa olla, vatsa on laskeutunut eilen alas ja "möykyt" on nyt eri kohdilla. Mellastuskin väheni sen myötä. Kimi muisteli että viimeksikin ne lopettivat liikkumisen synnytyksen aikoihin. Kovasti Jippo tykkäsi tänään, kun istuttiin lattialla peräkanaa, ja silittelin mahaa. On se kyllä hullun pinkeä. Enpä usko että kovin montaa päivää enää menee, saa nähdä minkälaisia Runebergin torttuja saadaan!

Kommentit