Engla nätteilee

Reija se kiltisti käyttää Enkkua näyttelyissä, samaan aikaan kun minä kisaan aksassa Jipon kera. Mieli tekisi kyllä mukaankin mennä, mutta kun ei kaikkea voi yhtä aikaa, ja kun agility.....Hyvin tytöillä on mennytkin, viimeksi Luumäellä tiukalla tuomarilla JUK1 ERI SA PN2 ja vara-sert. Karvaa tuomari oli vähän moittinut, no se kyllä onkin edelleen vähän vaiheessa. Häntä näyttää piiskalta, jossa pari karvaa :D No onneksi se on uusiutuva luonnonvara, ja sille tulee kyllä nätti turkki, kunhan saa vaihdettua sen loppuun asti. Mä niin tykkään tuosta sen ilmeestä, ja asenteesta <3 Ja on sillä kyllä kaunis pää!

Kaikki kuvat Ada Tuulari


Tässä kuvassa näkyykin se hännän karvoitus, sekä sujuva liike!

 Arvostelu tuomarilta Maija Lehtonen: "Reilu 1 v. Hyvät nartun mittasuhteet. Oikea luuston vahvuus. Hyvä pään vahvuus. Hieman raskaat korvat. Oikea purenta. Hyvä kaula. Lupaava ylälinja. Hyvin kehittynyt rintakehä. Sopivat kulmaukset. Hieman avoimet kyynärpäät. Kevyet sujuvat liikkeet, hyvä hännän käyttö. Karva ei parhaimmillaan. Miellyttävä käytös."


Onhan se kiva lueskella noita hienoja arvosteluja, tuollaisiltakin tuomareilta, joilta ei ihan jokaiselle sitä erinomaista riitä. Syyskuussa Engla ja Reija suuntaavat näyttelemään nättiä Helsinkiin ja Porvooseen. Loppuvuodesta nyt vähän arvon, että Jyväskylä, Tampere, Messari?? Mikä päivä ja minne? Täytyypi miettiä, ja kysellä minne Reija haluaisi.

edit. Ja siis kauhee! Mä olen unohtanut tänne kirjata kokonaan sekä 9.7. Karjaalla, jossa Engla oli JUK1 ERI, ei sa:ta sillä kertaa, upea arvostelu silloinkin. Tämä tuomarihan, eli Irina Poletaeva teki Enkusta messarissa ROP-pennun joulukuussa :)

"Very feminine. Excellent bones. Good head proportions. Correct dentition. Good neck & topline. Enough chest for the age. Moderate angulations. Good side movement. Strong muscles. Good coat on the body."että 15.7. olleen näyttelyn Hyvinkäällä, jossa Engla oli myös JUK1 ERI SA PN 2 ja sai vara-sertin. Ja tässä sen näyttelyn arvostelu:

 "Very nice and elegant head. Strong and well developed body. Nice proportion and balance. Good angulations. Nice in movement. Nice temperament." tuomarina Zorica Salijevic.

Kommentit