P-Haun iltakisat

Eilen oli lähikisat Pennalassa, hauskaa kun vain parikymmentä minsaa ajoaikaa, ja paljon VAU:laisia ja muita tuttuja. Tunnelma siis katossa! Ainoa noissa on se, etten saa sitä kisafiilistä, eikä mua jännitä, kun on vaan semmoinen "treenifiilis". Johtuiskohan siitä, että molemmilla radoilla Jippo otti puomin kontaktit!?!?! Toki vapautin liian hätäisesti, mutta onhan nuo nyt ihan eri luokkaa, kuin missään kisoissa nyt vähään aikaan. Hyvä Jippo! Sekä kepeillemenot onnistuivat ihan mainiosti, ekalla radalla olivat sen verran sivussa, että vastaisella kädellä vedin ja lähetin siitä kepukoille. Suorasta putkesta sain sen haltuun, ja laskin (ehkä?) tarpeeksi nopeasti irti, etten vetänyt ohi. Tähän kohtaan myös hullun tyytyväinen!

Eka radalla tuo lähtö oli hyvä, kun Jipon voi jättää tekemään keinua, jolloin pääsin tuohon niistokohtaan ihan iisisti. Ai että miten nätisti se nuo molemmat niistot menee, ihan siivekettä nuollen. Ja sitten se keppikohta, ja puomin kontakti. Siinä edessä oli niin mukavasti tarjolla hyppykin, ja sen takana toinen, jos ei kunnolla tuossa kääntänyt. Sitten A:lle, ja siinä jo jään jälkeen, edessä rengas, ja sitten hyppy joka ei ollut siihen nähden suoralla linjalla. Siitä aika moni koira valkkasi putken väärän pään. Mulla oli tuohon kohtaan kaksi suunnitelmaa, riippuen siitä mihin itse ehtisin. Ja tuohon "en-ehdi"-kohtaan valitsin sen, että teen renkaan ja hypyn välissä takanaleikkauksen, jolloin ei lue rintamasuunnasta sitä toista päätä. Ja toimi loistavasti! Siitä syystä jengi tuosta iloitsee, aika monen nolla meni tuossa kohtaa. Videolla ei näytä niin hankalalta kohdalta. Eli maalissa nollalla! Ehtii vähän kysymään renkaan jälkeen, että mihin, kun en vaan jaksa juosta enkä kerro tarpeeksi ajoissa suuntaa. Mutta hienosti etenee edelläkin! :)

Nollarata

Seuraava rata vaikutti meille helpommalta, ainoa hankala kohta oli puomin jälkeinen elämä. Ja siihen se sitten kosahti, tilanne oikeastaan lähtee puomilta, kun se meinaa palata sinne takaisin, korjaa, ja sitten mä jään kuin tatti paskaan, enkä pääse etenemään. Joten takimmainen hyppy väärinpäin. Alussa päätin taas testata asioita, joita en kovin usein tee, kun tuloksella ei sinänsä väliä. Eli tuo kepeilleivienti oli aika hankalassa kulmassa, jos meni toista puolta. Siinä taisi tulla toiseksi eniten virheitä tällä radalla. Jos siinä yhtään ryysi, niin koira aloitti toka tai kolmannesta välistä. Päätin sitten, että menen toista puolta, takaaleikkaan suoralle putkelle, kun siinä edessä oli hyppy, ettei putkeen mennessä jo lukitse sitä. Toimi, kääntyy jopa vähän liikaakin kun en vaan pääse eteenpäin.

Tässäkin on hieno irtoaminen, A, rengas ja siitä hypylle. Tuossa aika moni sai käydä tosi lähelle viemässä, mä en mene puomin linjaa pidemmälle :D Eli aika lähellä oli tuplanollakin, ei ollenkaan huonot iltakisat. Paitsi ohjaajalla, jonka jalat ei vaan liiku. Tosin oli aika kylmä, ja olin tönkkönä jo eka radalla, ja sitten tietenkin tönkköys vaan eteni, kun ei päässyt lämmittelemään. Voiskohan se kevät oikeasti jo alkaa??

toka rata

Tänään vien sitten Jipon vaihtoon, eli meille tulee Fiolla viikoksi hoitoon. Mulla on jo kauheasti suunnitelmia, mitä sen kanssa tehdään. Ainakin perjantaina se pääsee Jipon rallytreeniin ja joku päivä pitää ihan pakosti mennä kentälle tekemään vähän aksaa, että saan siitä kuvia :D Lupasin Marikalle myös vähän tokoilla, kun siltä jää treenit välistä. Sitten seuraavalla viikolla Jippo pääsee kaverille hoitoon, jossa myös Vimmu-schape, (kiitos!!) ja sitten vielä Reijalle vajaaksi viikoksi Enkun kanssa vaihtoon. Reija kyllä sanoi, että mahtuu ne molemmat olemaan, hän kun on vielä lomallakin siinä. Mä vaan haluan Enkkulin myös meille vähäksi aikaa <3 Kauhea säätäminen, mutta taitaapi olla sitten vika kerta tätä lajia, näillä näkymin.

Kommentit