Tokovalkkuryhmän treeni


Mulla on nyt kauhee koeinto, joten tehtiin valkkuryhmässä meille kisatreeni. Taidontarkistusta, sekä toisaalta aika hauska nähdä, mitä kuukauden totaalitauko tekee Jecun kanssa. Yhdet treenit siis tosiaan käyty tätä ennen. Cassu ainakin menettää sen "teränsä" ja tarkkuuden tauolla. Hösää normaaliakin enemmän. Eikä oikein malta kuunnella. Ihan uusi tilanne siis tämäkin meille Jecun kanssa.

Tein ihan ite kehäsuunnitelman valmiiksi, edellisten kokeiden pohjalta tosin. Mutta eipä mennyt siihen aikaa treeneissä. Hyvää harjoittelua (sitä joskus ehkä tulevaa) liikkurikurssia varten. Tehtiin kaikki liikkeet yhteen putkeen.

Aloitettiin metskulla, se liikkeistä inhottavin. Jeccu kyllä tekee sen ihan ok yleensä, mutta näkeehän siitä että se metsku ei miellyttävä materiaalina ole. Hyppy oli korkeampi kuin yleensä, ja arvasin jo kättelyssä, että saattaa ohittaa esteen. Näinhän se myös teki, komensi takasin viereen, ja häntä heiluen siihen tuli, ja toisella käskyllä suoritti liikkeen kokonaisuudessaan ihan oikein. Yritti vaan päästä helpommalla. Palaa ravilla, mutta tulee siististi pa:han. Tässä en tiedä saisko sitä millään tulemaan laukalla, joskus tulee ja joskus ei. Yleensä ei. Tuohon hypyn ohitukseen mietin, että josko alkais sanomaan hyppy-hae. Nythän käsky on vain hae.

Seuraavana ruutu. Hyvä siirtymä hypyltä. Teen tässä myös sen, että mennään merkille niin, että kaarran siihen kaukaa, otan Jecun pa:han ja kuiskaan: missä ruutu, hyvin fokusoi suoraan eteen. Siirryn merkille, teen saman ja taas fokusoi ruutuun. Menee ihan loistavasti, ajatuksen kanssa, sievästi keskelle mutta yli! Varmaan ekaa kertaa ever. En korjauta, koska paikka on niin hieno muuten. Hyvin pysyy seisomassa, on ainakin selkeä tauko, kun pidän sitä 5 sekkaa ennen maahan-käskyä :D Videolla kuuluva hurina on tuo tuuletin, hitto se pitää kovaa meteliä! Minkä huomaa, toisella kentällä justiin meteliä, kun sanon ekaa kertaa sivulle-käskyn. En kuule sitä itsekään tuossa videolla, jos en oikein tarkkaan kuuntele. Sinänsähän tämä meni ihan oikein, ei tule itekseen pois. Sen kun on myös tehnyt, ei malttanut odottaa käskyä. Sitä treenattu, joten hienosti poika pysyy! Kun käsken vähän kuuluvammin, tulee kuin ohjus :) Ja vaikka vähän intoileekin, niin tulee melko siististi viereen, on nimittäin aikamoisia esityksiä tuostakin nähty :D Ihan selkeesti tietää olleensa hyvä!

Sitten L, en tiennyt asentoja ennen tuota hetkeä kun liike aloitettiin. Saatiin "arvonnassa" seiso ja istu. Asennot ok, seuruu sais olla tarkempaa, mukaanlähdöt innokkaampia. Takapää kääntyy vähän mukana. Mutta siis ihan koevalmis, tuommosta viilausta vailla. Vielä ihan iloissaan, ei kaipaa palkkaa.

Mutta sitten alkaa rapsuttelu, kun mennään seuruun aloituspaikkaan. Vähän niin kuin että nyt olis ihan kiva jo saada vähän namppaa....seuruu alkaa väljästi, korjaa paikan ennen ekaa stoppia. Kaksi peruutusaskelta menee tosi kivasti! Testasin tuota, että pysähdyn nopeasti juoksusta, miten reagoi. No, ei kovin hyvin...liian äkkinäistä Hepulle :) Ei se silti ihan karmeeta ollut, vaikkakin välillä vähän seilaa. Onhan se nyt jokatapauksessa tiiviimpää kuin Cassulla ikinä. Ihan tyytyväinen tuohon paikkaan, ja asenteeseen muuten. Yritin huomauttaa sille murahtamalla välillä, se ei kyllä siitä välitä ollenkaan. Tätä pitää treenata nyt paljon! Pitkää seuruuta, liikkurin kanssa. Kaunistahan sen seuruu on muuten, Oilikin aina muistaa siitä mainita :)

Vuorossa luoksari, maahan ihan kivasti. Jostain syystä se edestäpäin näytti että tulis laiskasti :D Ehkä se ei vaan tullut silleen normiJecusti, reikä päässä ja kieli poskella. Ottaa sen yhden kokoavan laukka-askelen käskyn jälkeen, ei vaan pysähdy kuin seinään. Enkä usko että tulee pysähtymäänkään. Mutta täähän oli oikeesti ihan loistava!!  Fokusoi muhun, tiesi mitä oli tekemässä.

Tunnari, katteli tässä Minnaa, kun sanoin ekan käskyn, ja tartti toisen käskyn töihin.
Aloittaa suoraan kohdalla olevasta, siirtyy riviä vasempaan. Ne haisteltuaan jatkaa siitä mistä eka aloitti. Voiko se muka tajuta tommosen? Sitten osuu oikeaan, tuo sen oman samantien. Tästä tykkään, ei varmistele, kun osuu kohdalle, ottaa ja tuo eikä mieti. Tassulla siirtyy tuo yksi paikaltaan. Meinaa palauttaa kapulan kuvaajalle, hoksaa virheensä ja tuo viereen. Siinä pyöräyttää sitten varmaan tuosta syystä. Mutta koevalmis tämäkin liike! Jesh!

Kakeissa laitan tarkoituksella takapalkan, en halua että saa tästä väärän mielikuvan. Jää viereen tullessa etujalat haralleen, korjaan sen, kun en tykkää. Joo, olen pikkutarkka ;) Ja kun höpistään vielä Minnan kanssa, alkaa katselemaan sivuilleen, koska meinaa että ei tässä mitään tehtykään, eikä tartte olla tarkkana. Eli kokeessa en puhu mitään jos kysytään :D Hymyilen vaan kauniisti. Vaihdot menee hienosti, istu-seiso loistava! Takajalat ihan paikallaan. Minna unohti teettää maa-sei, kun meni niin hämilleen tuosta :D Se on kyllä yleensä vielä se parempi vaihto, että tosi hyvä! Tässä nyt ei se ihan todellinen tilanne selville tullut, eniten tässä on treenaamista vielä. Tähän asti siis palkatta, tuosta sai sen namin. Aiheesta kylläkin jo :)

Vikana ohjattu. Tää kyllä hieman ärsyttää mua, hitto miten hyvin tehnyt, mutta ei sitten onnistunut eilen. Lähtee tasan sinne oikealle, mihin sortuu aina. Vaikka hienosti jopa katsoo mua, eikä liikkuria kun lähetän. On olevinaan varma asiastaan, kun lähtee noin vauhdikkaasti. Jopa pysähtyy kun käsken, eli on kuulolla. Hakee sitten lopulta oman, kun asiasta keskustellaan. Ei sitä kyllä komentelu haittaa, häntä heiluu edelleen kun tuo sen oman :)

Toistetussa versiossa, lähtee paremmin liikkeelle, mutta haahuilee ja jätättää ja ai että on ärsyttävää tuo. Pysähtyy täpäkämmin merkille, lähtee kyllä tällä kertaa oikeaan suuntaan, mutta on vähän sitä mieltä että ei tää nyt taida olla oikein, koska menee ravilla. Paluu laukalla, kun aletaan kehumaan sitä Minnan kanssa kimpassa jo siinä :D Tässä nyt taitaa sitten olla vielä eniten töitä, omissa treeneissä menee mutta kun lisättiin häiriö, niin ei osaa. Toisaalta, tämä alkaa olla ainoa liike joka on kesken. Niitten kaukojen lisäksi. Nuo muut jo onnistuu häiriössä kuin häiriössä. Että siinä mielessä tosi hyvä! Kakeissa ei ongelma ole häiriöt, vaan tekniikka. Ajattelin testata sitä agipöydällä tekemistä. Cassu oppi sillä ne tosi hyvin, ei voi tulla eteenpäin, kun putoaa alas.

Tosi hyvin siis lopultakin meni, tauosta huolimatta tai sitten nimenomaan siitä syystä. Itse olen kyllä sitä mieltä, että ohjatun kun vielä saa kuntoon, niin ei muuta kuin kokeeseen vaan! Hyvä Jeccu <3Video

Kommentit