TokoähkyKesäkuun lopun kokeiden jälkeen, tokotreenit on olleet melko lailla tasan nollassa. Ihan totaalinen väsymys koko lajiin. Oli siihen kyllä panostettukin talven ja kevään aikana niin paljon, molempien poikien kanssa ja alkukesän kisarumba Cassun kanssa aiheutti tämän. Vika koe oli Heinolassa 28.6., mistä ei mitään kirjoitusta aiemmin olekaan, kun niin v-tutti koko homman jälkeen. Sarjassamme, jos se olis ihminen niin keskisormi heilui huolella. Ei siis mitenkään huonolla fiiliksellä ollut poika, ei, vaan häntä heiluen teki tasan mitä sattui huvittamaan. Kuuma, ei suostu juomaan, tekee ihan kummallisia ratkaisuja kun ei huvita. Tää on niin nähty sen luonteessa ennenkin, ja siihen ei auta muu kuin totaalitauko lajista. Sarjassamme kymppejä ja nollia sisältävä koe. Vaihtoehtoja ei oikeastaan ollut. Huonoin koe mitä meillä on ollut. Paikallaolot ysi-kymppi. Ulkoa yritän nyt näitä muistella, seuruu tietty Ossilta se normi 7 tai 7,5. Liikkeet ei ollu normijärjestyksessä, mutta en enää muista miten ne meni, käyn vaan läpi. Zetassa taas yksi asento väärin, tää liike on sen mielestä ihan maaaaailman tylsin. Se ei ees kato mua koko aikana, ei pidä kontaktia, hengaa vaan siinä, ja tietää kyllä mitä pitää tehdä, mutta lähinnä arpoo asennot kun: "v-u tää on tylsä liike!!". Sen niin näkee siitä, että omg mitä paskaa tää on. 7 kai.


Luoksarissa ei tehnyt yhtään pysähdystä (!), tuli vaan viereen??? Siis mitä hittoa, ei tätäkään oo koskaan tehnyt? Ja toki kehän reunalla täydelliset stopit, kehien välissä kun oli pakko kokeilla, häntä heiluen. Ruutuun lähtee hienosti, menee yli, vaikka huudan jes, komennan uudelleen ruutuun, siirtyy keskelle ruutua nauhan ulkopuolelle ja istuu siihen. Tässä hyvä. Älä akka huutele. Komennan vielä kerran, ja lähtee häntä heiluen juoksemaan ihan hevonkuuseen, ja pakko komentaa takaisin ettei mee kehästä ulos. Jestas sentään. Aivan käsittämättömiä ratkaisuja. Ohjatussa meno senkun jatkuu. Menee merkille, saatiin vasen, ja näytän sinne. Lähtee tasan tarkkaan oikealle!!!!!! Ei ikinä tommostakaan ole tehnyt, ihan varmasti tietää mihin lähteä kun vasuriin näytetään. Ymmärtäisin vielä keskikapulan, mutta hitto oikea. Joo. Taisteltiin, sain hakemaan lopulta sen vasurin ja toi sen näköisenä, että hahaa, tässä on kapulas. Ei tosiaankaan missään vaiheessa koetta ollut paineistunut, eikä ollenkaan haluttoman näköinen tekemään. Ihan iloinen koira sekä kehässä että sen ulkopuolella. Muuten olisin keskeyttänyt. Tää on justiin sitä tahtojen taistelua mitä sen kanssa saa aika-ajoin tehdä. Ei vaan ollut kiva että sattui kokeeseen. Ja minä kun en myöskään periksi anna. Siitäpä kolme nollaa.No sitten, metsku 10. Joo. Hieno oli sano Ossi. Tunnari 9. Kaket aivan sairaan loistavat, tais olla 9,5. Näitä kävi taas tosi moni kehumassa kokeen jälkeen. Että voi jeesus sentään kun osaa olla itsepäinen koira.

onpa muuten hieno pa!
 
kaket


Kokeesta on kuviakin, näissäpä näkee sen koiran ilmeen. Ettette luule että puhun omiani Cassun fiilarista. Kuvista kiitos Mari Ali-Raatikaiselle!! Nyt jo melkeen naurattaa. Melkeen.

Kommentit