Robbaritokoa lauantai-iltana

Tokontreenausinto oli lauantai-iltana hirmuinen, eikä oikein paikkaa, joten ennenkin hyväksi havaittu Robbarin piha sai toimittaa hallin virkaa. Pojat konttiin ja treenikamat messiin. Tällä kertaa ei ollut kyllä Jonnaa mukana, eikä tullu poliisejakaan (varmaan just siks ;) ), joten melko rauhassa sai olla. Kyllähän siellä yks utelias kävi kurvaamassa että mitä toi hullu puuhaa....

Mielessä oli treenata ruutua ja kakeja kummallekin. Onpahan ainakin tilaa lähettää sinne ruutuseen! Matka olikin jotain 25 metriä, ylipitkää mutta mitäpä siitä, parempi niin. Cassu teki tosi varmasti, pitkästä tauosta huolimatta. Toka toisto vielä parempi. Taidettiin me tehdä vissiin useempikin toisto, oli niin kivaa :D Seuruutakin treenattiin, siitä ei ole videota, kuvausolosuhteista johtuen. Kunhan oli iloisella pomppuasenteella, palkkailin siitä. Laatuvideo ruudusta:



Jecun ruutu on edistynyt kanssa! Se ei jää enää eteen pyörimään, että mitä, tonne kauas, tai toinen vaihtoehto, että lähtee, tekee kivan ympyrän puolessavälissä ja tulee takasin. Ekalla toistolla oli alusta, tokalla otin pois, ja sitten menikin ihan hienosti vaikka tiesi että sitä ei siellä ole! Video on siitä vikasta toistosta, ja ai että mä olen tyytyväinen kun se menee vaikka tietää että palkkaa ei ole. Toinen juttu on myös se, että se ei käy hakemassa palkkaa, ja tule samaa vauhtia takasin kun on palkan napannut :D No ei tietty nyt tässä, kun ei ollut alustaa, mutta ei siinäkään toistossa missä alusta oli. Vaatii kyllä sen että näytän kädellä. Kyllä sillekin yhtä hieno ruudunhakeminen saadaan kuin Cassulle. Samaa metodia käytän, taputtelen sitten ruutua siitä kohtaa, mihin haluan sen menevän. Tuohan näkyy Cassun videolta tosi hyvin, menee vauhdilla, ja kääntyy itse mua kohti kun on oikeassa kohtaa. Vaikkei siinä paljon muuta näykään kuin tassut :D Jecun videon kohdalla keksin kuvaukseen eri alustan, ei kerrota Kimille että videon alla oli auton sisälämppäri....



Cassun kaket: Nämähän on muuten hyvät, mutta i-s vaihdossa tulee eteenpäin, joko vähän tai tosi paljon. Välimuotoa ei oikeestaa ole. Laitoin sille muistutukseksi tassujen eteen auton lumiharjan (on muutes hyviä tokovehkeitä autossakin, kunhan vaan keksii niille käyttöä ;)) Tässä kaket harjan kera. Eihän tämäkään vaatis kuin treeniä treeniä treeniä. Mitä useemmin tekee niin ne paranee huomattavasti, nyt kun on ollut taukoa niin näkyy heti just tässä liikkeessä, se on aina ollut vaikea Cassulle. Tuli siis vieraanpaikan treeni, sekä harjan kanssa pääsin 15 askeleen päähän, jesh!! Videolla toistot siitä. Ei huono!



Jecullekin kakeja, sille vasta avomalliin, ekaa kertaa 7 askelen päästä, ja vieraassa paikassakin. Mutta se nyt ei siitä paikasta niin välitä, suorittaa aina samallailla. Ei huono tämäkään!



Seuruutakin treenailtiin, muutaman kerran jääviä, hyvin toimivat. On se mukavampaa kyllä noitakin treenailla kun on tilaa, olkkaritoko alkaa kyllästyttämään. Taidanpa ottaa tavaksi käydä tossa parkkarilla, valoa tulee ihan tarpeeksi noista kaupoista siihen. Ja aika hyvin aurattukin, lauantaina oli melko kosteaa, mutta eipä kumpikaan poika siitä välittänyt. On mulla hienot tokopojat!

Loppuun vielä Jecun aina ihana pomppuluoksetulo. Vaikka pitäis jo sitä avon mallia treenatakin,
krhm.



Tunnariakin on treenattu yhdellä, niin kuin yksi aamu taasen puistossa. Tehtiin kisana, pojat vaan etsi lumihankeen upotettu tunnaria. Jeccu on tässä niin taitava että se voittaa aina. Piti sitten antaa Cassun tehdä yksi oma, että sekin sai voittaa. Jeccu ei edes pure sitä tuntsaa, jesh!

Kommentit