Jecun kyynärpäivitystä

Tänään Jecun leikkauksesta on tasan kaksi kuukautta ja on unohtunut koko kyynärpäivitykset, syystä että enpä olisi ikinä uskonut miten nopeaa tuo toipuminen leikkauksesta oli! Kaikkein hankalinta oli sen tötterön kanssa, se kun saatiin pois niin elämä oli ihan normimallilla. Jeccu menee vieläkin lyhyemmillä lenkeillä, varsinkin jos on tullut edellisenä päivänä vähän pidempi lenkki. Ihan varmuuden vuoksi vaan, mitään oireita tai ontumista ei ole ollut koko aikana. Vähän hysteerisenäkin olen kytännyt liikkumista sekä levon jälkeen ylös nousemista (siinä kuulemma parhaiten sen näkee jos on rasittunut liikaa.) Suosittelen siis kaikille jotka vähänkin miettivät että menisikö leikkaukseen niin tosiaan kannattaa ihmeessä mennä! Kauheasti en siihen voi ottaa kyllä kantaa miten vaikuttaa koirilla joilla on jo selviä oireita mutta jos on nuori koira niin ilman muuta. Tälläistä ollaan alettu syöttämään myös varmuuden vuoksi ja "jotain ravintolisää" myös ell suositteli. Kovasti on tuota nyt kehuttu ja kuulemma moni agilitykoiralleen sitä käyttääkin myös ennaltaehkäisevänä.



Samassa paketissa tulehdusta vaimentavat omega-3-rasvahapot ja lääkelaatuiset nivelravinteet. Tehokas yhdysvaikutus tuo avun koirille, joilla on nivelrikko tai joilla on riski sairastua nivelrikkoon.
Asiantuntijat ovat olleet tietoisia jo jonkin aikaa, että omega-3-rasvahapot ja nivelravinteet, kuten glukosamiini ja kondroitiinisulfaatti, toimivat hyvin yhdessä. Ne helpottavat nivelrikkokoirien liikkumista ja voivat myös vähentää kipulääkityksen tarvetta. Omega-3-rasvahappojen ja nivelravinteiden yhteiskäytöllä voidaan myös hidastaa nivelvaurioiden kehittymistä koirilla, joilla on kasvanut riski sairastua nivelrikkoon. Tähän riskiryhmään kuuluvat esimerkiksi monet työ- ja urheilukoirat, tapaturmaisesti nivelensä loukanneet sekä koirat joilla on nivelissään rakenteellisia heikkouksia.
Nutrolin® Nivel monitehon lanseerausta edelsi puolentoista vuoden testijakso. Tuloksena on yhdysvaikutteinen tuote, joka toimii. Tuotteen valmistukseen käytetään lääkelaatuisia raaka-aineita, ja tuote valmistetaan suomalaisessa lääketehtaassa. Pakkauksessa on 60 purutablettia ja 150 ml lääkelaatuista kalaöljyä. Yksi pakkaus riittää 30-kiloiselle koiralle kuukaudeksi.


Toivotaan että tuo nyt auttaisi siihen että jos nivelrikkoa muodostuu niin muodostuisi sitten mahdollisimman vanhalla iällä!

Karvat on kasvaneet suhinalla takaisin, 2-3 senttiä pitkää on jo nyt siinä ihan kaljuksi ajellussa kohdassa. Taitaa kuitenkin viimeisen sertin metsästys jäädä ensi vuoden puolelle, messari olis kyllä loppuvuodesta...katsotaan nyt missä pituudessa se siinä vaiheessa on. Eikä tuo kaksi vuottakaan tietysti tule täyteen ennenkuin 27.11.

Treenit:

Treenattu ollaan pari viikkoa, tokoa ja kaksi kertaa jopa agiakin :) Tokossa osaa alokasluokan liikkeistä ja agissa mentiin putkia viime viikolla ja kaksi kertaa puomia. Eikä ollut unohtanut 2 on 2 offia, niin nätisti pysähtyy mun hieno ukkeli! Ai että mua syö kun Cassulla tää tuottaa hirmusti hankaluuksia ja toisella se on ihan itsestäänselvää. No mikseipä olis kun on ollut alusta asti selkeä ja johdonmukainen...tietääpä miten se mahdolliselle seuraavalle koiralle tosiaankin opetetaan! Tänään otin videonkin mukaan ja tein ukkelista kivan musiikkivideon :D Että eipä tuosta liikkumisesta mitään kyynärleikkauksia huomaa....kyllä se niin rakastaa tuota agilityä että ei sitä kokonaan pois jätetä!





Kommentit

Marika Forslund sanoi…
Eikös lääkärintodistuksella vois saada sen sertin ja muutenkin menestyä näytelmissä? Karvathan on leikattu ihan tarkoituksella. Pitäisi varmaan ruveta syöttämään koirilleni niitä nivel-tuotteita, jotta niitten nivelet pysyvät jatkossakin kunnossa.
tuija sanoi…
No enpä tiiä, noilla kun tuo karva on aika tärkeä :)) Kimi oli samaa mieltä mutta onhan se vähän "muotopuoli" tällä hetkellä. Taidan säästää rahat enkä mene kokeilemaan ennenkuin karvat on kasvanut takaisin. Tuota öljyä pitäis kyllä Cassullekin ostaa, vaikka jotain eri koska tuota ei saa kuin koko paketissa pillereitten kanssa. Olen mä välillä senkin ruokaan lorauttanut tuota öljyä mut pitäis varmasti ihan säännöllisesti sillekin antaa.
Sanna sanoi…
Onnea ja paranemisia sinne päin. Mun koiral on kanssa ollu nivelrikko tosin aika lievä mutta kumminkin, ja ei se mitään ruusuilla tanssimista oo. Eläinlääkäri sano kanssa että uinti olisi hyvä hoito keino ja sitä kokei´ltiin ja toimi kyllä ja ollaan jatkettu paraneisen jälkeenkin.