Tukkapojat treenailemassa Jonnan ja porojen kanssa

Piti kokeilla josko kiipee-kiipee olis Cassulla valmis siirrettäväks puomille ja Jeculle kaikkee pikkusta puuhaa.

Jecun treenit:
Ekaks tein Jecun kanssa pesupallitreeniä, odottaa lupaa lähteäkseen pois 4 kertaa viidestä, edistyy sentään :) Liikettä ei kestä juuri ollenkaan. Kääntyy aina sinnepäin tarjoamaan asentoa missä mä olen.

Sitten tehtiin vähän irtoamista, on niin kiinni mussa että viimeks olivat treeneissä ihmetelleet että onko se tehny tokoa sen kanssa niin ahkerasti että on koko ajan vierellä. No ei oo tehty kyllä oikeesti yhtään. Tajusin tänään että sille on vasemmalta puolelta vaikeempi lähteä (siis tosi vaikea, juoksee vierellä ja hyppii päin), oikea onnistuu paremmin. Oikeelta onnistu heti kaks hyppyä ja putkeen, vasemmalta piti alottaa pelkästä putkesta ja yhden hypyn sai lisättyä. Namikupilla tehtävä tätä paljon. Jonna huomautti että muista nyt ettei se ole Cassu, oppinu olemaan siitä niin kaukana että nyt pitää muistaa että Jecun kanssa pitää olla aika vieressä. Täytyy muistaa Helenalle sanoa että sitä puolta tehtävä enemmän. Yks oikeelta ja kolme vasemmalta esimerkiks. Takaaleikkausta putkeen mennessä ei kestä, tuli takas putkesta. Piti juosta ulkokaarta. Taas tuli hiki :)

Puomitreenit alotettiin silleen että otettiin puomin alastulo maahan tasalleen ja juoksutettiin sitä siinä. Tajuaa että tällä kapealla voi juosta. No tajushan se ja mä tajusin että sille tulee olemaan puomin ylösmenossakin opetettavaa, menee semmosilla loikilla että varmaan hyppää yli kontaktista. Mut ilosilla laukka-askelilla paineli menemään :) Tehtiin tätä kahteen otteeseen kun ei hirveesti aivoja vaadi. Kävi jopa tarjoamassa siihen alastulokontaktia jossain kohtaa! Hyvät treenit.

Cassun treenit:
Pesupalli puomin alastulon viereen ja siinä kiipee-kiipee. Molemmilta puolilta, vasemmalta puolelta kun mentiin niin meni jo ite puomille ja jäi siihen 2 on 2 off. Kerran takatassu lipesi mut siirti ite sen sinne takas, selkeesti tajuaa että mikä on homman nimi. Seuraavaks tein niin että nostin puomille aika alas ja hetsasin, tässä kerran intoili niin paljon ettei pysähtynyt vaan jatkoi matkaa namikipolle. Nou palkka. Tein sellasia että juoksin ohi ja sellasia että kävin laittamassa namin ja juoksin eteen ns. seuraavalle esteelle. Pysy hyvin. Seuraavaks nostin vielä ylemmäs puomilla ja hidasti heti, näky että uskallanko mä laittaa nää etutassut maahan vai en? Vai pitääkö nää pitää tässä kontaktilla? Eli siinä se virhe on tehty aiemmin, hyväksytty molemmat niin että nyt on epävarma. Vähän alempaa uudelleen ja siihen lopetus. Aateltiin että no tehdään seuraavaks niin että otetaan se alastulo ja laitetaan minien pöydän päälle jos olis helpompi. Ei ollu. Hitaaaasti alas ja 2 on 2 off. Nyt piti miettiä että en palkkaa niistä hitaista ollenkaan koska sitä vauhtiahan tähän on yritetty hakea ettei se prkl himmaa siellä helvetin alastulolla kahta tuntia. Siis tehtiin samaa ku Jeculle, sillä erotuksella että päässä oli namikippo että pysähtyy siihen. Muuten tulee takas se puomiongelma nro kaks että vauhdilla loikkaa yli. Ekaks ei tajunnu että saa mennä nopeesti, jotenkin mä oon onnistunu vauhdin tästä jarruttamaan jollain? Pallo käteen ja hetsausta ja johan tuli vauhtia, ryntäs päähän ja nenä namikippoon 2 on 2 off. Luvalla pois. Kaks kertaa vaan ku oli loistava. Ihan lopuks vielä muutama kerta molemmilta puolilta, kerran lähti ilman lupaa. Muista vaatia se luvan odotus sinne loppuun koska sitä on nyt treenattu niin on sitten selkeä. Molemmista palkka, kontaktista ja luvasta lähteä tässäkin! Hyvään lopetus.

Treenien jälkeen vietiin koirat uimaan, Jonna otti Mehmetin ja Mintun poikien seuraksi, Minttu keskittyi pohjasta aarteitten kaivamiseen, kyllä sillä oli tärkeetä puuhaa :) Jeccu ja Mehme keksi hauskan leikin että juostaan eka järvessä ja siitä rannalle puun ympäri ja taas järveen, pöhköt pennut. Jonnalla oli reipas 8(?kohan se oli) viikkoinen Justus-pentu kanssa mukana, hallilla ollessa käytiin vähän kävelyttämässä poikia niin Jecusta irtosi selkeesti porokoiramaisia ääniä, ulvahteli ja haukahteli innoissaan. Onks Riikka jotain kerrottavaa? ;D

Kommentit

Riikka sanoi…
Etkö huomannut sitä pientä tekstiä siinä myyntisopimuksessa..? :)Onneksi tuli kuiten melkolailla schapen näköinen pentu :)