Kisoihin!

Melkolailla 5 kuukautta kesti tämä kisatauko, ja hassua kyllä, aloitettiin taas kisaaminen Riihimäeltä niinkuin viimeksikin kun pääsi taas kisakentille. Olin niin innoissani, kun ilmot aukesivat, että en edes muistanut lahjakorttia jolla olisi voinut startin maksaa. No eiköhän sillekin käyttöä vielä löydy. 

Aikomus oli aloittaa kisaaminen kolmosissa, mutta päätin sitten kuitenkin käydä ainakin yhdet kakkosluokan kisat vielä tauon jälkeen. Eikä tuolla olisi ollutkaan kolmosia. Itse kisathan sujuivat melkoisen hyvin, kaikilla radoilla yksi vitosen arvoinen virhe. Ekalla ei malttanut tehdä puomin kontaktia, vaan loikkasi aika rumasti (tosin sen puomi on Galicanin, toivottavasti saadaan seuralle sekin, meillä kun on erimerkkinen ja -mittainen puomi). Kahdella seuraavalla pudotti riman. Kakkosradan riman pudotus oli ihan oma vika, oikein ajattelin että jos jään ottamaan vastaan, niin joutuu kääntymään niin huonossa kulmassa että varmaan pudottaa. Ja silti menin sen tekemään. No tippuhan se. Seuraavalla radallakin tippui rima, siinä en sentään ollut edessä, mutta jostain syystä pudotti. Näillä vitosilla kaksi kolmatta sijaa ja pari suklaalevyä kotiin vietäväksi :) 


Onnistuneita asioita: niisto, joka on ollut hankala niin että jo liikun, onnistui täydellisesti! Ja hitto miten pienessä se kääntyy, ihan huikea wrappi. Agiradalla takaakierrolta meinaa mennä puomille, mutta tulee kun komennan. Muuten kaikki radat olivat kyllä sujuvia ja vauhdikkaita. Menee se kovempaakin, mutta oli kyllä hyvä aloitus tauon jälkeen. Ja hei, Tean ihmetemput mun selälle/jalalle toimivat! Hän laittoi mulle akupunktioneuloja, tulineulaa ja laseria ja mitähän vielä iskiakseen. Oli tosi helppoa juosta, jalka nousi ja pystyi kiihdyttämään ihan lopussakin vielä :D  Eka radan jälkeen meinasi kyllä henki loppua, mutta en varmaan muistanut ollenkaan hengittää siinä. Seuraavilla ei mitään ongelmaa. 


Hirmu into olisi kyllä kisata, nyt vaan tietty on pikkuisen ajankäytön ongelmia. Mä olen samaan aikaan sekä vuorotöissä, koulussa ja kohta tulee pennutkin. Yhdet kisat tässä nyt ehditään käydä, ja sitten tulee taas taukoa. Kovasti olen nyt suunnitellut, että jos vihdoin osallistuisi seniori-sm-kisoihin. Ne olisivat Kuopiossa kesäkuussa, ja tuomarinakin näkyisi olevan ehdoton lemppari, ja meille sopivia rataprofiileja tekevä Mika Kangas. Luvankin sain kotoa, ja Sanna lupasi myös auttaa pentujen hoidossa. Tosin se, että reissussa menee kaksi päivää saattoi tulla ilmi vasta luvan saannin jälkeen...kröhöm. Olisihan se kiva joku tapahtuma kesään saada ujutettua. 


Ensi viikon tiistaina alkavat taas ohjatut treenitkin Misalla. Mennään ihan hänen luokseen joka toinen viikko, ja päästään joka kerta ison kentän treeniin, ihan loistavaa! Eiköhän sieltä hyvän kisakunnon saa ja hiottua taitoja. Odotan innolla!

Kommentit