Kisaamaan!!!!

Team Ponnarit lähti eilen innoissaan Riman kisoihin, olipa mahtavaa että saatiin päätös että kisat saavat jatkua. Hyvin oli tuollakin asiat otettu huomioon, ilmo tehtiin niin, että hait itse oman numeroliivisi josta järjestäjät tiesivät että olet paikalla. Toimistoon vietiin kisakirja vain, jos tuli nollia. (Ei kyllä hirvee ruuhka tainnut kirjojen kanssa olla :D) Rokotukset pistokokein. Liivi palautettiin pyykkikoriin lähtiessä. Tosi näppärää ja toimivaa! Tuomarina Arto Laitinen, tekee mukavia ratoja, niin oli eilenkin, ihan tehtävissä, tosin pari pikku ansaa oli sinne duunannut.

Meidän melkein ekat kisat! Oikeastihan me ehdittiin yhdet kisat käymään jo helmikuussa, mutta käytiin siis toteamassa että ei vielä ihan osata. Kepit oli silloin vielä tekemätön paikka. Eiliselle oli tavoitteena saada kepit oikein. Ja juhuu, 2/3 radoilla kepit ekalla oikein! Keskimmäisellä radalla kepit oli muurin jälkeen ja Juju aloitti ne ensin väärältä puolelta ja toisella yrittämällä ei tehnyt loppuun, meni rytmi sekaisin tai maltti loppui. Vaadin ne kuitenkin tekemään, aloitettiin kerran vielä uudelleen ja onnistuipa nekin. Tässä olisi voinut käydä niin että kun kerran annat periksi, niin eipä niitä tartte koskaan muutenkaan tehdä loppuun. Schapeaivoilla ajateltuna. Kolmannella radalla taas onnistuivat hienosti.
Team Ponnarit kisoissa. Pikkumaksi ja medi. 

Team Ponnarit pellossa jäähyllä :D

Kontakteista niin keinu ja A onnistuivat ihan kuin treeneissä, mutta puomilla kyllä treenitauko näkyi pahasti...voi että miten rumasti tuli molemmat, ei edes siihen puoleenväliin mihin normisti osuu jos ei tule alustalle, vaan ihan kontaktialueen rajalle. Ihme ettei saatu virhettä niistä. Huomasin tämän heti kun päästiin tauon jälkeen halliin treenaamaan, mutta ei noin äkkiä saatu sitä kuntoon. Yksi mikä tämän myös saattoi aiheuttaa, on se, ettei sen laukan pituus muutenkaan noilla radoilla ollut ihan sitä mitä yleensä. Pikkuisen käsijarru päällä se meni, eka radalla selvästi mutta kahdelle seuraavalle se jo rentoutui enemmän. Väläytteli vauhtiaankin hetkittäin, ja nauratti tuo hyppärin Jippomainen ihan eri linjassa olevalle hypylle irtoaminen :D Suoraan edessä olisi ollut hyppy, niin bongasi sivusta sen toisen. Siis todella ihan suora linja kepeiltä hyppy ja putkeen. Mutta hienosti se irtoaa ja huomaan videoista olevani ohjauksissa ihan liian myöhässä, ehtii jo etsimään seuraavaa estettä kun minä vielä asettelen itteäni johonkin suuntaan :D

Keskittyy kyllä tosi hienosti, ei haittaa lepattavat kehänauhat tai yleisö radan reunalla koiran kanssa tai muut toisarvoiset asiat. Tämä on kyllä ihan superplussa. Ja saatiin uusi upea kisahihna käyttöön, sai purettua virettään siihen leluunkin ennen lähtöä. Olin siitä tosi iloinen, että sen fiilis muuttui, kisarutiinia ja -kokemusta alle, niin hyvä tästä tulee!

Niin joo! Ja tehtiin siis eka radalla nolla ja voitettiin! :D Huomaa että ei ollut ihan päällimmäisenä tämä ajatus. Aika mahtavaa. Toka radalla oltiin toisia vissiin tuloksella 14.....kymppi virheistä ja keppien korjauksista yliaikaa.

Tässä vielä videot radoista. Eka rata siis nolla, muutamia kohtia missä se oli menossa jonnekin, mitä en oikein tiedä että minne :D Ei kovin kaunis rata, mutta nolla tosiaan. Arton kanssa muutama sana siinä vaihdettiin jossain vaiheessa, taisi olla ennen vika rataa, että tehkää nyt taas hyvä rata, kun meni aiemminkin niin hyvin. Piti sitten sanoa, että no ei se kovin kaunis nolla ollut, niin hän tuumasi että nolla on nolla. Kirjaan ei kirjoiteta että ruma nolla. Tottahan se!


Toka radalle lähdettiin vähän rennommin molemmat. Oikeastaan mua ei kyllä hirveästi edes jännittänyt, ehkä kun ei ollut mitään odotuksia, eikä muuta toivetta kuin että saadaan ne kepit oikein. Tällä radalla näytti olevan tuo muurin jälkeen olevat kepit ongelma. Kaikille koirakoille, tältä radalta ei tainnut tulla yhtään nollaa. Onhan se kokemattomalle koiralle hankala, kun ei näe mitä seuraavaksi tulee, eivätkä osaa vielä vauhdista sitten taittaa kepeille tms virhettä. Juju tosiaan aloitti väärältä puolelta. Tällä radalla se jo väläytteli omaa jujumaisuuttaan, oltiin enemmän yhdessä radalla. Hienosti irtoaa A:lta putkeen, ja ehdin ohjaamaan sen ansaputkenpään ohi. Yliohjasin taas niin paljon, että meinas mennä ohi siitä toisestakin päästä :D Puomi tosiaan ruma, hyi. Tuo vika hyppy ei ilmeisesti ihan linjassa, en tiedä miksei sitä hakenut. Treenin paikka. Tällä radalla siis toinen sija.



Vika rata hyppäri, tuo rengas onneksi tokana, niin ei tullut liikaa vauhtia siihen. Ja onnistui sekin. Joku hokee hophophop- mitä helvettiä?? Ihan niinkuin se auttais :D Onneksi rauhoitun sen jälkeen. Tälläkin radalla se putkesta kaahottaa jonnekin, joudun vähän kovemmin sanomaan että täällä olis asioita joita suorittaa. Ja kepit <3 Ehkä mun käsi on liikaa sivullepäin, jonka takia se tuon hypyn bongaa. Artoakin taas naurattaa schapejen touhut. Juju hienosti lähtee putkeen, mutta reagoi taas niin nopeasti, että ehtii jo kääntymään sieltä takaisinkin. Tuohon kun mä vielä opin, niin hyvä! Jotenkin se epävarmuus näkyy noilla hypyillä, menee aivan liian lähelle ennenkuin hyppää. Aiemminkin kykenisi kyllä. Rimat oli siis 40, se oli kiva juttu se.


Kiva ilta, ja tulipa pitkä postaus mutta ehkä joku jaksaa lukeakin :D Nyt jäädäänkin sitten heti tauolle, ja odotetaan pentujen syntymä ja se että ne on neliviikkoisia, sitten uskalletaan lähteä taas radalle!

Kommentit