Jujun treenejä kesäkuussa

6.6. peruttiin hurjan helteen takia. 13.6. Juju tuli justiin juoksuhoidosta kotiin, ja huomasi että oli kyllä väsynyt. No olihan se varmaan kivaa riehua ja leikkiä 24-7. Mutta huomasi treeneissä että väsynyt se oli. Eikä jatkunut hellekään auttanut asiaa. Päästiin me sentään jotain juoksupöksyn kanssa tekemään kuitenkin :) Ihan lyhyttä pätkää ja paljon palkkaa.

 20.6. eli juhannusviikolla tätä, edelleen vähän väsähtäneen oloinen Juupeli. No onhan ne juoksut rankkoja pikkulikalle. Persjättö on nyt meidän juttu vissiin, Jipon kanssa sitä en kovinkaan käytä, mutta Jujulle opetellaan uudet vahvuudet. Rengaskin menee nykyään kuin itekseen, aiemmin se oli liikehäiriössä hankala, mutta nyt sujuu loistavasti. Plus että ohjaaja saa kiljua hyvää samalla :D

Sitten juhannuspäivänä käytiin yksinään treenimässä, mitäpä muutakaan :) Juju oli jo reippaampikin, ja nuo keppitreenit olleet nyt muutaman viikon tietty myös tekemättä. Eli niillä aloitettiin, ihan yhden hypyn kautta (siirsin sitä treenien kuluessa jonkun verran) ja tarkoituksella nyt vaan avokulmaan. Ja pointtina itsenäinen suorittaminen. Ens kerralla toisesta suunnasta. Sujui ihan hyvin! Meinaan nyt tulevalla viikolla käydä useammastikin niitä tekemässä, saadaan ne tosissaan edistymään.

Seuraavaksi sitten kokeiltiin A:ta ekaa kertaa, ja sillehän saattaa vaikka tulla luomujuoksarit tähän! Tämä vaikuttaa olevan aika iisi este, voipi tulla vaikka lemppariksi.

Sitten olikin vuorossa taas keinu, ja edelleen maksipöydän avulla. Laitoin alkuun tuon putkenpainon kolahdusta vaimentamaan, mutta se alkoi sitä väistämään keinulle mennessään enkä halunnut sellaista liikemallia opettaa. Kun se vaikuttaa oppivan kaiken tosi nopeasti, niin poistin sen. Eikä tuo kolahdus sille mikään juttu olekaan, eikä näköjään tuo liikekään. Kovin se keskittyy tuohon keinuun :) Mikä parasta, minä osasin lopettaa ajoissa ja siihen parhaaseen toistoon! Keinu edistyy hyvää vauhtia, pitäisiköhän sille puomillekin alkaa tekemään jossain vaiheessa jotain??

Kommentit