1-viikkoisposet

No, otin sitten niitä sireenikuvia. Ei näistä yhtä kauniita tullut kuin edellisistä, mutta onpahan ikuistettu kokonaisen viikon vanhat Pomppaloikat :)

Parissa päivässä tuo Jipon haava on kuivunut niin, että viime yönä oli tullut enää ihan pieni tippa eritettä, joten loistavaa! Ruokaa meni eilen neljä (!) kertaa, ja söi ihan samaa kuin pojatkin lenkin jälkeen. Tosiaan, Jippo on otettu nyt lenkeille mukaan, tekee sen pääkopalle hyvää ja nopeuttaa tietty palautumistakin tuo liikunta. Tottunut niin paljoon liikkumiseen, että tuo kotiinjättäminen oli sille varmaan kuin rangaistus. Plus ehkä tunsi että se on suljettu laumasta. Eilen illallakin mentiin ihan normilenkki, Kimi kotona tsekkaili miten pennut pärjää. Hyvin pärjäävät, jos vähän alkavat inisemään, laittaa kevyttä peittoa päälle että pysyvät lämpimänä, ja sitä myöten tyytyväisenä. Hyvin ehtii syöttöjen välissä käydä mammakin vähän rilluttelemassa ;) Onpa muuten hullun ahneita nuo pennut, jos ei nyt satu nisä kohdalle, niin imetään sitten siitä vierestä pelkkää nahkaa. Jipon maha on täynnä pikku fritsuja :O Huomaa siitä, kun kolme pentua rinnan, ja siinä matkalla ei vaan voi olla kolmea nisää. Pitää käydä aina nyppäsemässä irti ja siirtää oikeaan kohtaan. Ovat ihan yhtä tiukassa siinä kuin oikeassa kohtaa. Hullut.

Niin ja se yksi vapaana ollut uros ei enää ole vapaana. Tai ainakin se on alustavasti varattu, toisen schapepojan kaveriksi :) Kiva juttu!

Ja tässä ne kuvat, syntymäjärjestyksessä, ensin pojat:

Jaska. Yritti tänä aamuna rapsuttaa korvaansa, aivan järkyttävän söpöä :D Jaska on aika päättäväinen poika. Paino eilen 488 gr.


Antsa. Menee vaikka läpi harmaan kiven, tai oikeastaan karvan, ja tunkee tissille "takakautta" eli jalkojen välistä, tai sitten sukeltaa muitten mahojen alta, tunkien muut tieltään. Paino 463 gr.


Esa. Paksu Poika 1. Jäänyt tutkaparilleen 20 grammaa, eikä saanut eilen viikkopunnituksessa puolta kiloa rikki. Paino 494 gr.
 

Vesa. Paksu Poika 2. Ensimmäinen puolen kilon ylittäjä, eilen illalla 513 gr.
 

Hymypylly. Ei mikään kuvauksista piittaava poika, kiemurtelee kuin mato koukussa. Paino 441 gr.


ja tytöt:

Pikkulintu. Aivan mielettömän söpö, ja sille tulee ihana "tähti" aikuisena naamaan, kun on noin paljon valkoista. Kasvattanut painoaan jo 55%! Grammoissa 228. Tissillä yhtä kovaa kuin muutkin, kun mamma lootaan tulee. En ole sitä sen enempää enää auttanut, katsonut vain että tissillä on, eikä isot sitä jyrää.



Bertta. Ahne kuin mikä. Huutaa suoraa huutoa jos ei tissiä lähellä ja heti, kun on nälkä. Paino 468 gr.
 


Iita. Melko rela tyyppi, kuten kuvasta huomaa. Paino 414 gr.
 


Semmosta pentulootasta tänään! Ihan kauhean tarkkaan jos kuvia katsoo, joillain näkyy minimaalinen rako luomien välissä. Ensi viikolla sitten simmut jo aukeavat <3

Kommentit

arminlehti sanoi…
On teillä onnenpäivät siellä. Niin suloisia ovat.
tuija sanoi…
Kiitos, niin meidänkin mielestä :)