Poikien viikkoaksat ja Jipon tarinat

Cassun viikkotreeneissä oli mm. putki-puomiansa, meni joka kerta hyvin kunnes lopussa en enää ohjannut tarkasti. Sitten lipsahti puomille kaksi kertaa. 4-5 hypyt välistäveto ja sylkkäri, kaukaa että saa tehdä itse. Väliin turha tunkea. Putkesta putkeen viedessä (kolme putkensuuta vierekkäin), parempi hakea putkesta ja lähettää sinne seuraavaan kuin jäädä varttumaan seuraavan putken suulle ja ns. tunkea Cassu sinne. Hassua muuten miten kummasti sain vietyä aina oikeaan putkeen nro 7 kun otin kunnolla haltuun hypyn jälkeen. ;) Ei ollut Cassulla mitään ongelmaa ottaa ylösnousukontaktia puomille, aika jyrkkä käännös hypyltä mutta niillä kaarroksilla ei siitä ongelmaa tullut ;) Alasmenokontaktin otti muttei pysähtynyt kun juoksin ohi, ekalla kerralla ei ollut palkkaa. Piti pyytää Tessaa laittamaan nami että olis yllärinä siellä mutta unohdin. Kahdella seuraavalla kerralla oli, ja kummasti sen löysi vaikkei nähnyt että sinne palkka laitettiin. Pysähtyi hyvin ja lähti vasta luvalla vaikka jatkoin matkaa juosten ohi. Pitää muistaa aina käyttää palkkaajaa näissä tilanteissa, liian harvoin saa treenata toisen kanssa puomia. Tottuisi siihen että saattaa se palkka siellä olla vaikka mä en sitä laita. Tessa sen verran kehui meitä että kun yhteistyö on melkoisen hyvää, niin nyt aletaan hiomaan niitä pieniä juttuja, esim. joka kerta kun liikutan kättä turhaan eestaas niin Tessa huutaa KÄSI! Toimi muutes aika hyvin, heti rauhoitin räpylän ;D Omasta mielestä ollaan edistytty nyt Tessan ohjaamana aika paljon pienessäkin ajassa, oon edelleen niin onsku kun ollaan hänen ryhmässä!

Jecun otin mukaan hallille myös, ajattelin että jos toinen puoli on vapaa niin menee siinä samalla senkin treenit. Olihan se, siellä oli joku kiva rata mistä tein osaa. Putkesta pakkovalssilla hypylle, siitä seuraava hyppy ja putkeen niin että mä olen putken ulkopuolella, olin ihan sairaan myöhässä ja mukavasti sujahti ohi siitä putkesta pariin kertaan ennenkuin sain ajoituksen oikein :) Jatkoksi kaksi hyppyä suoraan. Kivasti jo hakee niitä eikä kurvaile mun lähelle esteiden jälkeen. Tai juoksentele iloissaan vaan ohi :D Sitten kokeilin miltä A näyttää piiiitkän tauon jälkeen. Tai oikeastaan senkin opettelu oli vielä kesken. No, Jeccuhan meni sen kuin vanha tekijä, otti ihan täydellisen kontaktin siihen. Hurjat kehut ja palkka. Yhdistin rataan niin että ensin oli kaksi hyppyä, A ja sitten tuo alkuun treenattu osuus jatkona. Jeccu on niin ihana kun sen lähettää paikaltaan putkeenkin niin se lähtee heti ihan täysiä eikä dieselinä. En muistanutkaan että sille tulee niitä kuolakuplia sieraimiin ja suuhun kun on innoissaan :D Ei se mitään säästele vaan painaa täysillä aina.

Jipon kanssa käytiin torstaina satamassa tutustumassa Venlaan, 11-viikkoiseen terrierin alkuun. On kyllä sellainen lelukoira, ihana ipana. Käveltiin pikku-Veskukin ympäri, muutama koirakin tuli vastaan eikä Jippo yskähtänyt kuin kerran niille. Edistystä, hyvä!! Sorsia ei tajunnut miksikään, vähän niitä katteli muttei jäänyt tuijottamaan. Perjantaina käytiin oikein keskikaupungilla kun tuolla ei tarpeeksi ihmisiä ollutkaan vaikka niin luulin. Siellähän se tytteli paineli häntä heiluen eteenpäin, kaikki ihmiset olis pitänyt moikata ja käydä kerjäämässä rapsuja ja rakkautta. Ei haitannut autojen äänet eikä kova hälinä, käytiin sitten torigrillillä nakki syömässä lounaaksi vielä.  Ainoa mikä vähän ihmetytti oli se Pelicansin 8 metriä korkea heiluva nukke mikä on pelipäivinä torilla. Siihen puhalletaan ilmaa ja se heiluu ja huojuu ja onhan se vähän outo :) Kun ei kaukaa ihmetellyt niin mentiin ihan viereen, siinä se jo vähän oli ihmeellinen muttei kamala. Kauhean reipas likka on kyllä! Yhden näyteikkunan kävi sotkemassa nenällään kun pitäähän naisten vähän ikkunaostoksia tehdä. Joku laukku olisi vissiin pitänyt ostaa...

Meinannut unohtua muuten taasen tuo yksinoloharjoitus, huomasin sen kun ollaan oltu niin paljon aina jompikumpi kotona. No nyt sitä on taas tullut kun autossakin joutui odottamaan asioiden hoitamisen ajan kaupungilla ja kaupan edessä vielä toistamiseen. Kotiinkin olen jättänyt yksin ja tarkoituksella lenkittänyt koiria erikseen, enemmän vielä pitäisi kyllä tuota tehdä. Yksinään menee lenkillä tosi nätisti hihnassa, jos on pojatkin niin silloin lähtee järki ja pitää olla ekana ja vetää hulluna tai sinkoilee mihin sattuu hihnan päässä. Yksi päivä kun jätin oikean luun niin ei ollut edes huomannut kun Kimi oli töistä kotiin mennyt :D Tais olla silloin kun lähdin poikien kanssa aksatreeneihin. Tänään kyllä sitten haukkui siellä kun oltiin lenkiltä palaamassa, prkl. Ei ollut tarpeeksi hyvää herkkua jätetty. Ootettiin sitten pihassa että lopettaa ennenkuin mentiin sisään. Pitäis kyllä päästä taas jonkun kanssa riehumaankin oikein kunnolla, täytyy ottaa lähiaikoina Terhiin yhteyttä että saavat Iiriksen kanssa juosta :))

Jipon puolivuotismitat oli 11,5 kg ja 39,5 cm. Että eiköhän se mediksi jää, kovasti siltä ainakin näyttää.

Kommentit