Läpimurto!?

Käytiin tänään vielä kertaalleen sitä puomia treenaamassa, aloitin sillä että targetti puomin päähän ja otettiin vaan sitä kontaktia, käsky-nami-vapautus, käsky-nami-vapautus, tätä muutaman kerran ja sitten puomi kokonaisena. Ja ihan loistava suoritus!! Puomi vauhdilla päästä päähän, pysähdys pinta-käskyllä kontaktille ja meno jatkuu :) Järjettömästi kehuja ja sitten toisinpäin, yhtä hieno suoritus! Jeeeee mä olen tyytyväinen!

Sitten tehtiin välissä pari kertaa kepit eri kulmista, nekin meni hienosti. Siinä käytin hyväkseni eilistä harkkarataa, putkesta haltuunotto ja lähetys kepeille ja jätä tilaa koiralle tehdä. No hyvin haki niinkuin yleensäkin, tässäkin täytyy muistaa että mieluummin jää taakse kuin edistää. Nyt saa jo ihan pikkusen mennä edelle kun on lähtenyt suorittamaan, ei pomppaa pois tokavikasta välistä eikä hidasta. Pari kertaa myös rengasta hypyn kautta mikä oli kanssa radalla, ei ongelmaa.

Okei, takas puomia harkkaamaan hypyn kautta ja heti kun vauhti kasvoi niin pomppas kontaktin...jep. Mut sitten aattelin että johtuuko mun sijoittumisesta että pomppaa siitä, pakko oli kokeilla uudelleen ja huomasin että kun olen takana ja lähetän puomille niin vauhti on parempi, laukkaa koko matkan mutta jos en ole laskuosuuden alkaessa jo vieressä niin silloin pomppaa. Pitää siis muistaa lähettäessä olla takana että vauhti on parempi ja kirmata siinä vaiheessa rinnalle kun alkaa laskeva osuus, silloin ottaa kontaktin eikä himmaa vaan hidastaa kontaktille ja jatkaa rataa. Melkosta oman sijoittumisen muistamista sitten kisoissa, näillä mennään nyt kuitenkin ennenkuin joskus saa sen laatikkohomman valmiiksi :) Tehtiin sitten vielä pari kertaa niin että jäi lähtöön kahden hypyn taakse odottamaan, (tulihan lähdössäpysymisreeniä samalla ;)) jäin 2-hypyn kohdalle ja lähetin puomille, laukkas vauhdilla ja kiritin perään ja otti kontaktin just niinkuin piti. Tätä kaks kertaa ja sitten puomitreeni ohi. Muhikoon nyt mielessä ja toivotaan että mun analyysi pitää paikkansa. Eikä himmannu kertaakaan ton treenin aikana :D Nyt ei sitten tällä viikolla tehdä enää yhtään mitään treenejä, kasvattakoon intoa että on sitten ulvontakunnossa lauantaina!

kuva on otettu aiemmin Bat-hallilla mutta sopi tähän niin hyvin :)

Kommentit