#KarjuTosiKovaaJosEtOsaaOhjata

Oli teemana tämänkertaisissa epiksissä :D Radat olivat tosi kivat ja sujuvat, oltiin taas Kouvolassa. Kun saatiin viimeksi palkinnoksi lahjakortteja Viherpeukaloitten myymälään, ja niitä ei voinut käyttää kuin liikkeessä, ei netissä. Eikä se nyt haitannut, saatiin hyvä syy mennä uudelleen tuonne. Kun se kauppa nyt ei sattunut viimeksi olemaan auki klo 21 illalla. Ja olihan siinä toive, että jospa saataisiin vaikka niitä kortteja lisää ;)

Otin taas supermölliradan kerran ja möllien hyppärin kaksi kertaa. Tosin, sitten kun mentiin se supermöllirata, niin uusittiin kuitenkin sekin. Tuolla saa mennä saman radan kaksi kertaa max, ja Jujulla kun tuota virtaa riittää niin mikäs siinä, mentiin vielä sekin. Vaikutti tykkäävän Jujukin :D Meikäläisen flunssa ei hellitä vieläkään, joten hapensaanti oli hieman heikkoa, mutta kyllähän mä kovasti yritin kipittää. Ja kun en osannut kunnolla ohjata, karjutaan tosi kovaa :D Eka radalla mulla oli huppukin päässä, kun tuolla oli kohtuuviileä ja huomasin takaosan hyppy-ympyrässä että en kyllä näe kunnolla sivulle sen kanssa, joten aika näppärästi kyllä sain sen päästä sipastua pois. Tosin jatkossa sitten jäikin ajoissa kääntymisen kertominen Jujulle, joten karjuin täysiä ja onneksi kiltti koira kääntyi. Tosin en tiedä mihin se taas oli kaahottamassa, varmaan tuohon kauempana olevaan putkeen? Mutta onpahan fokus radassa eikä liikaa ohjaajassa. Tykkään. Toka yrityksellä reilu sekunnin nopeampi rata, eli sen verran tuo kaarros vei aikaa. Ajat 21.24 ja 20.07.


Mölliradoilla oli pakko ehtiä ohjaamaan hypylle 5 valssi, jottei mennyt väärään päähän putkea. Joten sijoituin hypyn 2 taa, ja kun oli lukinnut putken, lähdin ja ehdin! Toki piti siinäkin kuitenkin vähän karjua :D Vaikka olis se kyllä kääntynyt pelkällä ohjauksellakin, mutta ihan vaan varmuuden vuoks.....Vaikka näillä radoilla ei mitään näkyvää erilaisuutta ollut, niin siltikin tässäkin toinen kerta sekunnin nopeampi. Ja tuollahan on ajanottolaitteet, että ei johdu käsiajanotosta. Eka rata 23.31 ja toka 22.38. Tällä radalla ei muita nollia tullutkaan, siinä oli tuo pakko-ehtiä kohta, sen jälkeen putkesta tullessa seuraava hyppy ei ollut ihan linjassa, jos ampui putkesta ulos, niin piti linjata se sille hypylle ettei mene ohi. Toki muitakin, mutta nuo semmoiset mitä itse pidin huomion arvoisena meille.

 Tärkein mikä nyt jäi mieleen noissa, on se että se kääntyy heti vika hypyn jälkeen luo. Tuossa kun rimat nostetaan, niin jos sen ajatus on jo riman päällä kääntyä, niin saattaa alkaa sitä tiputtamaan. Täytyy alkaa laittamaan sille palkka vikan esteen jälkeen.


Oltiin tuolla ekalla radalla toisia, ja tokalla radalla sitten voitettiin, joten saatiin lisää lahjakortteja! Viimeksi sai vain voittaja, mutta nyt kaikki. Eli mulla oli yhteensä 40 euron edestä kortteja ja just ehdittiin vielä suunnistaa siihen samassa pihapiirissä olevaan Viherpeukaloon, se meni kiinni kolmelta ja kello oli varttia vailla. Ostin 70 tulppaanin sipulia ja 3 kaksiväristä kanervaa. Euron jouduin laittamaan lisää. Heh. Pitää ostaa se rauta, melkoinen istuttaminen noissa. Hyvä Juupeli!!


Kommentit