Pomppaloikan Peikkosten Pentutreffit

Meillä oli pentutreffit lauantaina, ilokseni kaikki muut pääsivät paikalle, paitsi Ruuvi. Hänen omistajallaan oli agilitykisat voitettavana ;) Pentujen omistajathan eivät olleet suurin osa toisiaan tavanneet ennestään, ja pennutkin näkivät toisiaan ekaa kertaa luovutuksen jälkeen toisensa. Paitsi Juju on nähnyt sekä Tuuren että Paavon erikseen.

Paavon ja Saimin (selin) tanssi :)




Paavo oli kovasti lelujen perään, hullunkiilto silmissä saalista viedään :)
Tuure ja Juju

Elmo

Myy ja Paavo

Trollit omistajineen <3 vas Elmo, Juju, Tuure, Saimi, Paavo, Myy

Käytiin metsälenkillä (jossa oli ihana suokylpylä viilennykseksi, jota ei välttämättä omistajat arvostaneet :D Minä sitten kuuliaisesti pesin pentuja puhtaaksi "mineraaleista", toiset olivat oikein  kammanneet pennut että olisivat nätteinä, ja minä johdatan samantien suohon :D) Jatkot olivat sitten meillä, vietettiin kaunista kesäpäivää tutustumisen ja grillailun merkeissä. Oli mukavaa rentoa touhua, räpsin valokuvia kentällä ja kaikista yritettiin saada seisoma-ja pääkuvatkin. Seisomakuvat ei niin onnistuneet, kun joku pentu halusi kaikkiin kuviin, ja joku ei malttanut seisoa paikallaan, mutta saa niistä jonkun käsityksen. Mukava seurata miltä ne pentuset missäkin kehitysvaiheessa näyttävät. Aika tasapainoista porukkaa ainakin tässä vaiheessa, olen kyllä todella tyytyväinen tähän yhdistelmään. Rapakon takaa kuuluu vähän samanlaisia terveisiä Osbournen kasvattajalta, hän on kovasti "impressed" pennuista, mahtavaa! Annikaa harmitti, kun Suomi on niin kaukana, hän olisi halunnut myös tulla pentuja katsomaan.

Tyypit 16 viikkoa. Taustalla näkyvästä tuolista voi vähän verrata korkeuksia. Ylhäältä alas Saimi, Myy, Juju, Elmo, Paavo, Tuure.


Hampaita on alkanut pikkuhiljalleen ropisemaan, ensin viime viikolla Tuurelta kulmuri ja Ruuvilta etuhammas, ja huomasin sunnuntaina että Jujultakin on keskeltä alhaalta kaksi hammasta pudonnut. Elmokin liittyi harvahampaisten joukkoon eilen, ja Tuuren hammaskalusto harvenee kuulemma jo ihan urakalla. Turkit on muilla runsaammat kuin Jujulla, musta kasvaa hitaammin kuin tuo vaalea. Näyttääkin sen takia hoikemmalta, pikkuisen sirompi se kyllä on kuin muut. Aika samankorkuistakin jengi on, pojat pikkuisen korkeampia ja selkeästi uroksia vahvuudeltaan, Elmo kaikista suurin. Meidän pikkuinen Päivi <3 Myy on pienin, mutta ei kuin sentillä ehkä verrattuna Saimiin. Ruuvi ilmeisesti samaa korkeutta kuin Myy, myös sirompaa mallia, niinkuin Juju.

Elmo, Paavo, Tuure

Saimi, Myy, Juju

Nelisen tuntia ipanat leikkivät keskenään, oli kuulemma melkoisen väsynyttä porukkaa vielä illallakin. Seuraavat miitingit yritetään järjestää puolivuotispäivän läheisyydessä, silloin pidetäänkin kaikkien Pomppaloikkien Päivä. Kiitos vielä kerran kaikille kun tulitte, oli ihana nähdä miten hienoja koiranalkuja pennuista on kasvatettu <3

Kommentit

Lars Hammar sanoi…
Supernice puppie, keep up the good work!
Tuija Laurila sanoi…
Thank you Lars, I really am very pleased and proud of this litter :)