Kolmosiin!!!!!!


Olipas melko huikea viikonloppu tuloksellisesti. Ensin pojat tokoili upeasti, ja jotta mun maha ei saisi aikaa rauhoittua, olin ilmoittanut sitten vielä Jipon sunnuntaille Kirkkonummelle agilitykisoihin. Vikaa nollaa metsästettiin, kolme rataa tarjolla ja kaikki käy. Eli meillä oli ne kaksi nollaa agiradoilta, että tällä kertaa näinpäin.

Ekana olikin hyppäri, joka radan reunalta katsoen näytti aika helpolta. Pari kohtaa oli semmosta missä pitäisi olla tarkkana. Yllättäen oli taas vähän jännityspuristusta radalla, tein siellä 5 valssia, ja jokaikisen myöhässä ja kaarrokset valui....vaikea kohta oli oikeastaan semmoinen, missä tultiin pussista, edessä hyppy ja suoraan sen edessä putki mihin ei menty. Siitä palattiin takas samansuuntainen hyppy ja sitten putkeen. Siitä putkesta hyppy, ja vaikea kääntö kepeille. Vaikean siitä teki se, että vauhti suoralla kasvoi kovaksi ja moni koira meni kakkosväliin, kun ei osannut kääntyä ja jarrata siihen.  Päätin luottaa että osaa ne hakea ja hiljentää semmoseen jyrkkään takaisinpäin käännökseen kepeillä.  Osasihan Jippo <3 Loppuun taas pari valunutta valssia, ja vielä oli rengas tokavikana esteenä, mutta teki senkin oikein. Eipä se enää rengasta ole kyllä pitkään aikaan mokannut, on vaan kummiskin mielessä ;) Joten nollalla maalissa, jesh! Meidän luokassa taisi olla vain viisi koirakkoa, joten nousunollaan tarvittiin voitto, ja kuulin maalissa kun kuuluttaja sanoi että: siinä hieno voittonolla, joten tuplajesh! Oltiin viimeinen koirakko, että sitäkään ei siis tarttenut jännittää sen enempi. Ei tuolla ulospäin helpolta näyttävällä radalla montaa nollaa kumminkaan tullut, medeille ja mineille 1 ja makseissa 4.


Palkintopallillahan osattiin käyttäytyä taas todella hyvin, Jippo kaatoi numerokyltin, ja tunki naamansa palkintokasseihin. Ne kun sisälsi kaikkia herkkuja. Krhm. Meinattiin saada myös hyppyserti. Siitä kävin sanomassa että ehkä näitä jaetaan vasta kolmosissa...? Olisin kyllä mielellään senkin ottanut! ;)


Joten asetettu tavoite, ennen kesää ja sm-kisoja kolmosiin nousu saavutettu! Nyt sitten treenaillaan rauhassa niitä listalla olevia asioita, ennen kuin kolmoset korkataan. Huikeeta!
Suuntaa-antava ratapiirros ihan itte tehtynä:
Kommentit