Kohti voi-luokan korkkausta

Mikä tapahtuu syyskuussa piirinmestaruuskisoissa Nastolassa, jep jep. Treenattu ollaan säännöllisen epäsäännöllisesti, koko ajan kumminkin pikkasen. Ainoa liike mikä on vielä keskeneräinen ja sekin melko hyvällä mallilla on kaket. Käynpäs nyt oikein läpi nuo liikkeet kaikki:

1. paikkamakuu 4 min                                    
2. seuruu                                                          
3. Liikkeestä istu
4. luoksetulo                                            
5. ruutu                                                            
6. hyppynouto                                                 
7. metallinouto                                                
8. tunnari                                                         
9. kaket                                                            
10. kokonaisvaikutus 

Oltiin tiistaina patarilla treenaamassa nurtsilla. Ympärillä pelaamassa jalkapalloa sata lasta. Otettiin paikkamakuu, vieressä alo-luokan uros joka haettiin pois rivistä kun aika täynnä-toisella puolella kaksi jotka teki kahden minuutin istumisen, toista käytiin välillä komentamassa takaisin istumaan. Ne haettiin pois rivistä ja sitten niitä siinä palkkailtiin ja kehuttiin. Edelleen ne lapset pelaa jalkapalloa. Se on muuten ihan helevetin iso kenttä, sinne mahtuu vissiin kolme eri peliä yhtä aikaa? Tässä vaiheessa sen pää kääntyili ja katteli ympärilleen, pysyy edelleen maassa eikä ollut kyllä sen näköinen että lähtis mihinkään. Kävi kyllä mielessä että pitäisköhän nyt tosiaan käydä tosta palkkaamassa, onhan siinä ihan järkyttävät häiriöt. No en sit käyny. Neljä minsaa täynnä ja siinä ihan normi sivulle ja sitten vasta palkka. Semmoinen rauhallinen eikä että JEE-pääsit piinasta. Että melko luottavainen oon tän paikkamakuun suhteen ;) Oli eka kertaa 4 minuuttia, mut sama kai se on onko se 3 vai 4. Olin siis ite tietenkin piilossa.

Seuruu taasen on semmoista iloista, "hieman" epätarkkaa, vasemmalle käännöstä pitäis hioa mut muuten annan suuremmat hinkkaukset olla. Markokin sanoi aiemmin että sitä on turha lähteä ton iloisuuden kustannuksella hinkkaamaan tarkemmaksi. Tällaista eilen:



           
Ja jos joku ihmettelee että ton se hyväksyy, niin kattokaapa vuoden tai parin takaisia epätoivon ilmauksia koko seuruusta, muistan että nimesin tän liikkeen "saatanan seuraamiseksi". Ihan hirveetä. Olen siis tosi tyytyväinen tohon, kymppiä siitä ei tule ikinä mutta me ollaan tyytyväisiä vaikka kasiinkin. Ja kontakti ei tipu kertaakaan!!!!!!

Liikkeestä istu ja luoksetulo, ok.


Ruutu, eiköhän tää oo jo aika hyvä, tykkään sen vauhdista ja tietää jo melkolailla mihin pitää ruudun sisällä sijoittua. Tätä on tullut viime aikoina eniten treenattuakin, se on niin hauskaa kaikkien mielestä :) 
                 
Tää oli yks päivä kun tultiin kentälle ja tein ekana kokeenomaisen suorituksen, en siis esitellyt ruutua mitenkään ennen tuota. Mistä johtuen hyväksyin myös paikan mihin jäi. Kokeessakin ton hyväksyisin. Sitäpaitsi en osaa korjata. Jos se ei mee ekalla oikein niin hukassa ollaan.

 Hyppynouto, metallinouto ja tunnari. Kaikki liikkeinä tosi nättejä ja hienoja ja nopeita, homma kusee näissä kaikissa siinä vaiheessa kun se hiton kapula pitäis luovuttaa mulle. Pyörittää vierellä, räkii tms. Josta johtuen nyt ollaan tehty tehotreeninä sivulla vaan kapulan pitämistä. Tunnari tehtiin myös tällä viikolla siellä patarilla, ekaa kertaa muutes nurtsilla ja teki tosi nätisti töitä ja toi oman. Juhuu. Kun se loppu saadaan kuntoon niin tää on niiiiin hieno! Hyppynoudossa ei niin paha, joutuu tekemään siinä matkalla sen hypyn joten joutuu aattelemaan muuta.

Kaket on sitten tosiaan se liike mikä ei ole vielä valmis, ihan. Ei se huonokaan ole, tekee vaihdot mutta ei välttämättä nouse ekalla niinkuin tässä nähdään:


Joten olen palkkaillut ekasta vaihdosta vaan, lopuksi teen pidemmän sarjan niin rupeaa vähän ennakoimaan pallon lentoa. En nyt nilittänyt siitä, koska kuunteli mitä sanoin, teki oikeat vaihdot, eikä ennakoinut!! Se on se virhe mitä tässä liikkeessä avossa tuli. Oliskohan se kun nyt on kummiskin enempi vaihtoehtoja, on pakko kuunnella? Matka noissa aluksi oli 10 askelta, pidensin 12:sta parin ekan jälkeen. Koska musta tuntuu että ne aina kävelyttää pidemmälle kuin luulis. Ja jos ei, niin hyvä, sitten se on helpompi meille.

Joten, ei tää nyt huonoltakaan näytä, pitäisköhän kuitenkin käydä jossain vielä ennen syyskuuta kokeilemassa...;) Ettei nyt piirinmestaruuksissa sitten sössi jotain hullua, esim. sitä ettei kuuntele liikkuria. Kun en oo ihan varma vieläkään missä kohtaa siinä ruudussakin se liikkuri käskyttää ja missä ei.

Kaikkein ihaninta on se, että syksylle on tiedossa paaaljon tokokoulutuksia! Mä niin jostain syystä rakastan käydä niissä :) Elokuun vika päivä alkaa Marko Vuorenmaan neljän kerran sarja, Sirke Viitanen käy pari kertaa Vau:lla, pääsin vielä piirin Riitta Korrin koulutukseen, mikä on ihan ihanaa, kerran olen ollut schapeporukassa hänellä ja tykkäsin ihan mielettömästi! Joo ja Riikka Pulliainenkin on vuoden lopulla marraskuussa. Wuhuu! Jokohan Cassu jäis kohta eläkkeelle aksasta ja siirtyis kokonaan tokokoiraksi? Ans kattoo nyt...

Kommentit