Jipon 2 on 2 off-treenit alkoi

Eli tärkeimmästä aloitettiin, kontaktitreeni agilityä varten ;) Sain ostettua uuden naksun rikkimenneen tilalle, josko mä nyt tosiaan saisin vähän enemmän käytettyä muutenkin sitä koulutuksessa. Tällä samalla tavalla opetin Jeculle kontaktit ja sillä ne kun on loistavat niin mitä sitä vaihtamaan tyyliä. Hirmu äkkiä hoksaavat nuo koiruudet kyllä tämän! Toinen kerta vasta ja jäi jo toivottuun asentoon.


Kommentit

Jaana sanoi…
No hitsi, miten hienosti meni.
Ihana katsoa, miten pieni pää raksutti ja tarjosi ja testasi myös vääriä ja tajusi, että mitä pitää tehdä. Hyvin jaksoi pikkutyttö treenata.
Siitä tulee tosi hyvä!
Marika Forslund sanoi…
Tova ei halunnut olla Jippoa huonompi ja siksi hänkin aloitti kontaktitreenit tänään. En oo koskaan aikaisemmin tehnyt kontaktitreenejä koirien kaa joten saas nähdä tuleeko siitä mitään. Toistaiseksi pesuvati saa kelvata Tovalle, jos se sitten rikkoontuu niin pitää keksiä jotain toista alustaa. Fiksu tyttö hänkin oli ja hoksasi aika nopeasti et saa namin kunhan tekee jotain vadin kaa.
Temppuilu oli niin hauskaa joten toivottavasti se saa jatkoa.
Tuuli sanoi…
Hieno Jippo, hyvin sillä on keskittymiskykyä nyt jo!
tuija sanoi…
Juu kyllä tolla tyylillä toimii, tuolla lailla Lotta Vuorela näitä opettaa. Ainoa vaan että sen pesupallin pitäisi olla vaikka vanha piirongin laatikko. Myöhemmässä vaiheessa helpompi kun on matalampi ja siihen pitää mennä vauhdilla. Josko nyt kehittäisi semmoisen jostain? Ei mulla kyllä Jecullekaan muuta ollut kuin tuo ja hyvin oppi :D

Tosiaan kun miettii niin sehän on vasta kolme kuukautta, hyvin sen mielenkiinto pysyi yllä! Schapemaisesti yrittää päästä helpommalla ja saada namit ilman duunia jossain kohtaa ja vähän ärsyttää kun ei tule, piippaa siinä kohtaa ;))

Hyvä Tova, kyllä siitä hyvä tulee! Katso Marika mun blogista se Lotan kontaktitreenikoulutus niin siellä lukee koko homma alusta loppuun. Taitaa olla suosituin sivu mun blogissa :D