Tokovideoita...saa kommentoida!

Ekaks pari kertaa kierrettiin siivekettä luoksetulon pysäytyksiä, ekassa nyökkään aikalailla sitä kohti. Oon näköjään editoinut tästä seisomisen pois, onnistu sekin kyl mutta siinä rupes ennakoimaan ja pysähty jo siivekkeen nurkalle. Lopetin kun sain yhden kunnon suorituksen. Pätkä seuraamista, on kyl himpun kaukana mut muuten ok. Siis jos ei lasketa sitä perusasennon puuttumista ja pudonneen nakin poimimista matkalla :) ja sitä että kun oli nami kädessä lopussa niin pomppii takapäällä eteenpäin...enkä totakaan tajunnu ennenku katto videon.



Luoksetulo mun mielestä vähän hidas, tehtiin sen takia uudestaan lopuks, oli tokalla nopeampi.
Sitten tein liikkeestä maahan ja seisomaan, tahallaan peräkkäin että näen tajuaako eron. No tajushan se, ennakoi istumaanmenon seisomisesta kuitenkin. Muuten hienot! Sen takia seisomisessa kehun vasta kun käännyn kun en tienny jäikö se vai seuraako :D Vähän taas seuraamista, vähän parempaa. Täyskäännös kerran, ok.




Seuraavaks käännöksiä vasempaan tötteröitten ympäri,  luulin tekeväni oikeelle ja ihmettelin et miten se nyt noin huonosti tulee...ehhehehehhe. Kengännauhatki piti solmia matkalla. Tokavika hyvä ja viimenen ihan loisto! Kun näähän on ollu aika huonoja.




Käännökset oikeaan aika hyviä. Seuraaminenki jo parempaa. Täyskäännökset hmmm mut vika kans ok. Kai sen kans johonki kokeeseen kehtais lähteä JOS ei haukkuis mulle sitten kun ei tehdä kaikkee putkeen....


Kommentit