Jecun ekojen kertojen päivä

1. Kynsien leikkaus

Onneks tolla Jeculla on valkoset kynnet, kaks mustaa vaan seassa. Nimimerkillä: leikannut Cassun kynsiä "pari" kertaa liian paljon ja perunajauhoja kulunut...Helposti onnistu ku pikkunen nukahti syliin ja pyysin Kimiä tuomaan kynsileikkurit ja napsuttelin siitä vaan menemään :)

2.  Jeccu pääs hallille treeneihin mukaan

Kimi halus (!) lähtee hallille mukaan ja ottaa Jecun kanssa matkaan, no eihän siinä mitään. Sanoin et jos sille tulee kylmä (pennulle, ei Kimille) niin lähtee kotiin ja tulee sitten hakemaan meiät pois myöhemmin. No koissut autoon takakonttiin häkkiin ja menoks. Ei ollu ihan eka kerta se automatka, siihen tottu varmaan aika hyvin kasvattaja-Riikalta uuteen kotiin tullessa ;) Cassunki kanssa oli jo eilen kauppareissun ajan ollu häkissä kyydissä. Muutaman kerran piti vielä vikistä mut sitte hiljeni, mulla nyt ei oo hallille kyllä kuin viiden minsan matka että ei muutenkaan pitkä reissu.

3. Tutustuttiin pariin uuteen koiraan

Hallin pihassa tutustuttiin kääpiövillakoira Argosiin, Jeccu oli kyllä sitä jo isompi :) pikkasen jännitti mutta kun Cassu näytti vähän mallia että tää on ihan kiltti ja mukava koira niin kävi vähän haistelemassa. Treeneistä lähtiessä australianterrieri Peppi vähän nuuhkutteli kanssa pikkuista. Joo ja hallissa edellisen porukan viimeinen koira vielä treenasi ja kun se poislähtiessään vähän haukkui ja isotteli niin Jeccu alko Kimin sylissä murisemaan, olevinaan kova jätkä vissiin.

4. Jeccu vähän aksaili!

Meidän treeneissä ei ollu tänään ketään muuta kuin minä ja Eveliina niin oli aikaa vähän leikkiä Jecun kanssa myöskin. Kauhea vinkuminen ja pyristely Kimin sylissä et mä haluun kanssa tonne ku isoveikkaki menee!!
No sen kun laski sylistä pois niin paineli Cassun peesissä putkeen :D mitä isot edellä niin sitä pienet perässä...oli ihan suora putki ja täyspitkänä, kaks kertaa siitä läpi meni ja sitte lähdettiin "jäähdyttelemään".
Käytiin jäähdyttelyn jälkeen Cassun kans pikkasen treenamassa vielä niin kävi se Jeccukin tumman putken menemässä, olihan sekin tavallaan vielä yks eka kerta.

5. Cassun kanssa lenkillä

Tän mä tajusin vasta sitten kun tosiaan lähdettiin Cassun jäähdyttelylenkille ja Jeccu halus kirmailla kanssa että nehän on ekaa kertaa kahestaan lenkillä. Hyvin pysy pikkunen vauhdissa mukana, meillä se hallin ohi menevä tie on tosi hiljainen, suora ja pimeä, ehtii hyvin näkemään jos tulee auto niin ottaa sitte koirat kiinni. Cassu oli ekaks kyllä hihnassa mut laskin sitten senkin irti kun Jeccu halus juosta kanssa. On kyllä pikkunenkin ulkoillu tänään tosi paljon, nukkuu varmaan huomenna pitkään!


Jeccu putkessa, kuva on tokasta kerrasta ku ekalla ei ehtiny ottaa kameraa esiin..
Cassu väijyy taustalla :)




Cassun tyylinäyte lenkillä :) kyljelläänkin pääsee eteenpäin!




Väsyneet treenaajat illalla kotona :)

Kommentit

Kielpi sanoi…
Jes! Hyvä Tuija. Tästä se bloggailijan elämä lähtee käyntiin. Kyllä kannatti vähän potkia sua. <3
-Jonna ja porot
Marika Forslund sanoi…
Eihän Jeccu näytä mitenkään väsyneeltä.
Kiva kun aloitit kirjoittelemisen :-) Ongelmana vain, että oma pentukuume kasvaa ja kasvaa...näitä sivuja lukiessa.
Hyvät kuvat!
t. Kirsi
tuija sanoi…
Jeccu on sen näköinen että mitäs siihen tuut sohimaan kameroines kun me levätään :) Mukava että ihmisiä kiinnostaa lukea!