KiiKii!

Puomi näyttäisi tauon jälkeen todella hyvältä! Tämä viime viikolta, toistoja tehtiin muutama. Sattumoisin tuo hypyn siiveke just edessä, mutta se kyllä tuossa ottaa pienen askelmuutoksen alastulolle lähtiessä, että osuu alustalle. Eli kyllä se sitä ajattelee selkeästi! Tässä namimaatti hypyn takana.


Nyt kun tänään lisäsin tuohon esteen ennen ja jälkeen, niin osumat senkuin paranee. Tänään vika toistolla eläinkoe, ja lisäsin peräti putken alkuun, eli putki-hyppy-puomi-hyppy ja palkka. Ja sehän oli ihan paras toisto, askel pitenee ja osuu ihan täydellisesti kontaktille! Vaikka juoksin vieressä vedättämässä. Kylläpä näyttää hyvältä! Ja alta kahden sekunnin puomi kelpaa kyllä :D Mä täällä oottelen sitä, että milloin tämä pakka hajoaa käsiin kuten kuulemma usein (aina) käy... Tähän mennessähän se jokatapauksessa ei koskaan koko kontaktin yli ole loikannut, vaan tuo alustan yli kyllä.


Ihan varovasti voisi aatella, että puomi alkaa olla ykkösiin valmis, toki pitää lisätä se vielä kunnolla radan osaksi ja sen jälkeistä elämää treenata. Mutta onhan tässä vielä pari kuukautta aikaa ennen ensi vuotta. Plus ne kepit. Ne onkin sitten toinen juttu. Saatiin ne jo tosi kapealle, kunnes pidettiin tauko, ja nyt en uskalla niitä kaventaakaan enää niin pienelle. Ihme mörkö iski. Tosin tänään Juju kävi niin kierroksilla, että niitä olisi edes kannattanut yrittää kaventaa, yhtään hyvää toistoa ei oltaisi saatu. Tehtiin toki, mutta leveämpinä kuin aiemmin. Pitäisiköhän laittaa ohjurit hetkeksi. En tiedä, pitää pohtia. Voisihan tuotakin kokeilla.

Kommentit