Lahden ryhmis ja pentukuumetta

Lahden talvinäyttelyssä tuomarina Nina Janger, joka tunnetusti ei ole lepsuimmasta päästä. Lahteen oli ilmoitettu 9 koiraa, muutama oli kyllä pois. Tasan yksi sai SA:n, joka oli uros. Narttujen serti jäi siis jakamatta kokonaan.

Engla sai kyllä hienon arvostelun, mutta "jotain jäi puuttumaan". Huvitti tuo että arvosteluun on ensin laitettu mittasuhteiltaan oikea, mutta sitten lisätty "lähes". Kehuja sai purenta, kuono-osa, kauniit silmät. Runkokin erinomainen. Hyvin kulmautunut, hyvä ylälinja ja häntä. Karvapeitteen laatukin on hyvä, ja iloinen esiintyjä. Ja aavistus lisää raajakorkeutta antaisi paremmat ääriviivat. Oletan että tuo oli se puuttuva osa.

Mutta on sillä kyllä kauniit liikkeet, kunhan pikkupimu vielä vähän kehittyy, niin hyvä siitä tulee! Ja mikä taas ilahdutti kovasti, oli sen käytös. Avoin, iloinen, mutta ei häslää niin että ei pystyisi keskittymään asiaan. Eikä hätkähdä kosketusta, vaikka tuomari useampaan otteeseen pöydän vierestä tuli uudestaan kopeloimaan selän takaa. Häntä vaan heiluu. Nyt Enska saa kasvatella karvaansa hetken, keväämmällä sitten taas näyttelyihin.





Mammapäivitystä:

Tällä kertaa Jippo on paljon reippaampi kuin viimeksi, sillä ei ole ollenkaan edes sitä juoksunjälkeistä rauhallisuutta. Pennut saivat eilen illalla mahassa kyytiä, kun laskettiin iltalenkillä tyypit pellolla vapaaksi juoksemaan. Uppista vaan. No, olipahan vauhdin hurmaa niilläkin :D Piti sitten ottaa vähän komentoa sille, kun alkoi vaanimaan Jeccua. Etteivät ala jahtaamaan pöljänä toisiaan ja taklailemaan. Metsälenkillä jolkottaa ihan nätisti, laukka-askeliakin tosin ottaa kyllä vielä. Ja pomppii innoissaan kun tulen kotiin, ei vielä himmaile sitäkään. Viimeksi huomasi että kauheasti teki mieli pomppia, mutta ei voinut omasta mielestään. En kyllä muista missä vaiheessa lopetti sen. Nythän ollaan vuorokaudessa 39. , huomisesta sitten aloitetaan kolmen päivän matokuuri.

Ylemmässä kuvassa meneillään vrk 28. ja alemmassa 34. Torstaina pitää ottaa taas viikon vertailukuva :) Alimmassa kuvassa on Cassu vertailukohtana vrk 35, ne kun yleensä kohtuullisen samankokoisia ovat. Tuosta sen vasta tajuaa, miten paljon selkä on jo levinnyt! Järkyttävää on se, että sen maha on nyt jo isompi kuin viimeksi vrk 45....mitat unohtuivat kotiin, mutta laitan vaikka seuraavaan postaukseen ne. Edit. Eli tänä aamuna punnittiin, painoi 18,6 kiloa! Eikä siis ole kuin vasta alettu antamaan lisäruokaa, ja oli varmasti fitimmässä kunnossa kuin koskaan ennen tiineyttä. Painoi muistaakseni ekalla herpesrokotuksella 15,5 kiloa. 14.12. mitat vyötärö/kyljet 51/58. vrk 38 60/62. Eli vyötärölinja on tosiaan kadonnut, tasaista pötköä koko tyttö :)

Mutta mamma on siis pirteä, ja voi hyvin, ruokaa menisi enempikin tietysti ;) Eihän tässä ole enää kuin vajaa kolme viikkoa laskettuun aikaan!




Kommentit