Voi-treeni kokeenomaisena

Päästiin taas peruutuspaikalla Vuorenmaan Markon koulutukseen, meinas vielä käydä kämmi kun muistin vasta aamulla töihin ajaessa että herranjumala tänäänhän oli se koulutus. Olis pikkasen ottanu nuppiin jos olisin unohtanut. Huh!

Tuolla treeniporukalla on ollut sovittuna että koulutusrupeaman jälkeen kaikki ilmoaa 5.5. Vau:n tokokokeeseen, joten ohjelmassa oli kokeenomainen treeni tänään. Just hyvä, tätä mekin tarvittiin! Eihän ne kaikki liikkeet missään nimessä koevalmiit meillä ole, päätin että mennään tuohon kokeeseen mekin ja saadaan kokeenomainen treeni. Onpahan ainakin todentuntuista ;) Olin kyllä tänään tasan ihan yhtä törppö kuin olisin kokeessakin, en muistanut palkata koiraa (sai päättää palkkaako vai meneekö koko luokan läpi ilman palkkaa.), en tiennyt mitkä osat liikkuri käskyttää ja mitkä tehdään ite (luoksetulo, ruutu). Päätin palkata hyvistä suorituksista enkä sitten esim. tajunnut että kun ei ikinä ennen oo tehty voi-luokan seuruuta kokonaisena että voishan siitä nyt ihan oikeesti palkata! Sama tunnarissa, kokonainen liike ja tuo oikean ja mä vaan oon ku mikäki zombi. Kun ei tuo kunnolla sivulle. Argh. Ite en oo sitä vielä edes opettanut kun oon vaan siitä oman löytymisestä riemuinnut. No kun tajuan et oli oikea niin sitten jo sentään palkkaan. Mutta Cassu on niin innoissaan ettei hirveesti haitannut, onneksi. Että ainakin siinä mielessä olin kuin kokeessa, törppö mikä törppö.

Aloitettiin siis seuruulla, kommentti oli että eihän siitä kymppiä saa mutta on niin iloista ettei kannata sen kustannuksella lähteä hinkkaamaan tarkemmaks, ihan riittävän hyvää seuruuta kuulemma :)) Ja onhan se asteen rauhallisempi kokeessa kumminkin, tuossa olin ottanut melkolailla suoraan autosta niin onhan se "pikkasen" innoissaan. Tuntu tuolla mennessä että eihän tästä tuu mitään kun pomppii mutta sehän olikin sittenkin aika hyvää seuruuta.


Hidas käynti on edelleen Cassun bravuuri, siinä se keskittyy  ja vastavuoroisesti juoksu leviää turhan kauas. Mut ihan oikeesti toi on ihan loistavaa seuruuta meidän mittapuulla! Ehkä toi on Cassun mielestä paljon kivempaa kun koko ajan jotain tapahtuu niin ei ehdi tylsistymään :D Tippuileehan se kontakti hetkittäin, hyppyä ja Markoa pitää alussa vilkaista mutta mä oon ihan sikatyytyväinen! Kyllä tolla kokeessakin pisteitä irtoais :)

Liikkeestä istu, jää ekana seisomaan, tokalla käskyllä istuu. Tämäkin muka varma liike, ei treenattu tarpeeksi.

Luoksetulo oli ihan ok, alkaa pysähtymään heti kun käsky shot! kuuluu mutta eihän se lukkojarruja omista. Maahan menee heti. Kommentti oli että hyvä.



Ruutu meni viimeks treenatessa rikki, sain sen kyllä tehtyä lopulta oikein ja kokeenomaisesti ekaa kertaa mutta tänään se oli taas ihan hukassa ruudun kanssa. Tarjos luoksetulon lähtömerkkiä niinkuin viimekskin, sitten ruudun ulkopuolelta taas törppöä. Ihan rikki. Apua. Tätä korjattiin sitten seuraavalla pätkällä.

Metallinouto; kapula katoaa eikä löydä sitä ilman Markon apua :D Tässä säädetään mutta tääkin ihan ekaa kertaa liikkeenomaisena, ottaa kyllä kapulan kun löytää, haluaa päästä mahd nopeesti eroon siitä ja räkii heti pa:ssa ja kaikkee mahdollista. Ei olla kyllä tuossa vaiheessa vielä, tämä on ihan keskeneräinen liike. Kotona vasta tehty niin että ylipäätään nostaa koko kapulan, tekniikkaa tehnyt pari kertaa että tuo sivulle. Mutta parantunut huomattavasti siitä että huomattuaan metallikapulan, murisee mulle (tai kapulalle) eikä ota ollenkaan :D Lähtee siis kumminkin hakemaan, ottaa kapulan kun löytää ja kantaa mutta pa:ssa tai vähän sitä ennen alkaa venkoilu. Vaadittava loppuun asti kunnolla.



Hyppynouto; sarjassamme "varma" liike jota ei olla treenattu muutamaan kuukauteen, kun ollaan keskitytty noihin muihin. Tulee hypyn ohi palatessa, käsken hypätä niin hyppää takas kun aksassa, kiertää ja tulee sivulle :D Pikkuvikoja. Keskityttiin myös näihin noutoihin seuraavalla pätkällä, Marko sanoi että kun on muuten hienot noudot niin ihan tyhmää nollata niitä tollasilla virheillä. Tunnarissahan sillä on ollut vähän se tyyli (kun joskus apparin olen saanut) että on käynyt tarjoamassa sitä apparille, sillä ajatuksella että: Hei, sulta tippu tää! Josta päästään:

Tunnariin, tätä ollaankin sitten treenattu ahkerasti, kotipihassa kylläkin vain. Viimeksi saaduilla neuvoilla, pikkuhiljaa olen vähentänyt muissa kasoissa olevia tunnareita. Oltiin päästy siihen asti että muissa 2 ja sitten se oma. Tänään ihan ekaa kertaa kokeenomaisena ja sehän toimii!!! Mä olin niin onsku, ei hajota, tekee töitä ja haistelee, tuo heti oman. JIPIIIIII!! Palautus ei olekaan sitten hyvä, tuota pitää nyt ahkerasti treenata.


Kaket; myöskään ei tehty kokonaisena liikkeenä, olen päässyt siihen että 11 askelen päästä nousee maasta liikkumatta seisomaan :D Mut näähän meni kohtuuhyvin! Kahteen vaihtoon tartti kaksoiskäskyn, mutta ihan hemmetisti myöskin parantunut siitä mitä se oli, puoli koiran mittaa tuli kyllä eteenpäin. Pisteitä kumminkin olis saatu, en ehtinyt videolta katsomaan miltä näyttää sivusta. Ihan hyvältä kuulemma näytti mitä pystyi vilkuilemaan.



Kokonaisuutena Marko sanoi että on sitä hauska katella, ja jaksaa kyllä tehdä töitä. :))

(Video on olemassa kaikesta, en ehtinyt niitä vielä tekemään kuin nuo kaksi. Lisään kun ehdin tekemään. Huomenna luultavasti.)

Kapulan korjaus, puututtiin siihen että ei vaan veisi tuomarille tai liikkurille kapulaa, ekalla vilkaisi molempia appareita mutta toi silti mulle. Marko käski mun toistaa käskyn seuraavilla ja sitten ei enää vilkaissutkaan vaan tuli määrätietoisesti sivulle, nouto itsessäänkin kuulemma parani niin. Tehtiin siis niin että heitin kapulan ja sitten otin kaks askelta taakse, ja apparit tuli mun eteen seisomaan. Hauska treeni kyllä.



Ruudun korjaus, tehtiin ihan samaa mitä tehtykin, taputtelua ja aina kun menin palkkaamaan niin vielä taputin sitä ruutua ja sanoin että tässä ruutu. Lähettäessä hetsailee että missä ruutu ja alkoi heti taas näyttämään aika hyvältä! Marko sanoi että sitten teet joskus niin että meet ihan hallin toiseen päähän ( mistä tulee matkaa reilu 30 m?. Edit, mittasin matkan maanantaina kun kävin hallilla, mun 39 harppausaskelta oli matka, eli ihan mielettömän kaukaa se meni! Ja mikä tärkeintä, niin muuten meni maanantainakin! Kyllä me tälleen saadaan rakennettua hieno ruutu!), hetsailet ja lähetät ruutuun. No kun kattelin miten se Cassu meni niin kysyin että kokeillaanko heti? Kokeile vaan, oli vastaus. Mentiin siis hallin toiseen päähän, hetsailin ja kun sen katseesta huomas jo aiemmilla toistoilla että nyt se koko ajan katsoo oikeeseen suuntaan niin käsky. Meni tosi vauhdilla, kääntyi keskellä ympäri ja oli ihan mahtava! Superrrruuutu <3 Marko sanoi että tossa oli semmoinen ilme mikä sen pitäis olla, itsevarmuutta ja vauhtia. No niin oli!



Elikäs saatiin selville mitä tarttis ennen koetta treenata, se on positiivista että ne mitä ollaan treenattu on mennyt eteenpäin harppauksilla. Täytyy tietenkin myös ylläpitää osattuja liikkeitä, tietoisesti olen jättänyt ne rauhaan vähäksi aikaa. Ehkä me sieltä kokeesta jotain pisteitä saadaan, ykköstulosta ei edes lähdetä hakemaan. Käydään nyt katsomassa miten kamalaa siellä voi-luokassa on :)



Kommentit