Röntgenkatseita

Käytiin perjantaina toisella herpesrokotuksella, ja arvottiin että kannattaako jo nyt ottaa myös tiineysröntgen. No päätettiin että otetaan, kun oli 51. vrk ekasta astutuksesta. Hieman epäselväksi se nyt kumminkin jäi, ja saadaankin mennä tiistaina uudelleen samaan hintaan. Jolloin siis vrk 55. Ell löysi varmaksi 6, ja ehkä 7.

No mutta, ylemmässä kuvassa siis ell säpoon tullut käsittelemätön kuva, ja alempana minun käsittelemä ja piirtelemä. Näitä kuvia kun alkoi muutama "guru" katselemaan, joilla aika hyvä silmä tälle hommalle, pentuluku kasvoikin muutamalla. Muutamassa kohdassa en kyllä nähnyt mitään itsekään, joten jätetään ne nyt tästä pelistä pois ;) Nuo kaksi sinisellä piirrettyä voisivat jotain ollakin, tuolla ylhäällä vasemmalla kakan takana kyllä yksi vetskari on. (Vaikka kuinka jätin aamuruoan antamatta, ensi kerralla pitää jättää myös iltaruoka väliin.) Ja se oli ell veikkaus nro 7. Tuossa alhaalla oikealla sumassa, on pisteen kohdalla joku pyöreä muoto, mikä nyt voisi kallo ollakin. Että saa nähdä nyt sitten.



Edit. Tässä sitten vrk 55 otettu kuva, ja kyllähän nuo "haamut" pentuja olivat. Ylhäällä vasemmalla oleva on liikkunut alaspäin, ja tuo nivusissa oleva suma paljastui kolmeksi pennuksi,nythän siellä on jo 4 kun se yksi ylhäällä oleva vissiin muutti sinne. Että näin. 8 tulossa, kuten muissakin Jipon pentueissa. Nyt on helpompi olo, kun tietää kuinka monta siellä on, niin on varma sitten että on tyhjä. Tällä kertaa otettiinkin useampi kuva, että saatiin kaikki näkyviin. Ell sanoi, että siellä ne jakavat vuoronumeroja, että missä järjestyksessä tulevat ulos :D Niin joo, ja Suvi pääsi sanomaan, että mähän sanoin :D



Paino on noussut rokotusten välillä 3 kiloa, viimeksi peräti 5! Ekalla kerralla 2,6 kiloa ja siihenkin se 8 pentua mahtui.....Ihan hyvän kokoisiakin vielä, 296-247. Tosin olihan siinä se pikkuinen 150 grammainen, joka ei jaksanut elää. Tosin koon puolesta olisikin, on niitä schapekasvattajilla sen kokoisia ihan hyvin pärjännyt. Joku muu vika siinä oli, mikä ei päälle näkynyt. Toinen pentuehan oli melko suurikokoista noin pienelle nartulle, suurin oli ensimmäinen järkäle, 370 grammaa ja "pienin" 290. Toivottavasti tämä kertoo siitä, että pennut olisivat kohtuullisen kokoisia jolloin ne olisi helpompi synnyttää. On niitä nyt sitten se 7 tai enemmän. Tiistaihin asti arvaillaan mitä on, ja katsotaan tullaanko hullua hurskaammaksi sittenkään :D

Ympärysmitat on 66 cm ja 70 cm, ekalla herpesrokotuksella olivat 51 ja 60. Viimeksi ollut vrk 55 70/74. Edit 2. tällä kertaa vrk 56 mitat 71/74. Että hurjaa on kyllä viime päivinä tuo kasvu. Lisään tuonkin tänne sitten tiistaina uuden röntgenkuvan kera, vaikuttaahan tuohonkin tietenkin myös nesteen määrä, mutta kumminkin mielenkiinnosta. Eikä näyttäisi olevan ainakaan spondaria , saipa senkin tässä sivutuotteena nähdä.

Mun veikkaus synnärille on 6.6. jolloin on täynnä 59 vrk, ja klo 20.30 kuten aiemmatkin pentueet. Saas nähdä pitääkö paikkansa! Ensi lauantaina se nähdään!

Kommentit