Keppihommelit edistyy

Käytiin tiistaina aamulla treenailemassa keppejä, tällä viikolla ei päästäkään viikkotreeneihin kun mulla on iltavuoro. Enkä kehtaa enää kysellä vaihtoja, kun sain jo pe-yön vaihdettua su-yöhön. Päästään Orivedelle lähtemään nukutun eikä valvotun yön jälkeen. Olisi ollut taas sama, pääsen klo 7 ja lähtö klo 7.30....Ilmoitin riskillä kahteen näyttelyyn ja yhteen johon ei olisi ollut väliä monelta alkaa. Toki ne kaksi alkavat sitten heti aamusta, ja se jolla ei väliä niin alkaa klo 13 about. Oikea Murphyn laki.

No mutta, eilen oli hallilla valmiina niin sopiva radanpätkä, että siihen sai ujutettua kepit väliin ja niille hyvä lähestyminen. Ihan ekaa kertaa nyt sitten tosiaan kepit radan osana, ja lisäsin parin toiston jälkeen liikehäiriönkin. Tämähän on ollut Jujulle hankala, ja on vieläkin määrätyissä paikoissa. Ja tuo hypyn yli ottaminen on myös ollut treenilistalla. Se teki kyllä tuossa vääriäkin toistoja, kun vaihdoin puolta ja kavensin keppejä. Mutta toisaalta hyvä sekin, tietääpä että mikä ei ole oikein. En siis mitenkään toru tms. otetaan vain uusiksi. Ja aika nopeasti helpompaan palattava, muuten tuo menettää itseluottamuksen tuollaisessa asiassa jota ei osaa. Siitä voi sitten kyllä taas nopeasti vaikeuttaa, kunhan saa oikean toiston alle.

Huvittaa että tuo A tuli nyt kyllä ihan ilmaiseksi, taitaa olla kolmas kerta kun sitä ylipäätään mennään, ja se sujuu ihan loistavasti radan osanakin. Sillä on sellainen askelvälitys että osuu hyvin kontaktillekin.

Sitten tehtiin eteen-käskyä, semmoinen treeninpaikka kun myös oli tuossa todella sattuvasti valmiina. Huomattiin epiksissä että sillä loppuu usko eteenmenoon kun saa minut kiinni, eikä siitä enää lähde jatkamaan eteenpäin. Lotta analysoi tämän niin, että kun me treenataan aina neliössä, eikä ollenkaan ulkona niin se eteneminen yksin jää vähälle. Vaikka onkin nuo kentät pitkänäkin. Mutta on se ihan eri omastakin mielestä, saati sitten koiran. Tässä myös huomasin että meillä rengas ei ole rrrrrr (kuten Jipolla) vaan se on ihan vaan hop. Ei älynnyt yhtään mitä mä siinä ärisin kun yritin pelkkää rengasta tehdä :D Hopilla meni heti. Tämäkin ihan super että oli rengas radalla, se kun on aiemmin ollut liikkeessä hankalampi, mutta eipä se enää ole näinkään ongelma.

Loppuun kuvia, Jujusta kun ei vielä paljoa kuvia ole aksaamassa, niin sain otettua muutaman kuvan kun Sanna ohjasi koiria :)




On sillä ainakin ilmeet ja asenne kohdallaan :D Juju Juupeli <3

Kommentit